Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na zleww

Baniol

Rekomendowane odpowiedzi

Login: czechu874
Nick oskarżonego: zleww
Powód skargi: wyzywanie na pm
Data zdarzenia: 11.01.2021

Opis sytuacji: Pisałem z graczem na pm o elegy ale go nie wyzywałem i mnie zwyzywał napisałem raporta przyjoł go WhiteTiger  i napisał żebym nie prowokował tylko jak ktoś inny mnie sprowokuje to odrazu leci na mnie mute wiec jak widać. A i gracz został poinformowany o skardze 

Dowody: image.thumb.png.576faa7639e789bb3318f84b664b5096.png

image.thumb.png.197818b423944d8cdeb83e261d37008c.png

image.thumb.png.e97febf263a299700c53e49b89560a84.png

Witam, nie okaże Ci szacunku i opisze moje odczucie na ten temat w punktach:

Po pierwsze: Nie oznaczyłeś mnie w skardze nie widziałem powiadomienia.

Po drugie: Pisałem Ci kilkukrotnie, w momencie którym powiadamiałeś mnie o skardze jeszcze jej nie mając gotowej, że jeżeli nie dasz mi linka do niej uznam to jako nieważne poinformowanie mnie.

Po trzecie: Osoba która chce zakupić pojazd musi się liczyć z tym że osoba sprzedająca  nie odda go za darmo, więc idzie to za tym że wypadało by mieć na nie fundusze, z tego co wynikło po twojej reakcji tych funduszy nie miałeś i usiłowałeś mnie postawić w sytuacji abym wymienił się z Tobą w tym momencie bo Tobie tak się podoba.

Po czwarte: W twojej skardze występuje zdanie, cytuję: " Pisałem z graczem na pm o elegy ale go nie wyzywałem i mnie zwyzywał napisałem raporta przyjoł go WhiteTiger  i napisał żebym nie prowokował tylko jak ktoś inny mnie sprowokuje to odrazu leci na mnie mute wiec jak widać. " Wnioskuję po twoim toku pisania i rodzaju wypowiedzi, że nie jesteś w stanie nawet logicznie i zrozumiale rozpisać skargi, w ten sposób  aby osoba która miałaby mnie ukarać zrozumiała jaki jest twój cel ukarania mnie oraz jakie przyczyny spowodowały tą skargę.

Po piąte: Osoba która doświadczyła zwykłego i naturalnego odrzucenia oferty handlowej pomiędzy dwoma graczami wydaje mi się, że daje sobie spokój i szuka kolejnej osoby która ma samochód który nas interesuje i na nowo próbuje się z nią dogadać. Jednak tak z tym graczem się nie wydarzyło, ten Pan z wygórowanym ego postanowił od wczoraj regularnie wypominać jaki to ja głupi nie jestem, że nie potraktowałem pozytywnie jego oferty wymiany i wypominać mi, że i tak tego nie sprzedam, że i tak mi nikt tego nie kupuje, nie ukrywam ignorowałem to dobre kilka godzin ponieważ starałem się to zrozumieć i myślałem że tak czy siak w końcu się odczepi, jednak gracz który napisał skargę nie dał za wygraną i za wszelką cenę usiłował mnie sprowokować co poniekąd się udało, napisałem mu kilka słów w wiadomości prywatnej, wysłałem na niego kontrolnego reporta, aby przeglądający moderator wiedział, że po prostu puściły mi nerwy, a ten dalej usiłuje coś ugrać, wydaje mi się że gracz któremu coś nie pasuje po prostu przestaje pisać, a nie że zachowuje   się jak dzieciak i cały dzień mi spami, ja niestety nie mam możliwości go zablokowania. 

Biorąc pod uwagę jego sposób opisania tej skargii i szczegółowe wytłumaczenie z mojej strony wydaje mi się, że nie powinienem  nawet marnować czasu na pisanie na ten temat, pozdrawiam.

PS: Nie "przyjoł" tylko przyjął.

Cześć, przede wszystkim jak wspomnial oskarżony:

§ 4
Oskarżony musi zostać poinformowany o skardze. Poinformowanie przed napisaniem skargi nie jest ważne.

To taka mała drobnostka.

Chcąc nie chcąc @zleww dałeś się sprowokować i brak kontrargumentów z twojej strony, kiedy to gracz zaczął cię prowokować. Wina leży tylko po jednej stronie. Na następny raz jeśli ktoś będzie cię dręczył:

image.png.9e223b01b42ac42326693c132b474c6b.png

Oskarżony zostaje ukarany wyciszeniem na okres jednego dnia w związku z całkowitym brakiem kultury do gracza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.