Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na RUDINNNI

Herbata

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 38573
Login: zdunoxsik
Nick oskarżonego: @RUDINNNI

Powód skargi: pozostawienie rozwalonego auta oraz nie wywiązanie się z ustalonych zasad użytkowania
Data zdarzenia: 11.12.2023
Dowody: [2023-12-11 18:03:40] [Output] : >> [365] RUDINNNI: wypoĹĽyczam ci schaftera na 1 h do 19.10 za 1 k ma być naprawiony opony majÄ… mieć powyĹĽej 25
[2023-12-11 18:03:44] [Output] : >> [365] RUDINNNI: zgadzasz sie?
[2023-12-11 18:03:46] [Output] : OG > (220) SzalonyAleToSzef:

>> [365] RUDINNNI: masz czas do 19.15

Opis sytuacji: wypożyczyłem graczowi schaftera umówiliśmy się że odstawi ggo na przecho naprawionego i zatankowanego z oponami które mają powyżej 25 procent a zastałem rozwalonego ze zniszczonymi oponami w dodatku dobijałem się do gracza który był na serverze lecz nieustannie
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Zrzut ekranu (1483).png

Zrzut ekranu (1477).png

Zrzut ekranu (1476).png

Zrzut ekranu (1487).png

A więc tak  owszem wypożyczyłem auto do 19.10 auto było użytkowane czekałem po 19 aż napisze mi gracz że koniec wypożyczenia lecz on nic nie pisał ani sie nie dopominał. Więc no pojechalem na prace rybaka i oczekiwałem aż gracz do mnie napisze o oddanie samochodu nic nie odpisywał  dopiero gdy ja do niego  napisałem zaczął odpowiadać . Gracz Zaczął pisac że miałem auto oddac o 19 a oddałem o 21 przez to że on sie nie dopominał o pojazd. Więc uważam że to jego wina że nie dopominał sie o oddanie naprawionego  auta o danej godzinie. Dziękuje i oczekuje pozytywnego rozpatrzenia odpowiedzi.

po pierwsze jeśli byliśmy umówieni że o 19.10 ma stać na przecho a nie była tam po drugie to ja do ciebie napisałem a ty mi nie odpisywałeś przez jakieś 15-30 minut wszystko jest w logach a po 3 auto stało całe rozwalone na rybaku w dodatku nie zatankowane a opony były zryte a na to też mieliśmy umowe . gadanie że to moja wina że się nie upomniałem jest bzdurą okłamujesz samego siebie i to ty się zgodziłeś że będzie stać o 19,10 na przecho naprawione i zatankowane i ty nie dotrzymałeś umowy 

czekam na reakcje administracji na ten moment to wszystko odemnie Pozdrawiam

Rzeczywiście, zawarta między wami umowa została złamana. W twojej kwestii powinno leżeć to, by być umownym oraz uczciwym. Dlatego @RUDINNNI , jesteś zmuszony oddać 1500$ za 3 zniszczone opony poniżej wymaganego stanu, dodatkowo dodatkowe 200$ przeznaczysz dla gracza na rzecz naprawy oraz zatankowania pojazdu, co daje nam łączną kwotę 1.700$ do przelania na konto @Herbata. Jako, iż masz wymaganą kwotę na koncie, otrzymujesz 24h na uregulowanie należności bezpośrednio na konto gracza @Herbata bądź przez bank w Los Santos na UID 38573. 

Jak to zrobisz, poinformuj mnie o tym za pomocą odpowiedzi do tej skargi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.