Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na frakcję SARA

Bartek9182

Rekomendowane odpowiedzi

Nazwa wątku: Skarga na frakcję SARA

Treść wątku: Odrzucenie skargi (faworyzacja?) , kłamanie 

Login: Bartek9182

Nick: Bartek9182

Serial: <wymoderowano>

Data zdarzenia: 26.11.2023 / 27.11.2023

Opis sytuacji: Dnia 26.11.2023 doszło do sytuacji w której dostałem crasha MTA, szybko zrespiłem się na spawnie i wiedząc że pracownik SARA był obok miejsca w którym mnie wywaliło, napisałem do niego że dostałem crasha i żeby nie zabierał mi motoru, bo już tam jadę, po kłótni z pracownikem on oddał pojazd na PP a ja napisałem skargę. Po napisaniu skargi pierwszy napisał członek frakcji, następnie ja i na końcu Lider Krychu, lider Krzychu po zobaczeniu dowodów zawartych niżej stwierdził że "Motor znajdował się już na lawecie, więc nie musiał ci go oddawać. ....... podeślij tutaj dowody." ja odpisałem żeby nie kłamał ponieważ screen wykonany przez członka frakcji został o godzinie 13:29:51, a moja wiadomość wysłana do pracownika o godzinie 13:29:23, czyli członek WIDZIAŁ JUŻ moją wiadomość, a jednak zrobił ss te 7 sekund później i zabrał pojazd. Jednak zdaniem Pana Krychu "Pojazd został odholowany poprawnie, dodatkowo motocykl znajdował się już na lawecie więc pracownik nie miał obowiązku by ci go oddać." widać że albo nie zapoznał się z dowodami albo specjalnie kłamał. 

Świadkowie: brak

Dowody: https://clipchamp.com/watch/AS9LUEULdMH  
                https://imgur.com/a/ULQrDJA

Pracownik frakcji wykonał swoje czynności poprawnie, w momencie jak pojazd jest już na lawecie - co nawet ukazuje nam nagranie na którym jasno widać na mapie że marker twojego pojazdu jest wycentrowany do markera pracownika SARA i się z nim przemieszcza. W takim też momencie pisanie do pracownika nic nam nie da, pracownik MOŻE oddać pojazd, ale NIE MUSI.

Odnośnie oskarżonego o faworyzację "lidera", członka zarządu Kr"z"ycha, nie wyciągnięte zostaną żadne konsekwencje - wykonał swoje obowiązki prawidłowo i poprawnie.

1 godzinę temu, Emciok napisał:

Pracownik frakcji wykonał swoje czynności poprawnie, w momencie jak pojazd jest już na lawecie - co nawet ukazuje nam nagranie na którym jasno widać na mapie że marker twojego pojazdu jest wycentrowany do markera pracownika SARA i się z nim przemieszcza. W takim też momencie pisanie do pracownika nic nam nie da, pracownik MOŻE oddać pojazd, ale NIE MUSI.

Odnośnie oskarżonego o faworyzację "lidera", członka zarządu Kr"z"ycha, nie wyciągnięte zostaną żadne konsekwencje - wykonał swoje obowiązki prawidłowo i poprawnie.

Moim zdaniem tak jak pisałem i jest widoczne na nagraniu moim i ss pracownika z DOKŁADNYMI minutami i sekundami i DOKŁADNIE WIDAĆ że pracownik robił ss suszarki  po tym jak do niego napisałem. Ale skoro nie to nie. Bardzo to zniechęca graczy do gry na serwerze, gdzie po wywaleniu z serwera które zdarza się często nie mija minuta a sarajczyk już zabiera pojazd. Nie dziwie się czemu frakcja jest wyzywana przez pół serwera, ponieważ widać jaki pokazuje poziom. Słabe zachowanie pracownika że po mimo widoczności ile czasu leży pojazd i wiadomości które do niego pisałem, jak i zarządu frakcji/CZF że regulamin jest tak zrobiony że pojazd leży minute i już sarajczyk go zabiera. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.