Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na progenxd. (spr. 01.04.2024)

Danio*

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 36957
Login: Danio*
Nick oskarżonego: progenxd
Powód skargi: Nie wywiązanie się z umowy.
Data zdarzenia: 29.10.2023r.
Dowody: 

Spoiler

image.png.93f972feb75dc44004d87665e0621236.png

image.png.c36cdc5f386df3751b43bedeb7f84c02.png

image.png.daf66ef8125810c51bb5714257796814.png

Opis sytuacji:  Więc sytuacja wyglądała następująco. Dnia 29.10.2023r rozmawialiśmy we trójkę na kanale głosowym discord - byłem tam ja, oskarżony oraz karolekg140. Obaj panowie umówili się, że karolekg140 zakupi pojazd euros, włoży do niego bodykit GTS WB i odsprzeda go dla progenaxd, oczywiście za kwotę powiększoną o zamontowanie bodykitu. Wtedy też, progenxd zapytał mnie czy pomógłbym w poszukiwaniach owego eurosa. Zgodziłem się. Znalazłem pojazd o id 14511, zakupiłem go. Wtedy z oskarżonym spisaliśmy wstępną umowę na discordzie, a resztę dogadaliśmy na kanale głosowym. Stanęło na tym, że ja sprzedaję (po cichu) eurosa dla karolekg140 za kwotę 90k, wtedy on robi bodykit, odsprzedaje go progenowixd, a progen dopłaca mi 1200pp. Niestety nie mam dowodów, na ustalenie czasu spłaty owych 1200pp, natomiast w regulaminie serwera jest zapis, iż czas trwania umowy nie może przekroczyć 30 dni. A termin ten już dawno minął.  Oczywiście kontaktowałem się z oskarżonym kilkukrotnie, jednak bezskutecznie. Ciągle mnie olewa i unika spłaty. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:

image.png.26ff7ccd666b06f7e1fc1bc7ed143ab2.png

Witam. Odpowiem na treść tej o to skargi. Wszystko to co zostało napisane jest prawda.Mialem również do dopłaty w jakimś czasie PP dla niego lecz niestety wydarzyły  się pewne komplikacje w postaci bana i innych rzeczy związanych z brakiem środków.Mialem juz okazje nie raz dogadać sie z Daniem lecz po zobaczeniu jego tresci zwiazanych na równych discordach w mojej osobie postanowiłem nie pisac do niego ze wzgledu na to że zostawałem przez niego obrazany oraz wysmiewany.Wiec licze na decyzje administracji co w tym miejscu zrobimy.PS posiadam PP do oddania.

Panowie sorka że się wypowiem , ale jak coś to nie można robić czegoś takiego że ziomek ci montuję coś np. nie masz lvl rajdowca na C.F.I i sprzedasz auto ziomkowi on ci montuje i kupisz z kwotą C.F.I , proponuję usunąć tą skargę bo sami sobie kłody pod nogi dajecie.... / bez pkt ❤️

7 godzin temu, !Komin napisał:

Panowie sorka że się wypowiem , ale jak coś to nie można robić czegoś takiego że ziomek ci montuję coś np. nie masz lvl rajdowca na C.F.I i sprzedasz auto ziomkowi on ci montuje i kupisz z kwotą C.F.I , proponuję usunąć tą skargę bo sami sobie kłody pod nogi dajecie.... / bez pkt ❤️

Jeśli nie jesteś w żaden sposób związany z tą skargą, to proszę abyś się nie wypowiadał tutaj

@karolekg140 - 13. Zabrania się omijania niedostępnych części rozgrywki postępem gry innego gracza. Tym samym zabrania się świadczyć usług na takiej samej zasadzie.

Proszę o Twój komentarz, dlaczego postanowiłeś złamać ten punkt regulaminu.

Dodatkowo @Danio* za jaką konkretną usługę zostało przekazane Ci 1200 PP?

@karolekg140 -  W związku ze złamaniem regulaminu, nakładam karę w wysokości 40.000$ płatnych na konto ARCON. Jako, iż posiadasz wymaganą kwotę na koncie, otrzymujesz 48h na wpłacenie ich na konto ARCON. Przelewu dokonujesz poprzez bank w Los Santos na UID 30077.

Jak to zrobisz, poinformuj mnie o tym za pośrednictwem tej skargi.

W dniu 10.03.2024 o 23:04, Mixsu napisał:

Świetnie, zostaje ta kwestia;

Witam, otóż 1200pp zostało mi przekazane za "załatwienie" dla progena owego eurosa, gdyż oskarżony nie miał wystarczającej kwoty aby zakupić taki pojazd.

Jako, iż oboje byliście świadomi całej akcji oraz razem ugadywaliście się na "ciche" dokonanie wymian, tym samym łamiąc regulamin serwera - zostajecie ukarani;

@Danio* - 55.600$ kary płatne na konto ARCON. (40.000$ kary + 15.600$ za ppki, które otrzymałeś niezgodnie z regulaminem serwera.)

@progenxd - 40.000$ kary płatne na konto ARCON.

Ile potrzebujecie czasu na uzbieranie w/w kwoty?

14 godzin temu, Mixsu napisał:

Jako, iż oboje byliście świadomi całej akcji oraz razem ugadywaliście się na "ciche" dokonanie wymian, tym samym łamiąc regulamin serwera - zostajecie ukarani;

@Danio* - 55.600$ kary płatne na konto ARCON. (40.000$ kary + 15.600$ za ppki, które otrzymałeś niezgodnie z regulaminem serwera.)

@progenxd - 40.000$ kary płatne na konto ARCON.

Ile potrzebujecie czasu na uzbieranie w/w kwoty?

Aktualnie nie mam czasu na grę, więc możesz nałożyć bana, a jak będę potrzebował ub to napisze sobie apelacje 😉

7 godzin temu, Danio* napisał:

Aktualnie nie mam czasu na grę, więc możesz nałożyć bana, a jak będę potrzebował ub to napisze sobie apelacje 😉

W związku z brakiem chęci wpłaty kary, zostajesz zbanowany. Warunkiem odbanowania będzie wpłata w/w kwoty na konto ARCON.

19 godzin temu, progenxd napisał:

Jako iż pracuje od rana do wieczora i czas mój na kompie max 2 godz to z mojej strony bym proponował do 2 tyg w moim przypadku.

W porządku, otrzymujesz 14 dni (tj. 01.04.2024, godz. 23:59) na wpłatę 40.000$ na konto ARCON. Przelewu dokonujesz poprzez bank w Los Santos na UID 30077.

Jak to zrobisz, poinformuj mnie o tym za pośrednictwem tej skargi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.