Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Domi

AxoBlue

Rekomendowane odpowiedzi

Login: AxoBlue
Nick oskarżonego: Domi
Powód skargi: Brak jakiegokolwiek ukarania gracza warnem za stanie na środku ulicy
Data zdarzenia: niedawno
Dowody: jest w logach że nie nadała kary ale moge podesłać logi
Opis sytuacji: Supporterka Domi nie ukarała gracza Baxton za stanie na środku ulicy i wgl nic z tym nie zrobiła gdzie inni dostają za to ostrzeżenia gdzie tu sprawiedliwość? Gdzie jakiekolwiek ukaranie gracza warnem? NIE MA! 

Hej Graczu!

Więc wypowiem się, przyjąłem twojego reporta, w momencie patrzenia na daną osobę jechała już po drodze.

Kolejną sprawą jest to że KRD głosi: §4.1 Kierujący ma prawo zatrzymać pojazd tylko w miejscu, gdzie będzie dostatecznie widoczny dla innych kierujących i nie spowoduje on utrudniania w żaden sposób.
§4.1.1 Kierującemu zakazuje się zatrzymywania pojazdem na mostach, wiaduktach oraz w tunelach.

Więc za stanie w miejscu dostatecznie widocznym, czyli w tym przypadku droga na Richman obok posiadłości Mad Doga, gracz nie powinien dostać żadnej kary. Podczas patrzenia na osobę oskarżoną, która była juz w ruchu, ty pojechałes pod prąd za co dostałeś warna.

Tyle odemnie, więcej się wypowiadać nie będę. Czekam na decyzję ARCON. Życzę miłego dzionka!

no ale jakbym wyjeżdzał i go nie zauważył? to co? musiałbym sobie auto naprawiać przez głupote gracza + nie powinno sie stawać na prawym pasie miał pobocze a nie.

a często tak mam bo grafiki mam osłabione czasem mam po 5 fps jak internet mi sprzyja

więc tu cie nie rozumiem uszkodziłbym sobie auto i sam bym musiał sobie naprawiać bo mu sie zachciało stanąć na środku tak?

Teraz, Domi napisał:

i: §4.1 Kierujący ma prawo zatrzymać pojazd tylko w miejscu, gdzie będzie dostatecznie widoczny dla innych kierujących i nie spowoduje on utrudniania w żaden sposób.

Właśnie mi utrudniał bo ciężej sie przejeżdzało  + w tamtym sultanie są opony Letnie przez co strasznie sie kręci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.