Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Guliwer - oskarżony przez MietekRozprowacz

MietekRozprowacz

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @Guliwer
Data zdarzenia: dziś 06.12.2023
Opis zdarzenia: Zaparkowałem auto na parkingu, i poszedłem pracować z kolegą na odśnieżarkach, dziś wchodze a moje auto jest na parkingu policyjnym. Auto nie było porzucone tylko zaparkowane w miejscu parkingowym co widać na ss. Prosze o zwrot moich pieniędzy
Dowody: 
mta-screen_2023-12-05_20-28-19.thumb.png.92051db19d46a470eac21ac9b1466ed1.pngimage.png.74f600c103df9f30dddc958fdbabfa66.png

mta-screen_2023-12-06_10-20-52.thumb.png.c66bb7dcdf29824ca637d4c81bc68cde.pngmta-screen_2023-12-06_10-21-01.thumb.png.490e7aebe223c0149dea4095e790be50.png

Uszanowanie, Inspektor Guliwer S.A. Road Assistance

Zgodnie po zapoznaniu się z informacjami udostępnionymi przez MietekRozprowacz mogę jedynie przedstawić swoją wersję zdarzeń oraz przedstawić posiadane dowody.

Podczas dojazdu na zgłoszenie od gracza na systemie [112] o nieprawidłowo zaparkowanych pojazdach na terenie pracy dorywczej, postanowiłem przeprowadzić interwencję na pobliskich parkingach, które znajdują się w okolicy pracy. Podczas owej interwencji napotkałem na pojazd osoby oskarżającej, który był zaparkowany po za wyznaczonymi miejscami parkingowymi. W tym przypadku miejsca parkingowe są wyznaczane białą bądź w ostateczności żółtą linią po prawej oraz lewej stronie od zaparkowanego pojazdu. Wyjątkiem oznaczonego miejsca parkingowego jest na przykładzie parking przy pracy kosiarek w Los Santos gdzie kończącą linią miejsca parkingowego jest obiekt typu wyspy od lampy. Niestety w tym przypadku budynek nie stanowi zakończenia strefy miejsc parkingowych dlatego pojazd został skierowany na parking policyjny jako pojazd porzucony.

Poniżej załączam dowód w postaci informacji o odholowanym pojeździe.

Spoiler

f8dMumD.png

Spoiler

n4eir4R.png

469339076_PodpisSARA.png.1e3adf9559d9cbe4fe2a46919b690a49.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.