Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Tryhard_Z_DM

Bartek2013

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kamyczorek
Nick oskarżonego: Tryhard Z DM
Powód skargi: ukradł mi paczke gdy położyłem  ją na ziemi
Data zdarzenia: 1:42
Dowody: https://imgur.com/a/KNMuwxF
Opis sytuacji: Miałem paczke i chciałem ją schować do bagaja, a gracz wziął i uciekł. Więc dostarczam dodatkowo logi oraz wytłumaczenie jak to szło. Na DM'ie wziąłem paczke i ja oraz tryhard zgineliśmy, ja przez to, że zginąłem podczas podnoszenia paczki, zrespiłem się z paczką, gracz tryhard to zobaczył i zaczął za mną jechać rowerkiem próbując taranować, ja wyjąłem Vincenta i chciałem schować paczek do niego, lecz gracz stał przy mnie i pytał czy podwioze, a ja odmówiłem, następnie podczas pisania reporta, image.thumb.png.0ef50bf88ddcfc72755683810e2c19ec.pngprzez błąd najprawdopodobniej skryptu gdy wpisałem "re" paczka położyła mi się na ziemii, a  gracz ukradł ją i napisał "es". Jeśli są logi smierci będzie można to zauważyć, a tutaj przy okazji log z mojej śmierci  
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  image.png.912e09d067027085e24e000bd14513f3.png

image.png

Cześć, nie wiem dlaczego tworzysz drugą skargę o dokladnie tę samą sytuację. Chciałbym też zaznaczyć że twoje dowody mają się ze sobą nijak ponieważ rzekomą interakcje ze swoją paczką miałeś o 1:43:05 natomiast zginąłeś 1:39:26 co wskazywalo by na to że prawie 4 minuty biegałeś z paczką w okolicach spawna.

Swoim skinem zajeło mi to ~45s trzymania w w stronę przechowalni a także wyjęcia auta z niej co wskazywało by na to że gdzieś uciekły ci 3 minuty logów.

image.png.864605c2b2ab0f631f418d1f6eebc682.png 

Dodatkowo zastraszałeś gracza nagraniami których nie przedstawiłeś w żadnej z tych skarg. Nie jestem w stanie określić co dzialo się też na strefie bezprawia by połączyć jakiekolwiek fakty ponieważ żaden z was nie przedstawił stamtąd nagrań.

Ostatecznym werdyktem jest ponowne odrzucenie - również z powodu niewystarczających dowodów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.