Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Supporter'ką Nataliaaa

Vajtekk.vnd

Rekomendowane odpowiedzi

spacer.png

spacer.png

Witam, z tej strony Junior Pressman @Vajtekk.vnd z Redakcji Project News, dzisiaj przygotowałem dla was wywiad z Supporter'ką @Nataliaaa. Zapraszam do przeczytania.

spacer.png

V: @Vajtekk.vnd | N: @Nataliaaa

V: Hej, z tej strony Junior Pressman @Vajtekk.vnd z Redakcji Project News, chciałabyś udzielić mi wywiadu?
N: Oczywiście, że tak bardzo miło mi, że poprosiłeś!

V: Świetnie, w takim razie opowiedz nam coś o sobie.
N: Jestem Natalia, mam 24 lata i pochodzę z Podkarpacia. Aktualnie zajmuje się po części grafika oraz językiem angielskim. Spędzam dość dużo czasu w grach, ponieważ jest to jedno z moich hobby.

V: Miło poznać. Zdradzisz nam, skąd wziął się pomysł na nick?
N: Mój nick to po prostu moje imię, gdyż nie miałam kompletnie pomysłu na coś kreatywnego, a chciałam odejść od mojego starego nicku, który mam również na Discord.

V: Okej, opowiesz nam, jak trafiłaś na serwer?
N: Około półtora roku temu zaczęła się moja przygoda ogólnie z MTA, lecz na samym początku nie byłam szczególnie przywiązana do jednego serwera. Później jednak mój znajomy, który bardzo długo już gra polecił mi ten serwer, weszłam i już zostałam.

V: Na ten moment masz 1028 godzin na serwerze, jak oceniasz tyle przegranych godzin?
N: Uważam, iż jest to względnie mało ze względu na moją półroczną przerwę w MTA. Jednak te ponad 1000h uważam za bardzo miło spędzony czas, którego nie żałuję. Dużo godzin również wbiłam po uzyskaniu rangi Support'a.

spacer.png

V: Jaki jest Twój obecny majątek na serwerze?
N: Moim majątkiem jest kilka samochodów, jednak nie uważam, że jest on duży, oceniłabym go na średni (około 2kk)

V: Posiadasz jakiś cel na serwerze?
N: Moim głównym celem jest czerpać jak najwięcej funu z gry i szerzyć pomoc z racji mojej rangi administracyjnej.

V: Okej, przejdźmy dalej. Jesteś w organizacji Network Trouble, opowiesz nam coś więcej o niej?
N: Jest to na ten moment bardzo mała organizacja jednak wszyscy tutaj mamy do siebie dobry stosunek i pomagamy sobie, tak jak tylko możemy. Trafiłam tutaj tak naprawdę z własnego wyboru, gdyż wiedziałam, że są tutaj osoby, z którymi czuję się komfortowo.

V: Świetnie! Jak dobrze wiemy, jesteś w administracji serwera, jaka była Twoja reakcja, gdy Twój nick ukazał się w wynikach rekrutacji?
N: Na samym początku nie mogłam w to uwierzyć, gdyż nie byłam ani doświadczona w tej kwestii, ani nie czułam, że mogłabym się dostać. Jednak gdzieś w środku bardzo tego chciałam, tak więc ucieszyłam się ogromnie i do tej pory jestem z tego powodu bardzo zadowolona.

V: Ile razy próbowałaś dostać się do ekipy serwera?
N: Dostałam się w mojej pierwszej próbie rekrutacji.

V: Rozumiem, opowiesz nam coś więcej o swoich obowiązkach jako członek administracji?
N: Najważniejszym obowiązkiem jest pomóc graczom we wszelkiego rodzaju problemach bądź kłopotach. Na początku byłam trochę pogubiona, jednak z każdym kolejnym dniem idzie mi coraz lepiej i coraz bardziej wiem co i kiedy robić.

V:  Odchodząc od ekipy serwera, to jesteś aktualnie we frakcji SAMD na stopniu EMT III, mogłabyś powiedzieć coś więcej o tej frakcji?
N: Do frakcji dołączyłam tak naprawdę z przypadku, gdyż nigdy nie przywiązywałam do nich większej wagi, ale gdy już się dostałam, bardzo mi się spodobało. W naszej frakcji nie skupiamy się tylko na RP, lecz także na pomocy graczom w każdym momencie, gdy ktoś potrzebuje leczenia bądź dzieje się coś wymagającego nasze interwencji.

V: Jakbyś miała zmieniać frakcje, to na jaką i dlaczego?
N: Jak na razie nie planuje zmiany frakcji, jednak gdyby już zaszła taka możliwość myślę, że mogłabym spróbować swoich sił we frakcji SAFD.

V: Co byś dodała, usunęła lub zmieniła na serwerze?
N: Na ten moment serwer wydaje się kompletny, jednak na pewno byłabym za organizacją większej liczby eventów, gdzie zaangażowani byliby wszyscy gracze, lub więcej eventów organizowanych przez frakcje takich jak „Dzień Ratownictwa Medycznego” organizowany właśnie przez frakcje SAMD.

spacer.png

V: Super, chciałem przejść do biznesu teraz, lecz widzę, że nie jesteś w żadnym. Byłaś kiedyś w jakimś? A może planujesz dołączyć do jakiegoś?
N: Byłam w akademii ProjectFM, jak i Redakcji Project News jednak zbyt mała ilość czasu w życiu prywatnym, a także i obowiązki, które doszły wraz z rangą, poniekąd zmusiły mnie do odejścia. Natomiast kto wie, może, gdy czas trochę się rozluźni, dołączę gdzieś z powrotem, tym razem na stałe. 

V: Odejdźmy trochę od MTA, masz jakieś prawdziwe życiowe marzenie?
N: Moim największym marzeniem było od zawsze mieć szczęśliwą rodzinę, natomiast z bardziej materialnych marzeń było to zrobienie prawa jazdy i kupienie wymarzonego samochodu.

V: Oglądasz może jakieś filmy lub seriale?
N: Nie jestem największą fanką seriali, za to oglądam dużo filmów wszelkiego rodzaju z wyjątkiem horrorów.

V: Słuchasz jakiejś muzyki?
N: Muzyka towarzyszy mi w życiu na co dzień niemal w każdej chwili. Słucham każdego rodzaju od popu po rap czy nawet rock. Moim ulubionym wokalistą jest Kukon, lecz myślę, że to wiele osób już wie po moim udziale w sondzie ulicznej na platformie TikTok.

V: Jak spędzasz wolny czas poza MTA?
N: Pracuje dorywczo, udzielam korepetycji. Nie mam zbyt wielu znajomych z racji rozejścia się dróg oraz wyprowadzek, lecz gdy tylko mogę, spędzam czas z moją najlepszą przyjaciółką.

V: Co byś zrobiła, jakbyś w tym momencie wygrała milion złotych?
N: Pierwszą rzeczą byłoby wykupienie nowego domu lub mieszkania dla mnie, jak i mojej rodziny, a resztę zainwestowałabym w swoją przyszłość.

V: Posiadasz swój ulubiony serial lub film, który poleciłbyś innym obejrzeć?
N: Moim ulubionym filmem jest zdecydowanie „Love, Rosie” wiem, że nie jest to gatunek dla każdego, jednak ja mogę go z całego serca polecić.

V: Niestety tutaj nasz wywiad dobiegł końca, chciałabyś kogoś pozdrowić?
N: Oczywiście, bardzo serdecznie pozdrawiam całą frakcję SAMD, jak i każdego, kto czyta ten wywiad.

spacer.png

spacer.png

Tak więc wywiad dobiegł końca, mam nadzieję, że przyjemnie Wam się go czytało, pisał dla Was Junior Pressman @Vajtekk.vnd i widzimy się naprawdę wkrótce 🙂.

spacer.png

Dla Redakcji Project News

spacer.pngAiishan.png.f4b38c52d5339e613042194ffb427ea8.pngWqg9DUp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.