Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na .Drymariusz*

YvngEcstasy

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Oliwi3rPL15
Nick oskarżonego:  .Drymariusz*
Powód skargi: dał mi prawko niesłusznie
Data zdarzenia: 28.11.23
Dowody: mta-screen_2023-11-28_20-49-46.thumb.png.5e263b92ad095ce93750e28a685608fb.png
Opis sytuacji: Pracowałem na szambie i jechałem sobie autostradą i oglądałem yt i jakiś debil się przede mną nagle zatrzymał uderzyłem w niego nic nie powiedział żebym mu zapłaci albo cos i nagle po minucie mam prawko. Myślę że nie powinienem go dostać bo chłop się zatrzymał przede mną na autostradzie

Trochę Ci się narracje nie zgadzają, ale niech tak będzie. Zacznijmy od tego, że pojawił się na Ciebie raport o taran schaftera wraz z nagraniem, uznałem, że poczekam, bo trochę za mało na zabranie prawa jazdy oraz mógł to być zwykły przypadek, następnie uderzyłeś sadlera, ale tutaj też uznałem, że mógł to być również przypadek i postanowiłem zostać jeszcze chwilę nad tobą, gdyż w tamtym momencie nie było innych raportów do roboty. Okazja pojawiła się w momencie, kiedy po wyjeździe z FC kierowałeś się do LV, w pewnym momencie zbliżałeś się do banshee, o którym tutaj wspominasz, problem jest taki, że pojazd ten cały czas stał w miejscu, natomiast ty zmieniłeś specjalnie tor jazdy, aby tylko je staranować i za to zostałeś ukarany. Zanim użyjesz argumentu oglądania yt i niezauważanie tego pojazdu już śpieszę z jego obaleniem, gdyż dosłownie chwilę przed dokonaniem kolizji byłeś przygotowany, aby odezwać się na VC i to też zrobiłeś. Potwierdza to tylko, że pojazd doskonale widziałeś i nawet nie próbowałeś go wyminąć lub wyhamować. Dowód wysłany do A.RCON w wiadomości prywatnej, nic więcej nie mam do dodania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.