Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na PaiR.

Guziec

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Guziec
Nick oskarżonego: PaiR.
Powód skargi: Nieumiejętność rozpatrywania skarg.
Data zdarzenia: Wczoraj w godzinach wieczornych.
Dowody: https://projectrpg.pl/topic/9553-skarga-na-adikod/ https://projectrpg.pl/topic/9554-skarga-na-guziec/
Opis sytuacji: Wszystko widać w linkach zamieszczonych w dowodach. Nie dostałem linku do skargi, jak i AdikoD, ani nie zostaliśmy oznaczeni, tak więc nie mogliśmy się wypowiedzieć. "Dowód na poinformowanie gracza o skardze: [2021-01-12 19:28:25] [Output] : (134) roza_elo: skarga" no to jest nie poważne. Dodatkowo tutaj:

2021-01-12 19:28:16] [Output] : (360) Guziec: Kurwo 
[2021-01-12 19:28:49] [Output] : (360) Guziec: CeJu śmierdzący

Wycięte są 33 sekundy z logów, tak że zostały one wycięte oraz wyjęte z kontekstu. Gracz sam pisał złe rzeczy, ale logi mi już zniknęły po wyłączeniu komputera. Skarga od 60 roza_elo jak i decyzja PaiR.a są kuriozalne, licze na to, że przewrażliwiony moderator, który raz dał mi mute na 12h za "gówno" nauczy się rozpatrywać skargi albo na ten dział nie wchodzić. Smacznej kawusi, dziękuję.

Czesć, jak dla mnie powód, który tu podałeś z automatu powinien odrzucić tę skargę. Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę, acz nie ma czegoś takiego jak bezsensowna skarga. Skargi zawsze są sensowne, bezsensowne mogą być treści w niej zawarte bądź dowody. W twoich dowodach zawarte są natomiast linki do skarg w tym jedna nie na Ciebie. W niej przedstawione zostały logi, które wskazują na to że zachowałeś się absurdalnie i wykazałeś brak kultury do gracza. Chciałbym również zaznaczyć, że w opisie sytuacji wplatasz małe prowokacje w strone gracza który napisal tę skargę na Ciebie tu cyt. 

6 godzin temu, Guziec napisał:

Skarga od 60 roza_elo

który raz dał mi mute na 12h za "gówno"

Tutaj również chciałbym wskazać że wyjąleś to zupełnie z kontekstu. Wchodząc na aktywny event jakim bylo G1 podchodziłeś do ludzi i gdy tylko zapytali sie "co" odpowiadałeś im właśnie tym wyrażeniem.

Jeżeli jeszcze nie zauważyłeś Twoja skarga jest powiązana, a przynajmniej ty tak opisujesz - z twoją karą. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ale punkt 7 regulaminu działu mówi jasno - 

§ 7
Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

Gracz sam pisał złe rzeczy, ale logi mi już zniknęły po wyłączeniu komputera

Takie zdanie jednoznaczne jest z niewystarczającymi dowodami z twojej strony.

Jeśli masz zażalenia wobec twojej kary zawsze możesz napisać od niej apelację.

Czekam na werdykt RCON.

A no i żeby skarga nie została odrzucona od tak: 

16 godzin temu, PaiR. napisał:

Tutaj również chciałbym wskazać że wyjąleś to zupełnie z kontekstu. Wchodząc na aktywny event jakim bylo G1 podchodziłeś do ludzi i gdy tylko zapytali sie "co" odpowiadałeś im właśnie tym wyrażeniem.

Jeżeli jeszcze nie zauważyłeś Twoja skarga jest powiązana, a przynajmniej ty tak opisujesz - z twoją karą. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ale punkt 7 regulaminu działu mówi jasno - 

§ 7
Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

To jest podany przykład twojego idiotyzmu, jakie dajesz kary, a nie że skarga jest za to. Napisałeś to aby RCON czytając to, z góry odrzuciła skargę bez czytania wszystkiego. Ale widzisz są ludzie którzy mają więcej niż 92 IQ i myślą strategicznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.