Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Nexusovskyy

oski77

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na Nexusovskyy

Login: oski77
Nick oskarżonego: Nexusovskyy
Powód skargi: Nadużywanie rangi,
Data zdarzenia: 12.01.2021 10:44
Dowody: https://imgur.com/a/U8U35MB
Opis sytuacji:   Supporter przeteleportował na dach swojego domu pojazdy, łamiąc tym następujące punkty Regulaminu administracji:
20. Zabrania się korzystania z funkcji przydzielonych przez rangę administracyjną do własnych lub cudzych korzyści oraz zwiększenia przewagi nad graczem.
20.3. Absolutnie zakazuje się teleportowania pojazdów i graczy na życzenie gracza.

Szanowny graczu.

Na początku proszę Cię o dokładne uzupełnienie każdego punktu apelacji, gdyż jest to bardzo ważne "Data zdarzenia: nie dotyczy". Oczywiście, że data zdarzenia dotyczy i jest ona kluczowa aby wszcząć dochodzenie. Przyjrzyjmy się więc teraz okoliczności w jakich piszesz tę zbędną jaki i bezsensowną skargę. Skargę tę piszesz po tym, jak odrzuciłem Tobie apelację za celowe taranowanie w ruchu drogowym obok pracy kuriera w Los Santos. Oczywiście rozumiem, że w apelacji - gdy ją pisałeś, chcesz wyjść na niewinnego lecz tym nic nie osiągniesz, zatem w apelacji liczy się tylko i wyłącznie prawda, która u Ciebie jak wywnioskować mogę - zanika w głębi. Rozważając złamanie przez mnie regulaminu na podstawie Twoich zbędnych zarzutów wywnioskować mogę, że jestem niewinny gdyż nie zwiększyłem przewagi nad Tobą gdy były okoliczności w których mogłem to zrobić, a taki fakt nie jest faktem złym, a lecz "przyczepianiem się" do rzeczy, które tak naprawdę nie mają większej wagi. Drugim faktem jest, Twój drugi zarzut wobec mnie. Cytuję "20.3. Absolutnie zakazuje się teleportowania pojazdów i graczy na życzenie gracza.", oczywiście tego nie zrobiłem, nie zostało przeniesione Twoje auto z jakiejś lokalizacji do Twojej bieżącej lokalizacji, tym samym obalam ten punkt.

Życząc zdrowia oraz owocności w kolejnych skargach na następne dni,

Pozdrawiam Nexusovskyy!

5 minut temu, Nexusovskyy napisał:

Szanowny graczu.

Na początku proszę Cię o dokładne uzupełnienie każdego punktu apelacji, gdyż jest to bardzo ważne "Data zdarzenia: nie dotyczy". Oczywiście, że data zdarzenia dotyczy i jest ona kluczowa aby wszcząć dochodzenie. Przyjrzyjmy się więc teraz okoliczności w jakich piszesz tę zbędną jaki i bezsensowną skargę. Skargę tę piszesz po tym, jak odrzuciłem Tobie apelację za celowe taranowanie w ruchu drogowym obok pracy kuriera w Los Santos. Oczywiście rozumiem, że w apelacji - gdy ją pisałeś, chcesz wyjść na niewinnego lecz tym nic nie osiągniesz, zatem w apelacji liczy się tylko i wyłącznie prawda, która u Ciebie jak wywnioskować mogę - zanika w głębi. Rozważając złamanie przez mnie regulaminu na podstawie Twoich zbędnych zarzutów wywnioskować mogę, że jestem niewinny gdyż nie zwiększyłem przewagi nad Tobą gdy były okoliczności w których mogłem to zrobić, a taki fakt nie jest faktem złym, a lecz "przyczepianiem się" do rzeczy, które tak naprawdę nie mają większej wagi. Drugim faktem jest, Twój drugi zarzut wobec mnie. Cytuję "20.3. Absolutnie zakazuje się teleportowania pojazdów i graczy na życzenie gracza.", oczywiście tego nie zrobiłem, nie zostało przeniesione Twoje auto z jakiejś lokalizacji do Twojej bieżącej lokalizacji, tym samym obalam ten punkt.

Życząc zdrowia oraz owocności w kolejnych skargach na następne dni,

Pozdrawiam Nexusovskyy!

Nie rozumiem w jakim celu przywołujesz tutaj sytuacje z apelacji gdyż nie ma ona związku z napisaniem przeze mnie skargi. Rozstrzygnięcie apelacji nie jest powodem napisania skargi. Zgodnie z twoją prośbą uzupełniam skargę o braki w punktach. 
Łamiąc punkt 20. Zabrania się korzystania z funkcji przydzielonych przez rangę administracyjną do własnych lub cudzych korzyści oraz zwiększenia przewagi nad graczem. Zwiększyłeś swoją przewagę powiększając  miejsce na pojazdy przy domku, oraz to że się wyróżniają, co nie jest dostępne dla normalnego gracza, chyba że jest to baza organizacji i doda on za opłatą obiekty pozwalające na postawienie pojazdu w taki sposób. 
Punkt 20.3. Absolutnie zakazuje się teleportowania pojazdów i graczy na życzenie gracza. ,a więc przeteleportowałeś pojazdy gracza, w tym przypadku twoje, na życzenie gracza czyli ciebie, więc złamałeś ten punkt.
Warto dodać jak wcześniej odpowiedziałeś na skargę, nie potraktowałeś jej na poważnie, a wręcz ją wyśmiałeś.
Oczekuję abyś zdjął pojazdy z  domku i garażu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.