Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Nexusovskyy

oski77

Rekomendowane odpowiedzi

Login: oski77
Nick oskarżonego: Nexusovskyy
Powód skargi: Nadużycie rangi, teleportowanie pojazdów graczy na życzenie
Data zdarzenia: 12.01.2021 18:02
Dowody: https://imgur.com/a/qHAKauc
Opis sytuacji: Graczowi brakło paliwa , zamiast pchać pojazd, lub pójść po kanister z benzyną poprosił oskarżonego o przeteleportowanie pojazdu, co jest złamaniem następujących punktów regulaminu administracji:
20. Zabrania się korzystania z funkcji przydzielonych przez rangę administracyjną do własnych lub cudzych korzyści oraz zwiększenia przewagi nad graczem. 
20.3. Absolutnie zakazuje się teleportowania pojazdów i graczy na życzenie gracza.

Szanowny graczu po raz kolejny dniu dzisiejszym. Po raz kolejny rozważam Twoja bezsensowną skargę, którą i również obalę. Jak zdążyłeś zauważyć dokonałem czynności na graczu, które celem były dla niego pomocy. Zgodnie z tym co napisałeś, tak nie mogę przenosić pojazdów z jakiejś lokalizacji do innej przez gracza wybranej lokalizacji ponieważ jest to niszczenie gry. Aczkolwiek w przypadku, gdy pomagam graczowi, ponieważ jak w wyżej wymienionej sytuacji nie mógł trafić w blip (tj. nie wyświetlał mu się), w takim przypadku mogę to zrobić i po raz kolejny udowadniam Twą publiczną kompromitację spowodowaną nadaną na Ciebie karą przez mnie za złamanie regulaminu gry.

Życzę zdrowia,

Nexusovskyy

Nie da się. https://imgur.com/a/AqNxzIp
Więc proszę, na filmie jest pokazane że przy wyłączonym silniku nie da się przepychać pojazdu, później kolega wysiał żebyś nie powiedział że ręczny był zaciągnięty.
Masz obowiązek się wypowiedzieć w skardze więc nie możesz nie napisać ani słowa, a ten punkt już złamałeś w mojej poprzedniej skardze.
                                                                                                                         § 6
                                                         Oskarżony ma obowiązek wypowiedzieć się w skardze w ciągu 24 godzin od ostatniego wpisu.

7 minut temu, Nexusovskyy napisał:

Wysłałem Ci nagranie by udowodnić, że blip się ukazuje, a ty dalej swoje... Może daj sobie spokój i zaczekaj na to co RCON powie?

Auto zostało przeteleportowane, widać to ponieważ zawieszenie podskoczyło,  zobacz nagranie w zwolnionym tempie: https://imgur.com/a/qjE7zJi

Prawdą jest że po wepchaniu auta do blipu nie będziemy mogli zatankować. Kolejnym faktem jest że żeby móc zatankować w tej sytuacji rzeczywiście ktoś musi nas "ruszyć". Zwykle pchnięcie pojazdu przez innego gracza zadziała. Teleport też jest rozwiązaniem jeśli mówimy tutaj o przesunięciu dosłownie kawałka obok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.