Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Supporterem mowmififi

Kapicki_12

Rekomendowane odpowiedzi

wQjbJXX.png

mSu4qkK.png

Witam serdecznie wszystkich czytelników! Z tej strony Junior Reporter @Kapicki_12 z redakcji Project News. Ten materiał jest początkiem mini serii wywiadów z członkami administracji serwera Project RPG. W najbliższej przyszłości pojawią się również dwa podobne wywiady z członkami ekipy serwera. Dzisiaj zapraszam Was do przeczytania wywiadu z Supporterem @mowmififi. Jeśli jesteście ciekawi, jak rozpoczęła się jego przygoda w administracji serwera, co osiągnął do tej pory na serwerze, a także dowiedzieć się o nim czegoś więcej to zachęcam wszystkich do przeczytania całości rozmowy! Także bez dalszego przedłużania przejdźmy do właściwej części wywiadu.

LKZ38Vt.png

K: @Kapicki_12 | M: @mowmififi

K: Witam, z tej strony Junior Reporter @Kapicki_12 z redakcji Project News czy masz chwilę wolnego czasu, aby odpowiedzieć na kilka moich pytań?
M:
Hej! Oczywiście. Mam czas i chętnie odpowiem na Twoje pytania :D.

K: Super, bardzo miło mi to słyszeć! W takim razie na początek opowiedz coś o sobie naszym czytelnikom.
M:
Mam na imię Olivier i aktualnie pracuje w sektorze e-commerce. Pasjonuję się piłką nożną oraz serwisem wszelakiej maści elektroniki. Ponadto fascynuje mnie historia, jestem również oddanym miłośnikiem kotów.

K: Brzmi naprawdę interesująco. Opowiedz Nam teraz, jak rozpoczęła się Twoja przygoda na serwerze? Sam zacząłeś na nim grać czy ktoś Cię tu "zawołał"?
M:
Nie bardzo pamiętam, jak dokładnie zaczęła się moja przygoda z MTA, aczkolwiek grę na tej platformie zacząłem już w czerwcu 2017 roku na konkurencyjnym serwerze RPG. Rozgrywkę zakończyłem w 2018 i od tamtej pory kompletnie zapomniałem o tej grze, aż do września 2022 roku. Spróbowałem wtedy wrócić ze względu nostalgii i wspomnień, i tym sposobem znalazłem się na ProjectRPG.

xPiMeQe.png

K: Dobrze. Przejdźmy zatem do pytań związanych z Twoim pobytem w administracji. Jaka była Twoja reakcja, gdy zobaczyłeś swój nick na liście osób przyjętych do administracji serwera Project RPG?
M:
Była to fala dużych pozytywnych emocji, ale też i stresu, czy dam radę sobie poradzić jako już faktyczny członek administracji. W każdym razie bardzo miło wspominam tę chwilę, tym bardziej że miałem okazję przeżyć ją dwa razy!

K: To musiało być ogromne wyróżnienie. Zapewne sam bym podobnie wspominał taki moment. Jednak jak widać, mimo początkowych obaw poradziłeś sobie ze wszystkim. Powiedz Nam teraz czy długo czekałeś na rekrutację? Czy dostałeś się za pierwszym razem?
M:
Za pierwszym razem się nie dostałem, gdyż miałem wtedy mało godzin i napisałem bardzo słabe podanie. Aczkolwiek za drugim razem po porządnym przyłożeniu się do podania w końcu się udało. Rekrutacje są prowadzone około co 3-4 miesiące więc trochę musiałem poczekać.

K: Jak widać, czekanie się opłaciło. To również pokazuje, że nie należy się poddawać i trzeba wytrwale realizować swoje postanowienia! Przejdźmy zatem do kolejnego pytania, a mianowicie Jakie są Twoje główne obowiązki jako Supportera na serwerze?
M:
Moim podstawowym obowiązkiem jako członka administracji na randze Supporter jest realizowanie reportów oraz sprawdzanie apelacji od nałożonych kar. To są dwie najważniejsze i tak właściwe jedyne obowiązki, jakie aktualnie posiadam.

K: Interesujące, a ile czasu dziennie poświęcasz na ich wykonanie?
M:
To zależy od chęci, zazwyczaj poświęcam na to 2-3 godzinki dziennie. Aktualnie jak jest sezon zimowy i rzadko wychodzę na dwór, a dzięki temu, mogę poświęcić więcej czasu na wykonanie moich obowiązków.

K: Wiadomo, ciężko jest podać dokładną liczbę i wszystko zależy od naszego nastawienia, które mamy danego dnia. Opowiedz, co najbardziej podoba Ci się w roli Supportera?
M:
Zdecydowanie możliwość pomocy graczom oraz wpływ na rozwój serwera. Nie będę też ukrywać udogodnień wiążących się z posiadaniem rangi.

K: No właśnie. Zapewne wielu czytelników chciałoby spróbować swoich sił w administracji serwera. Jakie cechy według Ciebie powinna posiadać osoba ubiegająca się o stanowisko Supportera?
M:
Według mnie powinna być to na pewno osoba aktywna, gdyż ranga jednak zabiera trochę czasu z rozgrywki. Musi też być osobą z twardą psychiką, ponieważ bardzo często dochodzi do nieprzyjemnych sytuacji ze strony graczy i nie każdy mógłby sobie z tym poradzić.

NFu8QtF.gif

K: Czyli można powiedzieć, że sprawowanie funkcji administracyjnych na serwerze to tak naprawdę test naszej cierpliwości i opanowania. Pewnie czasami trzeba się bardzo postarać, żeby nie reagować na prowokacje ze strony graczy.  Przejdźmy zatem do kolejnego pytania, a mianowicie w jakich frakcjach byłeś do tej pory na serwerze?
M:
Właściwie do tej pory byłem tylko w jednej frakcji, jaką jest San Andreas Transport Corporation. Po raz pierwszy dostałem się do niej w listopadzie 2022 r. Ta frakcja spodobała mi się tak bardzo, że po dziś dzień pracuję jako serwerowy taksówkarz, zapewniając transport wielu osobom na serwerze!

K: Co najbardziej podoba Ci się we frakcji San Andreas Transport Corporation?
M:
Przede wszystkim brak odgrywania akcji Role Play. Wiąże się to z tym, że nigdy nie byłem fanem przeprowadzania podobnych akcji. Dlatego też uważam, że praca w San Andreas Transport Corporation jest dla mnie najbardziej odpowiednia.

K: Niewątpliwie jest to pewna zaleta tej frakcji i coś, co wyróżnia ją spośród pozostałych. Jest to również dobra opcja dla osób, które nie są fanami akcji Role Play. Pracując jako taksówkarz, Twoim jedynym zadaniem jest bezpieczne przetransportowanie gracza do wyznaczonego celu.  Przejdźmy zatem do kolejnego pytania. Powiedz Nam czy byłeś kiedyś członkiem jakiegoś serwerowego biznesu?
M:
Od niedawna jestem członkiem biznesu Marquee: Outdoor media na randze Aplikant.

K: Ooo, ciekawe. Czy masz jakieś konkretne plany na ten biznes?
M:
Planuję przede wszystkim być aktywnym pracownikiem i poszerzać swoje umiejętności graficzne dzięki realizacji zleceń dla naszych klientów.

K: Widzę, że masz ogromny zapał do pracy. Oby pozostał on w Tobie jak najdłużej! Aktualnie spędziłeś na serwerze ponad 2,400h. Czy uważasz, że dużo osiągnąłeś na serwerze, biorąc pod uwagę ten całkiem imponujący staż?
M:
Myślę, że tak. Posiadam już duży majątek, który wynosi ponad 12,000,000$, wróciłem do administracji, jestem V-Liderem organizacji, oraz posiadam najwyższą rangę dla pracownika w San Andreas Transport Corporation . Oczywiście w tym czasie można byłoby więcej osiągnąć, ale niestety tak się nie stało.

K: Na pewne rzeczy niestety nie mamy wpływu. Nie należy więc spekulować "Co by było, gdyby..." i zaakceptować obecny stan rzeczy. Czy mimo tylu bardzo imponujących osiągnięć masz jeszcze jakieś cele, które chciałbyś osiągnąć na serwerze?
M:
Zdecydowanie! Jestem osobą ambitną i zawsze celuje jak najwyżej. Nie ukrywam, że walczę o awanse w różnych strukturach, aczkolwiek wszystko przyjdzie z czasem.

K: Miejmy nadzieję, że wszystkie te cele zostaną przez Ciebie zrealizowane. Zbliżamy się do końca tego wywiadu. Czy na zakończenie chciałbyś kogoś pozdrowić?
M:
Pozdrawiam całą Rokuhare, ekipę Marquee: Outdoor media, dobrych kumpli z San Andreas Transport Corporation oraz wszystkich czytelników!

K: Dobrze, na pewnie przekażemy im Twoje pozdrowienia. Dziękuję bardzo za trud poświęcony dla wywiadu. Do widzenia!
M:
Również dziękuję za możliwość udzielenia wywiadu. Do widzenia!

XGwBbve.png

W tym materiale przedstawiłem Wam Supportera @mowmififi. Mam nadzieję, materiał Wam się spodobał i przyjemniej spędziliście czas podczas czytania. Oczekujcie w najbliższych dniach kolejnych wywiadów z członkami administracji naszego serwera. Zachęcam również do przeczytania innych artykułów naszych redaktorów. Tymczasem tyle ode mnie. Pozdrawiam wszystkich czytelników i życzę Wam miłego dnia/popołudnia/nocy w zależności od pory doby, w której czytacie ten wywiad!

MfcHNDK.png

Dla Redakcji Project News:
yZwlpSq.pngAiishan.png.f4b38c52d5339e613042194ffb427ea8.pngWqg9DUp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.