Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana skarga na gracza kubuss.IvS teraz ma nowe konto MLECZNY

czupan.cejot

Rekomendowane odpowiedzi

image.png

image.webp

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

UID: 33672
Login: _czupan123
Nick oskarżonego: kubuss.iVs
Powód skargi: niewywiazanie sie ze splaty pozyczki
Data zdarzenia: 19.04.2023
Dowody: 

Opis sytuacji: pozyczylem graczowi kubuss.iVs100k nie oddal nie ma podobno nowe konto MLECZMY TAK JAK BYLO W DOWODACH PROSZE O ROZWIAZANIE SS u samej gory

powiem tak musialo dojsc do nieporozumienia i to juz w dawniejszej czesci rozmowy nie mam pojecia jak to sie wydarzylo ale wychodzi na to ze zobowiazalem sie na splate nie swojej pozyczki myslelem ze mam kontakt z osoba ktora mi jej udzielila gram na tym koncie od 2022 i nie mam zadnego innego ani nie zmienialem nazwy urzytkownika co wyslalem graczowi jako dowod mam nadzieje ze jakos rozwiazemy ta sytuacje i dojdziemy do wspolnego porozumienia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.