Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na nestixx oraz k0niex

Bartek2013

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kamyczorek
Nick oskarżonego: nestixx
Powód skargi: 2. Zabrania się utrudniania rozgrywki graczom podejmującym próbę sprzedaży bagażu ze strefy DM (tj. niszczenie/kradzież paczek, celowe zastawianie wjazdu itp.).
Data zdarzenia: 9:20
Dowody: https://imgur.com/a/wXCrZWs
Opis sytuacji: Oddawałem paczki z DM'a, a nesti  z k0niexem przyjechali, zaczeli blokować mnie bym nie mógł sprzedać paczki, a gdy pisałem rapsa w konsoli paczka wyszła mi z rąk i nesti mi ją ukradł.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.767c25f2a4987a86c8331e665979e7eb.png

Żal mi się wypowiadać w tej skardzę, no ale cóż. Było to tak, że przyjechaliśmy z ziomeczkiem koniexem oddać narko, ty "pisałeś reporta" i ci wyleciała paczuszka z rąk. Było nie pisać to byś jej nie stracił, nie nie ukradłem jej tylko poprostu sobie ją wziąłem ponieważ wcześniej pisałem już czy dasz mi paczke 😉 "[2021-01-12 09:23:31] [Output] : (1) nestixx: daj bron" Nie było to koło dm że nie mogłem zabrać, z czego co wiem dalej od dm można zabrać komuś 😉

Przed chwilą, nestixx napisał:

Żal mi się wypowiadać w tej skardzę, no ale cóż. Było to tak, że przyjechaliśmy z ziomeczkiem koniexem oddać narko, ty "pisałeś reporta" i ci wyleciała paczuszka z rąk. Było nie pisać to byś jej nie stracił, nie nie ukradłem jej tylko poprostu sobie ją wziąłem ponieważ wcześniej pisałem już czy dasz mi paczke 😉 "[2021-01-12 09:23:31] [Output] : (1) nestixx: daj bron" Nie było to koło dm że nie mogłem zabrać, z czego co wiem dalej od dm można zabrać komuś 😉

xd?

Zabrania się utrudniania rozgrywki graczom podejmującym próbę sprzedaży bagażu ze strefy DM -  blokowaliście mnie i nie pozwalaliście mi sprzedać paczki, dodatkowo napisałeś.

Spoiler

[2021-01-12 09:24:07] [Output] : (1) nestixx: jak dasz
[2021-01-12 09:24:09] [Output] : (1) nestixx: to cie puscimy

Więc liczę na ukaranie obie osoby. Dodatkowo myślałem, że skarga na nestixx'a nie bedzię wystarczająca przez zbyt małą ilość dowowód, ale jak widać sam się przyznał 🙂

Spoiler

image.thumb.png.c53562af0745b89e31a5d9ba578e54d9.png

Przy okazji "nie ukradłem, a wziąłem" xDDD jak widzisz w sklepie jak kasjerka wydaje komuś reszte to też sobie tak o bierzesz?

"[2021-01-12 09:23:58] [Output] : (1) nestixx: prokurator bron dja"

**po czym upuszczasz paczkę jakąś minutkę później** 

pisząc później takie coś 

"[2021-01-12 09:24:26] [Output] : (43) RudyProkurator: mam ss" 

"[2021-01-12 09:24:34] [Output] : (43) RudyProkurator: ja mam nagranie oraz ss"

🙂 

1 minutę temu, RudyProkurator napisał:

napisałem, że mam ss'y, a następnie nagranie, licząc że oddasz.

= Napisałeś że masz nagranie a więc oczekuję na "NAGRANIE" z twojej strony, jeżeli go nie pokażesz wprowadziłeś nas w błąd oraz zostaniesz również za to ukarany 😉

Napisałem wyraźnie po tym jak przypadkiem opuściłem  paczke "oddaj", a ty odpowiedziałeś "nie"

Spoiler

(1) nestixx: es
[2021-01-12 09:24:16] [Output] : (20) k0niex: XD
[2021-01-12 09:24:16] [Output] : (43) RudyProkurator: zostaw

[2021-01-12 09:24:19] [Output] : (1) nestixx: nie
[2021-01-12 09:24:24] [Output] : (43) RudyProkurator: mam ss
[2021-01-12 09:24:25] [Output] : (43) RudyProkurator: 🙂
[2021-01-12 09:24:26] [Output] : (43) RudyProkurator: skarga
[2021-01-12 09:24:27] [Output] : (1) nestixx: no i co

4 minuty temu, nestixx napisał:

= Napisałeś że masz nagranie a więc oczekuję na "NAGRANIE" z twojej strony, jeżeli go nie pokażesz wprowadziłeś nas w błąd oraz zostaniesz również za to ukarany 😉

Nie wprowadziłem was błąd. Braliśmy udział w wymianie czy czymś podobnym, że brak nagrania  jest, aż tak poważny? Posiadam dalej ss'y oraz TY potwierdziłeś to. Więc :)?

1 minutę temu, k0niex napisał:

ty masz naprawdę chyba 10iq żeby pisać skargę że zablokowałem ci jeden z wjazdów do sprzedawania broni xd63pl

Dalej jest to przeszkadzanie w rozgrywce, dodatkowo nie było to przypadkowo, tylko wymagałeś bym "zapłacił" w postaci oddania broni 🙂

Nie mam nic więcej do powiedzenia, czekam na wypowiedź @Miniek

Przed chwilą, RudyProkurator napisał:

Nie wprowadziłem was błąd. Braliśmy udział w wymianie czy czymś podobnym, że brak nagrania  jest, aż tak poważny? Posiadam dalej ss'y oraz TY potwierdziłeś to. Więc :)?

Coraz bardziej mnie rozśmieszasz XDDDDDD, piszesz że masz nagranie, więc je udostępnij, tak wprowadziłeś nas w błąd pisząc że masz nagranie, a go nie masz, i jest tak poważne. Nie nie braliśmy udziału w wymianie bo ci nie płaciłem za tą paczkę żeby ją wziąć. Potwierdziłem bo nie bede kłamał 😮 

7 minut temu, RudyProkurator napisał:

Oj nie, jeśli zastawiasz komuś baze to też  możesz powiedzieć "ale  ja mu zastawiam tylko  JEDEN  WJAZD,   ma jeszcze drugi z drugiej strony"

Oj nie, miałeś dojazd z drugiej strony oraz miałeś innego dealera broniami/paczkami jak zwał tak zwał. Nikt ci nie kazał zostawić yankee na samej górze, równie dobrze mogłeś zjechać na sam dół i zająć miejscówe jako pierwszy. 

4 minuty temu, nestixx napisał:

Coraz bardziej mnie rozśmieszasz XDDDDDD, piszesz że masz nagranie, więc je udostępnij, tak wprowadziłeś nas w błąd pisząc że masz nagranie, a go nie masz, i jest tak poważne. Nie nie braliśmy udziału w wymianie bo ci nie płaciłem za tą paczkę żeby ją wziąć. Potwierdziłem bo nie bede kłamał 😮 

Oj nie, miałeś dojazd z drugiej strony oraz miałeś innego dealera broniami/paczkami jak zwał tak zwał. Nikt ci nie kazał zostawić yankee na samej górze, równie dobrze mogłeś zjechać na sam dół i zająć miejscówe jako pierwszy. 

Dobra ostatnia moja wypowiedź i czekam na werdykt administracji.

1. Przedstawiłem ss'y oraz TY się przyznałeś do winy.

2. Pisząc " Nie nie braliśmy udziału w wymianie bo ci nie płaciłem za tą paczkę żeby ją wziąć " kolejny raz powiedziałeś, że ją ukradłeś.

3. Yankee bez zimówek ( chyba ) nie jest wstanie wjechać tam ( albo ja nie umiem ) bo wpada do wody. Dodatkowo "zajęcie spota" oznacza tym samym blokadę CAŁEJ DROGI, pojazdem który tego nie wymaga? Gdybyś wjechał np. rancherem spoko poczekam wyjedź, skończ robić co zacząłeś, ale wjechałeś, elegy i ustawiłeś się po skosie.

Przed chwilą, RudyProkurator napisał:

Dobra ostatnia moja wypowiedź i czekam na werdykt administracji.

1. Przedstawiłem ss'y oraz TY się przyznałeś do winy.

2. Pisząc " Nie nie braliśmy udziału w wymianie bo ci nie płaciłem za tą paczkę żeby ją wziąć " kolejny raz powiedziałeś, że ją ukradłeś.

3. Yankee bez zimówek ( chyba ) nie jest wstanie wjechać tam ( albo ja nie umiem ) bo wpada do wody. Dodatkowo "zajęcie spota" oznacza tym samym blokadę CAŁEJ DROGI, pojazdem który tego nie wymaga? Gdybyś wjechał np. rancherem spoko poczekam wyjedź, skończ robić co zacząłeś, ale wjechałeś, elegy i ustawiłeś się po skosie.

ej mordo to nie ja wjechalem elegy, pokaz w koncu to nagranie i badz szczery chociaz raz. bo nie widzialem abys ty tam reporta pisal =D 

8 minut temu, nestixx napisał:

ej mordo to nie ja wjechalem elegy, pokaz w koncu to nagranie i badz szczery chociaz raz. bo nie widzialem abys ty tam reporta pisal =D 

Reporta pisałem w konsoli co napisałem w skardze.

300$ oddałeś, lecz  skarga na koniexa* dalej będzie widnieć, iż to on był kierowcą elegy.

Spoiler

2021-01-12 09:23:46] [Output] : ✔ Zgłoszenie na gracza k0niex zostało wysłane!
[2021-01-12 09:23:49] [Output] : (1) nestixx: prokurator bron dja
[2021-01-12 09:23:50] [Output] : ✔ Moderator Maxer przyjął twoje zgłoszenie!

Nie wiem dlaczego nie było odzewu ze strony Maxera, mimo że przyjął reporta, lecz później Whitetiger przyjął i nadał na ciebie ( nesti ) ostrzeżenie.

* Pomyliłem keroxa z koniexem

13. Zabrania się utrudniania gry Graczom oraz Administracji.

4. Zakazuje się przejmowania mienia* gracza, który odstawił je, będąc przy nim obecny.

* Mieniem określa się przedmioty takie jak paczka, kanister (i im podobne), będące w posiadaniu gracza (tj. zakupiony lub pozyskany podczas aktywności rozgrywkowej) na okres ich istnienia.

6 godzin temu, nestixx napisał:

Mogę ci to oddać jak tak bardzo ci zależy na 300$ w gierce które się zarabia 10 minut. 

Czekam na przelew i potwierdzenie transakcji w załączniku.

Gracz @nestixx nie zostaje ukarany ze względu na wyjaśnienie sytuacji między wami

Gracz @k0niex zostaje ukarany z powodu utrudniania dostępu do dojścia do npc, a także za lekceważenie, brak skruchy i docinki w stronę oskarżającego.

Przyjmuję i zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.