Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na tajgatokocur

.Zyla

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 40053
Login: CCron
Nick oskarżonego: tajgatokocur
Powód skargi: Utrudnianie mi wepchanie auta na ulice oraz próba zrzucenia go do wody
Data zdarzenia: 16.12.2023 12:06
Dowody: 
Opis sytuacji: Z początku kolega gracza uderzył we mnie swoim zr  (nie mam tego na klipie więc nie wrzucam na niego skragi) co spowodowało że moje auto nie mogło podjechać pod górke wiec postanowiłem je wepchać po chwili podjechali do mnie i zaczeli zastawiac mi droge po czym jeden z nich zaczal spychac moje auto w strone rzeki
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Screenshot 2023-12-16 000908.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.