Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Listy do Mikołaja

Limek

Rekomendowane odpowiedzi

niiy38x.png
naTqDnE.png

Witajcie drodzy gracze! 
Pressman Limek z Redakcji Project News się kłania. W dzisiejszych wywiadach dowiemy się o nowych listach do Świętego Mikołaja oraz poznamy opinię trzech graczy na ten temat.

Tak wygląda list, który mógł wypełnić każdy gracz.

eYswdnq.png

Gzqqb1L.png

L: @Limek H: @HeliX

L: Cześć! Pressman Limek z Redakcji Project News. Możesz opowiedzieć nam coś o tych listach do Mikołaja?
H:
 Witam, jestem HeliX, Starszy Przewoźnik w SATC, jest to naprawdę fajna inicjatywa ze strony Administracji Serwera. W tym liście do Mikołaja możemy napisać to, co byśmy chcieli dostać pod choinkę. Do wyboru także mamy możliwość dostania zastrzyku pieniędzy lub premium okres 30dni. Możemy je napisać i nadać przy dowolnym urzędzie na serwerze.

L: Każdy gracz może napisać list?
H
Tak, wszyscy mają taką możliwość.

L: W jakim terminie są dostępne ?
H
Są one dostępne w terminie od 6 do 10 grudnia.

L: Czy Ty już napisałeś list do Świętego Mikołaja?
H:
Tak!

L: Jak myślisz, czy spełnią się prośby graczy?
H: Myślę, że tak. Warto mieć nadzieję 😄.

L: W jakim terminie możemy spodziewać się prezentów? Tylko 24 grudnia ? 
H
Prezentów będziemy mogli się spodziewać w dniach od 24 do 26 grudnia, czyli w święta Bożego Narodzenia.

L: Jak już rozmawiamy na temat świąt, jakiś event przewidujesz na ten czas?
H
Jako stały bywalec na Projekcie od 2020, przewiduję jakiś fajny event fabularny w okolicy świąt.

L: Chciałbyś jeszcze kogoś pozdrowić na koniec?
H
Chciałem pozdrowić serdecznego przyjaciela @Pan_Kurier, taxówkarzy z SATC i organizację The Always.

L: Pozdrawiam, zatem życzę Wesołych Świąt, oraz udanych prezentów! Do zobaczenia !
H:
Dziękuję oraz wzajemnie 😁 Do następnego.

Sgsly8v.gif

XGwBbve.png

L: @Limek K: @KlakierSzary

L: Witaj! Z tej Strony Pressman Limek, Redakcja Project News. Czy znajdziesz chwilkę?
K:
Hej, jasne!

L: Super. Pisałeś już list przy urzędzie?
K:
Oczywiście, że tak.

L: Zastrzyk gotówki czy 30 dni premium? Czy obstawiałeś już, ile to może być dolarów?
K
Zastrzyk gotówki, gdyż punktów premium mi nie brakuje, Obstawiam, że będzie to równowartość pp, czyli około 10k.

L: Czy takie listy były w tamtym roku? Nie przypominam sobie.
K
W tamtym roku ich nie było, więc jest to dla mnie nowość, dość mile zaskakująca.

L: Bardzo fajny gest ze strony Administracji. Czy chciałbyś coś przekazać dla innych graczy?
K:
Tak, niech uważają na drodze.

L: Dziękuję za chwilę czasu. Życzę, aby wszystkie prezenty zastały pod choinką. Pozdrawiam i do zobaczenia!
K
Dziękuję, mam nadzieje ze wszystkie prezenty zostaną rozdane bez większych przeszkód, miłego dnia!!

tYgQY2K.gif

XGwBbve.png

L: @Limek D: @D4rkNight

L: Cześć D4rkNight. Pressman Limek z Redakcji Project News.
DWitam serdecznie Drogi Limku oraz wszystkich graczy, oraz administracje ProjectRPG.

L: Usłyszałem od graczy, że można napisać list do Mikołaja, więc jako redaktor postanowiłem przeprowadzić kilka wywiadów. Znajdziesz chwilkę czasu?
D: Oczywiście, że tak!

L: Cieszę się bardzo. Czy wysłałeś już swój list?
D: Tak! Zrobiłem to już pierwszego dnia po dodaniu listów.

L: Administracja RCON wpadła na dobry pomysł, nigdy takich rzeczy nie było.
DMoim zdaniem jak najbardziej na tak, zawsze coś mała rzecz a na pewno zadowoli niektórych graczy.

L: Zastrzyk gotówki albo 30 dni premium. Według Ciebie, gracze dostaną swoje zapisane wymarzone prezenty?
D: Dostaną, jeśli byli grzeczni 😅

L: Ogólnie czy zmieniłbyś coś w takim pomyśle administracji ?
DMyślę, że jest dobrze, tak jak jest aktualnie na razie do głowy mi nie przychodzą żadne pomysły.

L: Święta już za chwilę, a gracze się niecierpliwią. Mam nadzieję, że wszystkie prośby z listu się spełnią. Dziękuję za poświęcony czas i życzę wszystkiego dobrego!
D
Dziękuje również i Pozdrawiam wszystkich serdecznie całą administrację Project RPG oraz graczy życzę Wesołych Świąt!

OIBkTw3.gif

FlscMZt.gif

8eybfgF.png

7sU1mKk.pngAiishan.png.f4b38c52d5339e613042194ffb427ea8.pngWqg9DUp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.