Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - "Co w trawie piszczy?" Listopad'23

Tomek.gg
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

3tkdIGg.png

RyfYWaX.png
Cześć! Kolejny miesiąc za nami, a wraz z nim wychodzi kolejne wydanie serwerowej gazetki.
Znajdziecie w niej m.in. wszystkie aktualizacje, wywiad z Supporterem, sylwetkę gracza oraz wiele więcej!

mGaL7p5.png

Najlepszy Supporter: @mowmififi
Najlepszy Moderator: @berz_
Najlepszy Administrator: @Toya
Najlepszy Administrator RCON: @Zebra

Najlepsza frakcja: San Andreas Transport Corporation 
Najlepszy biznes: ProjectFM
Najlepszy redaktor: @Rafaal
Najlepsza organizacja: 
Elite Unity
Najbardziej pomocny gracz serwera: @Euzebiusz
Najbogatszy gracz: @Euzebiusz

Najlepsza praca na serwerze: Kurier
Najlepszy tuner: @Euzebiusz
Największy odwalacz: @Kamdro

Najlepszy lider frakcji: @Braian11
Najlepszy lider biznesu: @Jezus_Carbonara

n1tYkiy.png

10.11.2023
Supporter @Stachu opuszcza szeregi administracji w wyniku osobistej decyzji.
Administrator  @teez. przechodzi na urlop, który potrwa do 26.11.2023.
Administratorka @semyaaza przechodzi na urlop, który potrwa do 20.11.2023.

21.11.2023
Supporter @falloweK przechodzi na urlop, który potrwa do 27.11.2023.

24.11.2023
Administrator  @CeglaXD opuszcza szeregi administracji w wyniku osobistej decyzji.
Administrator  @Koseryk opuszcza szeregi administracji w wyniku osobistej decyzji.

29.11.2023
Supporter @falloweK opuszcza szeregi administracji w wyniku osobistej decyzji.
Supporter @sirkosu1 przechodzi na urlop, który potrwa do 03.12.2023.

p540bCm.png

FRAKCJE

San Andreas Road Assistance:
12.11.2023 - Inspektor @Krystiano234, Starszy Pracownik  @michalosso8 oraz Starszy Specjalista @Nerwanek1 zostają wydaleni z frakcji z powodu notorycznego łamania KRD i regulaminu frakcji, odwalania na służbie oraz nadużywania uprawnień frakcyjnych, jednocześnie zasilą oni Czarną listę stopnia II.
29.11.2023 - Młodszy Inspektor  @CeglaXD odchodzi z frakcji na własne życzenie, jednocześnie za swoje zasługi jako szkoleniowiec oraz egzaminator otrzymuje on miano Zasłużonego. 

San Andreas Medical Department

San Andreas Fire Department:
5.11.2023@sirkosu1 otrzymuje awans ze stopnia Training Officer na stopień Battalion Chief  - gratulujemy jako zarząd oraz życzymy dalszych sukcesów!
18.11.2023 @Pikachu_wsinoga otrzymuje awans ze stopnia Lieutenant na stopień Captain!
18.11.2023 @Finamit zostaje wydalony ze struktur Fire Department na stopniu Battalion Chief ze względu brak aktywności i niewypełnianie swoich obowiązków!
20.11.2023 - @alfred otrzymuje awans ze stopnia Captain na stopień Training Officer wstępując tym samym do przedziału Department Leaders - gratulujemy jako zarząd oraz życzymy dalszych sukcesów!

San Andreas Transport Corporation:
5.11.2023 - Doświadczony Szofer @Dev❤ powraca do frakcji.
11.11.2023 - Specjalny Transporter @bolkaa zostaje awansowany na rangę Doświadczony Szofer. Podwójny awans
21.11.2023Doświadczony Szofer @Xanadiells odchodzi z frakcji na własne życzenie.

San Andreas Police Department:

BIZNESY

Blood Fight:
29.11.2023 - Asystent @berz_ zostaje awansowany na rangę Menagera.
Tym samym wstępuje on do grona zarządu. Życzę dalszych awansów oraz owocnej współpracy w zarządzie biznesu.

Racing Club:
15.11.2023 - Zastępca kierownika  @czeslawmuwi zostaje awansowany na rangę Kierownik.

Marquee: Outdoor media:

Posorants Group:
30.11.2023 - Dyrektor @Chvdy09 zostaje wydalony z posady Dyrektora w związku z całkowitym brakiem aktywności. Do czasu wyboru nowego lidera, biznesem będą zajmowali się opiekunowie biznesów.

DIMFnYY.png

Wywiad z Supporterem @sirkosu1
L: @Leokadia | S: @sirkosu1

L: Uszanowanie, z tej strony Leokadia z Redakcji Prasowej Project News-kłaniam się. Czy chcesz odpowiedzieć na kilka pytań (taki krótki wywiad) do Redakcji Project News do gazetki?
S: Cześć, jasne mam chwilkę czasu na udzielenie wywiadu.

L: Na początek naszego krótkiego wywiadu, proszę, opowiedz nam coś o sobie.
S: Mam na imię Dawid oraz pochodzę z województwa Pomorskiego. Ukończyłem szkołę zawodową i pracuje w zawodzie murarz. Interesuje się budowlanką, gdzie w późniejszym czasie chciałbym rozwinąć swoje umiejętności i może samemu stworzyć własną firmę.

L: Jak zaczęła się Twoja przygoda z serwerem oraz platformą MTA?
S: Miałem grupkę znajomych z sąsiedztwa, z którymi graliśmy głównie w CS:GO, pewnego dnia jeden z nich pokazał mi właśnie MTA, oraz serwer ProjectRPG. Project był, pierwszym i jedynym serwerem gdzie, spędziłem tyle czasu.

L: Dlaczego zdecydowałeś się, by dołączyć do Administracji serwera?
S: Ponieważ miałem sporo niezagospodarowanego czasu, który mogłem poświęcić na Administrację. W dodatku chciałem zostać kimś więcej niż zwykłym graczem i pomagać innym w rozwiązywaniu ich problemów.

L: Czy możesz nam lekko zdradzić, jakie są Twoje obowiązki w Administracji jako Supporter?
S: Jako Supporter głównie zajmuje się wykonywaniem reportów, pilnowaniem porządku na serwerze oraz po części forum.

L: Ile już przegrałeś godzin na owym serwerze?
S: Za niedługo wlatuje 3500 godzin.

L: Możesz nam coś powiedzieć o swoim majątku i czy jesteś z niego zadowolony?
S: Mam majątek coś około 7.000.000$, z czego niestety nie jestem zadowolony. Jak na okres tylu godzin to naprawdę słaby wynik.

L: Czy byłeś w jakieś frakcji/ach lub biznesie i jak ją/je wspominasz?
STak byłem we frakcji SARA, SATC oraz SAFD. Najdłużej, bo już ponad 1,5 roku jestem w SAFD na stopniu zarządowym. A jeżeli, chodzi o biznesy to, można powiedzieć, że skacze z jednego na drugi. Byłem praktycznie w każdym możliwym, a obecnie jestem w Posorants Group. Najlepiej wspominam chwile na szkoleniowcu w SAFD, aż się miło robiło, kiedy akademik, który był, szkolony przez Ciebie, zdaje egzamin z łatwością.

L: Czy masz jeszcze jakieś cele tutaj, które bardzo byś chciał je osiągnąć?
S: Cel jest prosty, pnąc się, jak najwyżej, w czym kolwiek jest, tylko możliwości.

L: Jak wiadomo, powolnymi krokami, zbliża nam się grudzień, a co za tym idzie, niedługo święta, masz jakieś plany co do świąt, by gdzieś wyjechać, czy raczej zostajesz w domu?
S: Niestety nie mam żadnych planów, pewnie będę świętować w domu święta z rodziną.

L: Na sam koniec owego wywiadu, chciałbyś może kogoś pozdrowić?
S: Tak chciałbym pozdrowić @YourMom, @HymelJadwiga oraz @Puchatek4.

L: Dziękuje Ci bardzo za czas poświęcony dla wywiadu. Pozdrawiam serdecznie, do widzenia!
S: Również dziękuję, do następnego.

TALgGKB.png

05.11.2023

- Został dodany pojazd Hermes

- Pojazd Hermes otrzymał odświeżony wygląd

- Pojazd Hermes otrzymał nowe warianty

- Pojazd Hermes otrzymał nowy bodykit

21.11.2023

- Frakcja SAPD otrzymała nowy, odświeżony i z większą ilością funkcji zasób MDT (Mobile Data Terminal)

- Dodano wsparcie dla Discord Rich Presence

- W przeciągu ostatnich miesięcy przepisano od nowa i zoptymalizowano główne oraz największe zasoby serwera

gYqyf0I.png

W tym miesiącu, na nasz redakcyjny celownik wzięliśmy gracza @Avenis

Kuba, bo tak nazywa się opisywana przeze mnie osoba ma 21 lat i pochodzi z województwa Podlaskiego, a dokładniej mówiąc z Suwałk. Obecnie odbywa służbę w wojsku polskim. Interesuje się sportem, strzelectwem i motoryzacją. W wolnym czasie lubi grać w MTA albo w inne znane gry takie jak np. "Ready or Not". @Avenis rozpoczął swoją przygodę w MTA w 2014r. W tym czasie grał na kilkunastu różnych serwerach. Spośród wszystkich z nich, jego uwagę najbardziej przyciągnął ProjectRPG. Poznał na nim wiele ciekawych osób. Jest członkiem administracji serwera i posiada rangę Supporter. Kuba przez jakiś czas był funkcjonariuszem we frakcji SAPD, jednak został zwolniony dyscyplinarnie z powodu notorycznego niewyrabiania normy. Obecnie postanowił spróbować swoich sił jako kierowca taksówki we frakcji SATC. Aktualnie posiada rangę Adept i w niedalekiej przyszłości przystąpi do egzaminu kończącego akademie. Do niedawna pełnił również funkcje Vice Lidera organizacji 888 VINN BREAD, jednak zrezygnował z niej ze względu na rozpad tej organizacji. Jego największym celem, który chciałby osiągnąć na serwerze, jest awans w administracji na jak najwyższą rangę. Jego celem pobocznym jest powiększanie kolekcji pojazdów oraz majątku na serwerze.

8eybfgF.png

Realizacja: Pressman  @Tomek.gg

Wywiad z członkiem ekipy: Junior Pressman @Leokadia
Serwerowe aktualizacje: Senior Pressman @NEONEK
Ważniejsze zmiany we frakcjach/biznesach: Pressman @Poziomeq 
1. miejsca plebiscytu: Director  @Rafaal
Zmiany w administarcji:
 Pressman @Kanashimo.
Sylwetka gracza: Senior Pressman @Kapicki_12

Edytowane przez xanny
  • Super 17
  • Haha 2
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.