Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na NerVous

Mirek.cejot
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój Nick: Decha.L
Nick pracownika/ów: NerVous
Powód skargi: Ogólny brak jakiejkolwiek chęci odegrania akcji RolePlay z jednym z graczy, którzy chcieli dołączyć do akcji RolePlay poboru krwi, ponieważ jak to pracownik stwierdził ,,Komende popsuli" - W realnym życiu również psują się komendy i nie będzie można oddać krwi? - Wystarczyło chociaż odegrać! (Edit: Granie na samych bindach we frakcji również nie popłaca Panowie, jeśli chcecie grać na samych bindach dlaczego dołączacie do frakcji? Z 4 dostępnych medyków na akcji dwóch było ciągle afk, z przerwą na kliknięcie W)
Opis oraz data zdarzenia: Około godziny 18:20 22.12.2023r.
Dowody w postaci ss'ów lub logów: 

mta-screen_2023-12-22_18-28-55.png

Edytowane przez Decha.L
  • Super 1
  • Haha 6
  • Auć 1

Witam, iż jestem osobą oskarżoną pozwolę się wypowiedzieć w tym temacie.

Godzinę temu, Decha.L napisał:

Ogólny brak jakiejkolwiek chęci odegrania akcji RolePlay z jednym z graczy, którzy chcieli dołączyć do akcji RolePlay poboru krwi, ponieważ jak to pracownik stwierdził ,,Komende popsuli" - W realnym życiu również psują się komendy i nie będzie można oddać krwi?

Odnosząc się do tego komentarza, mogę powiedzieć tyle, że ogólnie cały punkt poboru krwi polega na tym, aby gracze mieli możliwość oddać krew poprzez klikanie w odpowiedni punkt i zapełnianie całego serduszka aby później w nagrodę dostać soczek i czekoladę. Bez działającej komendy ta zabawa nie ma już zbytnio sensu, ponieważ polegała by na tym, że mamy możliwość odegrania RP, które może trwać maksymalnie minutę, a inni gracze tylko wchodzą do busa i z niego po chwili mogą już wyjść. 

Dodatkowo dostałem polecenie od rangi wyższej aby przekazać wam, że musimy zakończyć MPPK z powodu nie działającej komendy.

Godzinę temu, Decha.L napisał:

Granie na samych bindach we frakcji również nie popłaca Panowie, jeśli chcecie grać na samych bindach dlaczego dołączacie do frakcji?

Owszem, posiadam ustawione bindy dotyczące Mobilnego Punktu Poboru Krwi, ponieważ ułatwia nam to pracę i nie musimy co chwilę pisać tego samego. Odnosząc się jeszcze do tego, że "Granie na samych bindach we frakcji również nie popłaca". Podczas trwających akcji RP, np: wypadek zbytnio nie ma jak ustawić sobie bindów na wykonywane czynności. Jedynym wyjątkiem są bindy na, np: rytm serca, norma ciśnienia, itp.

1 godzinę temu, Decha.L napisał:

Z 4 dostępnych medyków na akcji dwóch było ciągle afk, z przerwą na kliknięcie W

Jeżeli chodzi o ten punkt nie mam jak się wypowiedzieć, ponieważ nie wiem co w tym momencie robiły inne osoby oraz dlaczego był powód, że byli oni według twego określenia AFK.

Ode mnie to wszystko. Czekamy na wypowiedź zarządu.
Pozdrawiam.

13 minut temu, NerVous napisał:

Odnosząc się do tego komentarza, mogę powiedzieć tyle, że ogólnie cały punkt

poboru krwi polega na tym, aby gracze mieli możliwość oddać krew poprzez klikanie w odpowiedni punkt i zapełnianie całego serduszka aby później w nagrodę dostać soczek i czekoladę. Bez działającej komendy ta zabawa nie ma już zbytnio sensu, ponieważ polegała by na tym, że mamy możliwość odegrania RP, które może trwać maksymalnie minutę, a inni gracze tylko wchodzą do busa i z niego po chwili mogą już wyjść..

Według Ciebie gracze przychodzą tylko po to, żeby klikać w serduszko, żeby je zapełnić? Jest to pewnego rodzaju minigierka, która powinna być dopełnieniem akcji RolePlay podczas akcji poboru krwi, gracz który zobaczy, że lecicie cały czas na jednym schemacie nie oceni Waszej gry jako dobra, ponieważ nie pokazujecie Waszego poziomu lecąc na bindach, będąc we frakcji powinieneś odgrywać chociaż na jakimś poziomie RP, nawet Wasze bindy nie są jakieś rozwinięte i napisanie tego, co macie zbindowane zajęłoby maksymalnie 5 sekund, jak już chcesz lecieć na bindach to rozwiń je do chociażby umiarkowanego poziomu, z mojej strony to wszystko, czekamy na odpowiedź zarządu SAMD

Również pozdrawiam, oraz wesołych świąt 😁

31 minut temu, Decha.L napisał:

Według Ciebie gracze przychodzą tylko po to, żeby klikać w serduszko, żeby je zapełnić?

Zazwyczaj jak ktoś przychodzi to chcę dostać czekoladę i soczek. Niestety bez działającej komendy tego nie dostaną 🙂

Analizując całą skargę jestem w stanie zrozumieć tłumaczenie oskarżającego o tym, że oskarżony mimo braku komendy powinien odegrać chociaż RP w busie które towarzyszy każdemu MPPK jednakże padło w tej skardze bardzo ważne zdanie:
"Dodatkowo dostałem polecenie od rangi wyższej aby przekazać wam, że musimy zakończyć MPPK z powodu nie działającej komendy."
Nie możemy karać pracowników za polecenia wydane im przez rangi wyższe. Otrzymał polecenie do którego musiał się dostosować.

• Super 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.