Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na SebixMaKraba

Xigzet

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: SebixMaKraba
Data zdarzenia: 30.11.2023 19:30
Opis zdarzenia: Gracz SebixMaRaka 3 minuty po tym jak dostał mute zabrał mi auto do pp na dodatek pomimo tego że doslownie chwilę przed tym jak zabrał mi auto ja opłaciłem parking. Domagam się oddania pieniędzy
Dowody: 

1274236116_gociucomifurwsadzinapp.thumb.png.7f74411f8f2db66fd424093bd2a13953.png

733107973_gociucomifurwsadzinapp2.png.thumb.jpg.7f460a3f86b45a3d85d757dacdc4fece.jpg

Witam, z tej strony Pracownik frakcji San Andreas Road Assistance, SebixMaKraba.

Ogólnie sytuacja jest bardzo kontrowersyjna, oczywiście zdaje sobie sprawę z tego względu lecz pozwolę sobie w kilku zdaniach opisać przebieg sytuacji i wyrazić swoją argumentacje w twoją strone. (Oczywiście sprawę zostawię tutaj dla zarządu, żeby zadecydowała całościowo jak rozwiązujemy ową sytuacje, oczywiście nie mam problemu ze zwrotem kosztów)

Zacznijmy od tego że twój pojazd był nie opłacony, co tutaj na zrzutach ekranu jest widoczne dla ciebie. Później, kierowałem się w stronę Las Venturas i w kierunku Parkingowego, ponieważ miałem zakończyć służbę w tym dniu.

W momencie, gdy byłem na autostradzie w okolicy Las Colinas, LS to otrzymałem kare serwerową w postaci muta na 6h godzin z powodem "flood na /g". Odwołałem się z ówczesnej kary i otrzymałem unmuta w konsekwencji apelacji od otrzymanej kary.

Następnie, w momencie otrzymania kary i posiadając twój pojazd na lawecie frakcyjnej nadałem ci pojazd na parkingu policyjnym z powodem którym masz tutaj w otrzymaniu pojazdu do zapłaty w parkingu policyjnym. (Jest to nawet w regulaminie, zacytuje podpunkt w tarytyfikatorze; - Pojazd stojący w strefie płatnego parkowania, nieposiadający ważnego biletu parkingowego powyżej 5 minut - 500$. Tutaj podeślę link to niego - https://projectrpg.pl/topic/2502-taryfikator-sa-road-assistance/)

Później zszedłem ze służby, odłożyłem lawetę oraz do mnie pisałeś. Oczywiście nie mogłem używać komend /pm itp oraz nie mogłem przekazywać nikomu co chciałeś ode mnie.

To tyle z opisu sytuacji z mojej strony i myślę że pomogłem w całym zajściu.

Warto wspomnieć że nie ma w regulaminie wspomnianego o tym że nie musimy oddawać pojazdu gdy jest on już na lawecie więc można go powołać do jego zatrzymania.

Pozdrawiam i całuje! ~ SebixMaKraba

(tak na marginesie fajnie być w "clown pocket", czyż nie jak wspomniałeś w 3 ssie na chatcie /g? xD)

mta-screen_2023-11-30_19-24-15.png

mta-screen_2023-11-30_19-24-20.png

mta-screen_2023-11-30_19-31-30.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.