Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na ProMenPl - oskarżony przez AdiiKO

AdiiKO

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: ProMenPl
Data zdarzenia: 17.12.2023 19:15
Opis zdarzenia: Było wezwanie, żeby pracownik odholował pojazdy z posesji prywatnej prócz dwóch, lecz pracownik postanowił odholować pojazd, którego miał nie zabierać, po czym po zdarzeniu wykłóca się, że miał zabrać wszystkie. 
Dowody: https://imgur.com/a/5nPknV5 

oraz logi:

[2023-12-17 19:15:04] [Output] : (318) Chaos: Witam, Pracownik Chaos z SA Road Assistance! *kłania się*

[2023-12-17 19:15:08] [Output] : (455) Tomus.: wszystkie oprocz stalliona sa do zabrania

[2023-12-17 19:15:08] [Output] : (455) Tomus.: wszystkie oprocz stalliona sa do zabrania

[2023-12-17 19:19:25] [Output] : (455) Tomus.: stratuma nie jakby co tez

[2023-12-17 19:19:36] [Output] : (455) Tomus.: schafter i uranus tylko

Odpowiadając na twój opis sytuacji, napisze mój opis sytłacji
Wpłynęło zgłoszenie od Gracza że na jego terenie posiadłości są pojazdy nie należące do niego. po czy przyjęciu wezwania udałem się na wezwanie Gracza , gdzie już czekał na jednostkę  holowniczą, po dojechaniu na miejsce wezwania  udałem sie do gracza o zebraniu informacji jakie pojazdy są do odholowania gdzie mi wytłumaczył że są wszystkie pojazdy do zabrania oprócz stalliona, po uzyskaniu informacji zabrałem do roboty podczas holowania  w moim kierunku nic nie było pisane że jakiegoś pojazdu nie mam brać a dodam to że osoba wyzywająca więcej się kręciła przy tobie więc mogła napisać to do ciebie niz do nie bo mogliście w tym czasie prowadzić rozmowę 

Po dokładnym sprawdzeniu dowodów i podesłanym zdjęciu przez oskarżonego wnioskuje, iż pojazd został odholowany nieprawidłowo, ponieważ pojazdy które miały być zabrane na parking policyjny to uranus oraz schafter.

@ProMenPl zwróć graczowi @AdiiKO 25
0$ na konto bankowe. Przelew wykonasz w banku Los Santos, UID gracza to: 64597. Jak wykonasz przelew to wklej tu loga lub zdjęcie z przelewu.

Pojazd został odholowany nieprawidłowo. Skargę przyjmuję oraz zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.