Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Tryhard_Z_DM

Bartek2013

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kamyczorek
Nick oskarżonego: Tryhard Z DM
Powód skargi: ukradł mi paczke gdy położyłem  ją na ziemi
Data zdarzenia: 1:42
Dowody: https://imgur.com/a/KNMuwxF
Opis sytuacji: Miałem paczke i chciałem ją schować do bagaja, a gracz wziął i uciekł
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

image.png

1 minutę temu, Tryhard_Z_DM napisał:

image.png.7b6bf0c6ab7ee09bc81361732f754c50.png
Chyba, że już z przyzwyczajenia to piszesz naczelny konfidencie

zawsze  jest szansa, ze jak napisze "nagrane" oddasz co nie twoje 🙂 Jeśli JA ci ukradłem paczke, dlaczego nigdzie w logach nie ma czegoś typu "oddaj mi paczke", a jedynie gdy ty wziąłeś ją napisałeś "es". Nie jestem konfidentem po prostu jak  widzę, że mnie przez minute próbujesz taranować rowerem by mi paczka wypadła to XD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.