Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Relacja z wydarzenia Posorants Group

Kanashimo.

Rekomendowane odpowiedzi

bQMfIzy.png

M3o7SmR.png

Witajcie, z tej strony Junior Reporter @Kanashimo. z Redakcji Prasowej Project News. W tym artykule opowiemy sobie co nieco na temat wydarzenia Grupy Pozorantów, które odbyło się w ostatnim czasie.
PA0Cack.png

W niedziele, 10 grudnia 2023 roku, w okolicach godziny 20:00 serwerowe frakcje dostały informacje o wypadku, w Tierra Robada (obok autostrady SF-LV).
Każda frakcja działała szybko i zwinnie, SAPD zajęło się zabezpieczeniem terenu, SAFD i SAMD rozpoczęli akcje ratunkową poszkodowanych, a na koniec frakcja SARA odholowała wszystkie zaległe pojazdy. Z przekazanych mi informacji, wiemy, że w całym wydarzeniu brało udział siedmiu poszkodowanych. W tym dwóch w aucie i pięciu w autobusie. Podczas wydarzenia medycy z SAMD mieli do czynienia z różnymi złamaniami, rozcięciami, urazami oraz poparzeniami. Frakcja SAFD miała okazję gasić pożar oraz ratować rannych m.in. z samochodu. Oryginalnie wydarzenie miało odbyć się w magazynach LV, lecz nasi pozoranci musieli improwizować z powodu braku jednostek jednej frakcji, patrząc na to, że na zmianę całego planu mieli tylko 15 minut, poszło im wyśmienicie! Całe wydarzenie trwało około 2 godziny.

7kIBYrK.png
vgC1HDp.png

A teraz czas na wywiad z członkiem frakcji SAPD @Exterminix

N: @NEONEK | E: @Exterminix

N: Witam z tej strony Reporter @NEONEK z redakcji Project News!
E: Witam, Captain II z S.A. Police Department.

N: Chciałbyś odpowiedzieć na kilka pytań w sprawie akcji RP organizowanej przez Posorants Group?
E: Oczywiście, nie ma najmniejszego problemu.

N: W jaki sposób zostaliście poinformowani o akcji RP?
E: Dostaliśmy zgłoszenie z centrum powiadamiania do naszej dyspozytorni. Następnie zostały rozdysponowane jednostki.

N: Jakie mieliście zadania jako SAPD na miejscu zdarzenia?
E: Nasze zadania skupiły się w głównej mierze na zabezpieczeniu miejsca zdarzenia przed osobami trzecimi, zebranie informacji odnośnie do uczestników wypadku wraz z ich danymi osobowymi oraz dochodzenie w sprawie spowodowania wypadku.

N: Jakie siły i środki zostały zadysponowane do tej akcji RP?
E: Do tej akcji RP zostały zadysponowane jednostki Patrol Division oraz Highway Patrol. Sytuacja nie wymagała dyspozycji dodatkowych sił i środków.

N: Ile zajęła Wam akcja RP oraz jak oceniasz współprace SAPD z biznesem Posorants Group?
E: Cała akcja trwała w przybliżeniu 2 godziny od momentu przyjęcia zgłoszenia do momentu odjazdu ostatniego radiowozu z miejsca zdarzenia. Co do współpracy oceniam ją pozytywnie z racji prostej, szybkiej i bez problemowej komunikacji z członkami biznesu oraz za ich zaangażowanie w stworzenie akcji RP.

N: Jak oceniasz współpracę z innymi frakcjami, które były na miejscu?
E: W mojej opinii jako koordynatora z ramienia SAPD współpraca z innymi frakcjami była idealna. Na samym początku wytyczyliśmy zadania dla siebie i skutecznie je realizowaliśmy. W razie potrzeby każda frakcja była operatywna i dostosowywała się do wymaganej sytuacji, co znacznie ułatwiało działanie przy tak trudnym zdarzeniu.

NDziękuję za odpowiedzi na moje pytania i za poświęcony czas. Czy chciałby pan coś jeszcze dodać lub kogoś pozdrowić?
E: Chciałbym pozdrowić wszystkich pracowników frakcji, którzy byli na miejscu zdarzenia z racji tego, że poświęcili swój czas i w pełni każdy zaangażował się do pracy, która została im powierzona. Dziękuje za wywiad i życzę każdemu pogodnych świąt bożego narodzenia.

75htgAh.png

N: @NEONEK | P: @Pawex26

N: Witam z tej strony Reporter @NEONEK z redakcji Project News!
P: Witam.

N: Więc tak zacznijmy od pytania, na jakim stopniu i jak rozpoczęła się Twoja przygoda w biznesie Posorants Group?
P: Przygodę rozpocząłem od napisania podania podczas rekrutacji, w której udało mi się zostać przyjętym. Moją przygodę zaczynałem od roli praktykanta.

N: Rozumiem, Jakie jest twoje zdanie na temat biznesu Posorants Group oraz co wpłynęło na to, że dołączyłeś do tego biznesu?
P: Wybrałem ten biznes, ponieważ lubię uczestniczyć w akcjach RP. Uważam, że to coś zupełnie innego i stanowi świetną odskocznię od zarabiania na dorywczych pracach. Biznes wydaje mi się naprawdę świetny, ale potrzebuje trochę czasu, aby się rozkręcić.

N: Jakie są Twoje główne obowiązki jako pozorant?
P: Moimi głównymi obowiązkami jest udział w akcjach RP, które mogę odgrywać zarówno samodzielnie, jak i w większym zespole, biorąc udział w "grubszych" scenariuszu z pokaźną liczbą osób.

N: Czy dostrzegasz jakieś braki w biznesie?
P: Z pewnością zauważam pewne braki, takie jak ograniczona liczba graczy zaangażowanych w biznes oraz brak niestandardowych pojazdów i innych dodatków, takich jak np. atrapy broni. Jednak razem z pozostałymi członkami biznesu, będziemy dążyć do wprowadzenia tych ulepszeń.

N: Jakie cechy wg Ciebie powinna mieć osoba chcąca dołączyć w szeregi biznesu i Czy polecasz czytelnikom dołączyć do naszego biznesu?
P: Główną cechą, jaką powinna posiadać osoba, jest umiejętność pracy w zespole. Choć możemy odgrywać akcje samodzielnie, czasami konieczne jest działanie w większym gronie, co sprawia, że umiejętność efektywnej współpracy staje się kluczowa. Osoba umiejąca łatwo porozumieć się z innymi na pewno będzie miała trochę łatwiej. Zapraszam wszystkich do dołączenia do biznesu. Razem z pewnością możemy osiągnąć więcej, a mogę zdradzić, że pomysłów na rozwój mamy naprawdę wiele.

N: No to teraz przejdźmy do RP,  jak oceniasz organizacje całego wydarzenia?
P: Akcja sama w sobie była naprawdę świetna. Niestety, pierwotny plan był zupełnie inny, ale niestety, z powodu braku jednej z frakcji, musieliśmy całkowicie improwizować. Pomimo tego, całą akcję uważam za udaną, zwłaszcza biorąc pod uwagę, że mieliśmy dosłownie chwilę na wymyślenie nowego planu. Myślę, że ta akcja fajnie zmobilizowała frakcje do wspólnego odgrywania RP.

N: Kto był głównym pomysłodawcą tego pomysłu?
P: Głównym pomysłodawcą akcji był @SzalonyAleToSzef, przy wsparciu innych graczy z naszego biznesu.

N: Czy jako biznes macie zamiar robić więcej akcji RP tego typu?
P: Oczywiście, jako biznes, pragniemy organizować jak najwięcej tego rodzaju akcji, z zachowaniem umiaru, aby mobilizować frakcje na naszym serwerze. Myślę, że w niedługim czasie będziemy dążyć do zorganizowania jeszcze lepszej akcji niż ta.

N: Było to moje ostatnie pytanie, nie będę zabierać ci więcej czasu. Dziękuje Ci za udzielenie wywiadu. Czy na koniec chcesz kogoś pozdrowić?
P: Oczywiście! Przesyłam pozdrowienia dla @NEONEK oraz wszystkim członkom biznesu Posorants Group, organizacji Sicarios i NieTykalni oraz wszystkim graczom na serwerze! Życzę wam fantastycznej zabawy i udanych przygód w waszych rozgrywkach.

5dUMMlp.png

N: @NEONEK | S: @SzalonyAleToSzef

S: Uszanowanie, z tej strony Specjalista @SzalonyAleToSzef z Posorants Group!

N: Pierwszym moim pytaniem będzie, ile trwa twój staż w biznesie Posorants Group?
S: 
Mój staż w Posorants Group to prawie pół roku i na pewno zostanę na dłużej.

N: Czy polecasz naszym czytelnikom ten biznes i dlaczego?
S: 
Tak z przyjemnością polecam biznes, jest u nas bardzo miła oraz zabawna atmosfera, jak ktoś lubi odgrywać RP, to chętnie zapraszam!

N: Dobrze więc teraz przejdźmy do pytań odnośnie do samego RP czy według was ta akcja wyszła dobrze, czy też nie?
S: 
Jest to nasza pierwsza tego typu akcja i myślimy, że jak na pierwszy raz to dobrze nam poszło i mamy nadzieje, że frakcjom oraz czytelnikom waszej redakcji też się spodobało.

N: Ile trwały przygotowania do wykonania tego RP i ile osób z PG brało udział ?
S: 
Szykowaliśmy się koło 3 godzin do wykonania innej akcji, jednak z powodów niezależnych od biznesu zmuszeni byliśmy do zmiany planu akcji i same przygotowania zajęły 15 minut. W wydarzeniu z grupy pozorantów udział brało 7 osób, z czego w skład wchodzą: @Banan99 @Tubas @SzalonyAleToSzef @Pawex26 @alfred @AGO_Miki@Papa_Pedro.

N: Rozumiem, czy możesz przedstawić nam frakcje, które uczestniczyły w tej akcji.
S:
W akcji brały udział frakcje takie jak: SAFDSAMDSAPD oraz SARA.

N: Czy macie zamiar robić więcej takich akcji RP?
S: 
Tak na pewno mamy zamiar robić więcej takich akcji.

N: A więc tak nie zajmuje panu więcej czasu. Czy chcesz kogoś pozdrowić? Jeżeli tak to teraz śmiało możesz to zrobić.
S: 
Dobrze pozdrawiam cały biznes Posorants Group, jak i waszych czytelników oraz wszystkie frakcje, które brały udział w akcji!

etZAEWQ.png

N: @NEONEK | L: @Likomek

L: Dzień dobry, w czym mogę panu pomóc?

N: Czy chciałby pan odpowiedzieć  mi na kilka pytań?
L: Chętnie, niech pan pyta.

N: Dobrze na samym początku jak się pan znalazł na miejscu RP?
 L: A więc tak na miejscu akcji znalazłem się przez mapę, ponieważ zauważyłem, że znajdowało się tam dużo frakcji, więc postanowiłem przyjechać.

N: Jak ocenia pan przebieg omawianego RP?
L: Akcja RP bardzo mi się podobała, a najbardziej to jak frakcja SAFD gasiła autobus, ponieważ interesuje się strażą pożarną w prawdziwym życiu.

N: Rozumiem czy w przyszłości rozważasz dołączenie do tego biznesu jakim jest Posorants Group?
L: Niestety nie, ponieważ rozważam dołączenie do biznesu Project News, jeśli tylko pojawi się rekrutacja, biznesu od razu piszę.

N: Rozumiem, życzę powodzenia w rekrutacji. Czy na koniec Chciałby pan kogoś pozdrowić?
L: Oczywiście pozdrawiam Cię @NEONEK oraz całą organizacje Sicarios.

eVF6BeY.png

iZBhlZz.png

rDdBLEH.gif

zUIpQST.png

lW2RGhh.gif

MfcHNDK.png

Dla Redakcji Project News:

yZwlpSq.png96JwoLC.png2LDV1ss.png4mrbOpo.pngimage.png.8230c52ab2f0bf011d0ccc7c6423e63d.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.