Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiady z nowymi członkami administracji

NEONEK

Rekomendowane odpowiedzi

mg1tU0s.gif

naTqDnE.png

Witajcie drodzy czytelnicy z tej strony Reporter @NEONEK z Redakcji Project News. Dzisiaj przedstawiam Wam aż 4 wywiady z nowymi członkami administracji naszego serwera, a są to: @Leokadia @ShibaMan20 @wminzok @wajt. Bardzo im dziękuję, że zgodzili się ze mną przeprowadzić wywiady, z mojej strony mogę powiedzieć, że bardzo dobrze mi się z nimi współpracowało. Bez zbędnego przedłużania zapraszam do czytania.

Gzqqb1L.png

N: @NEONEK|  L: @Leokadia

N: Witam z tej strony  Reporter @NEONEK z redakcji ProjectNews, na samym początku chciałbym podziękować Ci, że zgodziłaś się na wywiad.
L: Uszanowanie, z tej strony Senior Pressman Leokadia z Redakcji Prasowej Project News. Ja również dziękuje, iż mogę udzielić wywiadu.

N: Więc tak pierwszym pytaniem, Czy mogłabyś się przedstawić naszym czytelnikom?
L: Hej, mam na imię Klaudia i mam 19 lat, skończyłam szkołę półtora roku temu oraz przeprowadziłam się do Irlandii na początku tego roku. W wolnym czasie lubię fotografować oraz również lubię robić grafiki.

N: Jak trafiłaś na platformę MTA oraz serwer Project RPG i jak wyglądały twoje początki?
L: Na MTA zaprosił mnie znajomy z klasy, graliśmy dość długo, później jemu się znudziło MTA, ja zostałam. Wtedy graliśmy na innym serwerze, był to pseudol, przegrałam tam, aż 2.7k godzin, również tam byłam w Administracji oraz we frakcjach. Pod koniec 2021 weszłam na serwer ProjectRPG i zostałam na nim, aż do dziś.

N: Od niedawna jesteś na randze support, co skłoniło Cię do napisania podania, oraz jakie są twoje obowiązki jako support-erki?
L: Do napisania podania skłoniło mnie po prostu pomaganie graczom w rozgrywce, gdyż potrzebują pomocy, zawsze starałam się pomagać graczom oraz dalej to robię. A do obowiązków należą to, wiadomo raporty, pomoc graczom itp., dalej nie moge zdradzać.

N: Jaka była twoja reakcja, że zostałaś wybrana do pełnienia służby w gronie administracji oraz Ile dziennie spędzasz czasu, grając na ProjectRPG, od kiedy jesteś na randze?
L: Moja reakcja była taka, że chłopak mnie obudził specjalnie, by mi powiedzieć, że się dostałam do Administracji, byłam mega zadowolona i się bardzo cieszyłam. Dziennie czasu na serwerze spędzam od 3 do 5/6h, to jest różnie, zależy, jak pracuje. Rangę posiadam od wtorku tj. 12/12/23.

N: Skąd się wziął pomysł na taki nick?
L: Pomysł na nick przyszedł mi tak jakoś nagle, ponieważ YoungLeosia to moja idolka i jej słucham. Wcześniej miałam nick Jaroska, ale zmieniłam go ze względów, iż kojarzy się z moim nazwiskiem.

N: Rozumiem, ile posiadasz przegranych godzin oraz ile wynosi na chwilę obecną twój majątek?
L: Przegranych godzin tutaj posiadam 1500h, a mój majątek wynosi niecałe 1.3kk, jest to strasznie mały majątek co do moich godzin grania, ale mam nadzieję, że wkrótce kolekcja moich pojazdów wzrośnie.

N: Posiadasz jakieś serwerowe marzenia, które chciałbyś spełnić?
L: Moim serwerowym marzeniem aktualnie to cheetah 3092, miałam go już, lecz na te czasy na serwerze jego cena wzrosła czterokrotnie. Z takich większych marzeń to Infernus Kakimoto, również mam nadzieję, iż uda mi się go zdobyć w niedługim czasie.

N: Dobrze dziękuje Ci bardzo za udzielenie wywiadu.
L: Ja również bardzo dziękuję, że mogłam udzielić wywiadu.

XGwBbve.png

Szybkie strzały

N: Benzyna czy Diesel?
L: Benzyna.

N: Konsola czy Komputer?
L: Komputer.

N: V-max czy drift?
L: V-max.

N: Kawa czy Kakao?
L: Kawa.

N: Psy czy Koty?
L: Koty.

N: Wanna czy Prysznic?
L: Wanna.

N: Zima czy Lato?
L: Lato.

PhJPHkS.gif

N: @NEONEK|  w: @wminzok

N: Witam z tej strony  Reporter @NEONEK z redakcji ProjectNews, na samym początku chciałbym podziękować Ci, że zgodziłeś się na wywiad.

w: Uszanowanie, Młodszy Operator wminzok z S.A. Road Assistance

N: Więc tak pierwszym pytaniem, Czy mógłbyś się przedstawić naszym czytelnikom?
w: Witam, nazywam się Krzysztof na serwerze znany pod pseudonimem wminzok, mam 16 lat i w skrócie interesuje się różnymi rzeczami np. motoryzacją.

N: Jak trafiłeś na platformę MTA oraz serwer Project RPG i jak wyglądały twoje początki?
w: Na platformę MTA trafiłem już na początku nieszczęsnej pandemii, jaką był Covid, wtedy znajomy pokazał mi platformę MTA i od tamtego czasu zaczęliśmy wspólnie w grupce znajomych grać na przeróżnych serwerach, takich jak to dziś nazywamy "pseudole". Na serwer ProjectRPG trafiłem podczas szukania jakiegoś innego serwera takiego oryginalnego w skrócie, nie interesowały mnie jakieś serwery z podmiankami np. BMW czy też AUDI, twierdziłem wtedy i dalej twierdze, że serwer MTA powinien mieć taki klimacik GTA SA, taki klasyczny no i trafiłem na Projecta.

N: Od niedawna jesteś na randze support, co skłoniło Cię do napisania podania, oraz jakie są twoje obowiązki jako support-era?
w: Do napisania na supporta skłoniła mnie duża chęć pomocy innym graczom, czy też dołączenie w szeregi administracji serwera. Głównym obowiązkiem jako support to jest pomaganie innym czy też w niektórych przypadkach karanie graczy, żeby wszystko było jak najlepiej zorganizowane, mam na myśli, żeby to każdy gracz czuł się dobrze i mógł spędzić z innymi trochę czasu, poznać ludzi i się zaprzyjaźnić z każdym.

N: Jaka była twoja reakcja, że zostałeś wybrany do pełnienia służby w gronie administracji oraz Ile dziennie spędzasz czasu, grając na ProjectRPG, od kiedy jesteś na randze?
w: Szczerze reakcji nie da się opisać, na pewno się zaskoczyłem, gdyż było to tak, że wiedziałem, że muszę czekać do wyników, lecz w międzyczasie dosłownie przed nimi zasnąłem i przebudziłem się gdzieś o 3 w nocy, po czym oglądałem powiadomienia i znajomi mi gratulują, że dostałem się w szeregi adm., zobaczyłem wyniki na forum i uśmiechnąłem się, po czym znowu zasnąłem. Ogólnie odkąd jestem na danej randze, mój czas grania codziennie nie zmienił się jakoś znacznie, gdyż od momentu, gdy dostałem się również do frakcji SARA, mój czas średni dziennie to jest tak od 4-6h.

N: Skąd się wziął pomysł na taki nick?
w: Na nick wpadłem trochę w dziwny sposób, ponieważ wszedłem na stronę „generator nicków” i jakoś tak sobie losowałem i nagle wpadło mi: „minzok”, po czym dodałem „w” i wyszło „wminzok”, niektórzy nie umieją tego wymawiać, więc czasem można usłyszeć, jak mówią na mnie np. „zimnok” czy też „minzo”

N: Rozumiem, ile posiadasz przegranych godzin oraz ile wynosi na chwilę obecną twój majątek?
w: Mój czas gry na chwile obecna wynosi 1060h oraz majątek nie jest o dziwo duży, bo jest to jakieś z 3kk.

w: Jednym z moich serwerowych marzeń jest oczywiście awans na rangę Inspektor we frakcji SARA oraz oczywiście dostanie się wyżej w szeregach administracji.

N: Dobrze dziękuje Ci bardzo za udzielenie wywiadu. Na sam koniec chciałbym zapytać, czy chcesz kogoś pozdrowić? Jeżeli tak to teraz śmiało możesz to zrobić.
w: Również dziękuje za możliwość odpowiedzenia na twoje pytania. Oczywiście! Pozdrawiam w głównym stopniu wszystkich pracowników SARA, każdego członka organizacji ELITE UNITY, każdego członka administracji oraz każdego gracza, bo o was tez nie mogę zapomnieć piękni.

XGwBbve.png

Szybkie strzały

Benzyna.

Komputer.

V-max.

Kawa.

Psy.

Prysznic.

Lato.

FX84B11.gif

N: @NEONEK|  S: @ShibaMan20

N: Witam z tej strony Reporter @NEONEK z redakcji ProjectNews, na samym początku chciałbym podziękować Ci, że zgodziłeś się na wywiad.

S: Więc... Mam na imię Damian, mam lat 16. Uczęszczam w szkole średniej w technikum na zawodzie informatycznym. Do moich zainteresowań należą gry komputerowe, muzyka, sport oraz służby mundurowe, w głównej mierze Służba Graniczna.

N: Jak trafiłeś na platformę MTA oraz serwer Project RPG i jak wyglądały twoje początki?
S: Na platformę MTA, jak i Project RPG trafiłem głównie przez filmy na YouTube o tematyce GTA SA, a w wielkim skrócie moje początki na serwerze opierały się na stopniowym pogrywaniu, wykonywaniu zadań dziennych, odbieraniu nagród dziennych, aż do momentu dostania się do pierwszej frakcji, gdzie zaczynałem grać regularnie.

N: Od niedawna jesteś na randze support, co skłoniło Cię do napisania podania, oraz jakie są twoje obowiązki jako support-era?
S: Do napisania podania na rangę skłoniło mnie chęć doświadczenia pracy administratora, gdzie w swojej karierze na MTA jeszcze nie miałem okazji. Moimi głównymi obowiązkami na randze są wykonywanie raportów, karanie graczy, którzy nie szanują zasad gry, po rozpatrywanie apelacji na forum.

N: Jaka była twoja reakcja, że zostałeś wybrany do pełnienia służby w gronie administracji oraz Ile dziennie spędzasz czasu, grając na ProjectRPG, od kiedy jesteś na randze?
S: Nie powiem, było wielkie zaskoczenie, że akurat ja dostałem te szanse do grona administracji, podkreślając, że nie posiadam jakoś dużej ilości przegranej na serwerze. Przechodząc do pytania, ile dziennie spędzam czasu na serwerze, staram się być aktywny na serwerze od 2 do 3 godzin.

N: Skąd się wziął pomysł na taki Nick?
S: Kiedyś podobały mi się psy rasy Shiba, a numer na końcu jest moim numerem z dzielnika w podstawówce. Zbytnio ciekawej historii o mojej nazwie nie ma.

S: Na serwerze posiadam aktualnie 856 godzin, a obecnie myślę, że mój majątek jest w granicach 2.5kk do 3kk.

S: Jednym z takich najciekawszych marzeń, które chciałbym osiągnąć na serwerze, jest zarząd frakcji oraz awansowanie jak najwyżej w ekipie serwera.

N: Dobrze dziękuje Ci bardzo za udzielenie wywiadu. Na sam koniec chciałbym zapytać, czy chcesz kogoś pozdrowić? Jeżeli tak to teraz śmiało możesz to zrobić.
S: Więc tak... Chciałbym pozdrowić osoby z organizacji Shady Paradise na konkurencyjnym serwerze, a z osób grających na Projekcie to: @MaSacrator, @xanny, @Kartun.exe, @teez., @Cake_, @slever, @Przyciera, @ModereK, @Barcik., @BoseQ, @vertii@Michas, @Avenis, @hvbis, @Xandr1n, frakcje SAPD oraz całą administrację serwera.

XGwBbve.png

Szybkie strzały

S: Benzyna.

S: Komputer.

S: V-max.

S: Kakao.

S: Psy.

S: Prysznic.

S: Zima.

hr37u4C.gif

N: @NEONEK|  w: @wajt

N: Witam z tej strony  Reporter @NEONEK z redakcji ProjectNews, na samym początku chciałbym podziękować Ci, że zgodziłeś się na wywiad.

w: Uszanowanie, Employees Manager wajt z Center Specialized Rescue.

w: Cześć, jestem Ernest znany pod Nickiem wajt.

w: Siedziałem wraz w Wejpersonem na komunikatorze ts3 i graliśmy w Minecrafta, ten wpadł na pomysł, aby pograć w MTA. Ja, który totalnie nie wiedział, co to jest, zgodziłem się i pobrałem. Na początku weszliśmy na jakiegoś pseudola, którym bez wydania realnej gotówki nic się nie dało zrobić, więc powiedziałem Wejpersonowi, żeby znalazł jakiś inny ciekawszy serwer, na którym będziemy mogli pograć i dobrze się przy tym pobawić. Tak padło na Projecta, na którym panowała zima tak, jak teraz. Na początku przeczytaliśmy poradnik, który znajduje się pod klawiszem F1. Później udaliśmy się na magazyn zarobić parę groszy na pierwszy pojazd, którym była manana koloru czarnego, a u Wejpera koloru różowego (bardzo męski). Kilka dni później wystartowało wydarzenie fabularne, podczas którego musieliśmy uratować święta, za którego ukończenie dostawało się czapkę Mikołaja i jak dobrze pamiętam 30 tysięcy, a to było bardzo dużo jak na początek, więc od razu pojechałem na giełdę kupić jakaś nową, szybszą furkę.

w: Napisanie podania na support-a skłoniła mnie chęć spróbowania czegoś nowego i niesienia pomocy graczom naszego serwera. Jednym z moich aktualnych obowiązków jest wykonywanie cotygodniowej normy raportów, która zmienia się co tydzień w piątek.

w: Moja reakcja na to, że się dostałem do administracji, była dość zabawna, bo nagle na kanał wbiło parę osób i mi gratulowały, że się dostałem, w co na początku nie wierzyłem, bo myślałem, że znowu ktoś mnie wkręca, ale postanowiłem odpalić forum i się przekonać czy znowu nie jestem wkręcany no i nie byłem. Z ekscytacji włączyłem kamerkę i zrobiłem na niej „świecę”, Leszek jest mi świadkiem. Na serwerze dziennie spędzał koło 6h, a na randze jestem od wtorkowego wieczoru.

N: Skąd się wziął pomysł na taki Nick?
w: Pomysł na Nick wziął się stąd, że grałem kiedyś na pewnym serwerze Minecraft ze znajomym i wpadliśmy na pomysł, aby ustawić sobie wspólne Nicki. Padło na to, że ja ustawie sobie Nick „xWh1t3”, a on „xBl4ck” oczywiście po jakimś trzeba było zmienić troszkę Nick, więc przekształciłem go na „wajt” no i tak zostało aż do teraz.

w:  Na serwerze mam przegranych 2559 godzin, a mój majątek na ten moment wynosi na oko 5-6kk (nigdy nie liczyłem).

w:  Na ten moment nie posiadam żadnego serwerowego marzenie, bo wszystko, co chciałem mam, ale zobaczymy w przyszłości.

N: Dobrze dziękuje Ci bardzo za udzielenie wywiadu. Na sam koniec chciałbym zapytać, czy chcesz kogoś pozdrowić? Jeżeli tak to teraz śmiało możesz to zrobić.
w: Pozdrowić chciałbym całą administrację, frakcję SAMD, @Wejperson, @reezen@arwi74, @HankAnderson i @TheShadov..

XGwBbve.png

Szybkie strzały

w: Benzyna.

w: Komputer.

w: V-max.

w: Kawa.

w: Psy.

w: Prysznic.

w: Lato.

agzykBB.gif

Dziękuję bardzo za przeczytanie tego materiału. Mam nadzieję, że dzięki temu dowiedzieliście się trochę więcej na temat nowej administracji. Zapraszam również do obserwowania naszej redakcji. Miłego Dnia/Popołudnia/Wieczoru/Nocy.

MfcHNDK.png

Dla Redakcji Project News:

96JwoLC.png Aiishan.png.f4b38c52d5339e613042194ffb427ea8.pngWqg9DUp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.