Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Administratorem HymelJadwiga

klaudusiaaa

Rekomendowane odpowiedzi

ZvvC3jh.png
mSu4qkK.png

Uszanowanie, z tej strony Junior Pressman @Leokadia z Redakcji Prasowej Project News, kłaniam się nisko. Przychodzę do was z moim drugim wywiadem w tym biznesie. Jest to wywiad z naszym Administratorem @HymelJadwiga, bardzo jemu dziękuję, że zgodził się na jego udzielenie. A więc nie przedłużając, zapraszam do lektury.

LKZ38Vt.png

L: @Leokadia |  HJ: @HymelJadwiga

L: Uszanowanie, jestem Leokadia Junior Pressman z Redakcji Project News. Dziękuję bardzo, że zgodziłeś się udzielić mi wywiadu.
HJ: Witam, z tej strony HymelJadwiga! Nie ma problemu, bardzo się cieszę, że mam taką możliwość!

L: Super, bardzo się cieszę. Na początek przedstaw się w takim razie naszym czytelnikom.
HJ: Dziękuję za zainteresowanie! Cześć, jestem Kuba i mieszkam w małej miejscowości na Dolnym Śląsku. Jako osoba, staram się być miły i spokojny, co często pomaga mi w nawiązywaniu pozytywnych relacji z innymi ludźmi. Lubię spędzać czas na różnorodnych aktywnościach, takich jak muzyka, gry lub filmy.

L: Rozumiem, następnie, powiedz nam, jak dowiedziałeś się o serwerze ProjectRPG oraz platformie MTA? Jak wyglądały Twoje początki na serwerze?
HJ: O samej platformie dowiedziałem się poprzez YouTube jakoś w 2013 roku, a grać zacząłem rok później, na wakacjach w 2014 roku na nieistniejącym już serwerze PYLife. Serwer ProjectRPG zobaczyłem w wyszukiwarce serwerów jakoś na początku roku szkolnego 2020, gdy wraz z kolegą szukaliśmy nowego serwa do grania. Początki bywały trudne, zaczęliśmy grać w listopadzie, wtedy kiedy była największa fala nowych graczy, przez co trudno było nam się połapać. Wspólnie pracowaliśmy na różnych pracach dorywczych, w szczególności na pracy drwala, która pozwalała nam na współpracowanie, i tak to się zaczęło.

L: Bardzo ciekawa historia z Twojej strony, poznania owego serwera oraz całej platformy MTA. Przegrałeś już tutaj 2500godzin, opowiedz nam, jak się z tym czujesz na ten moment, że tak dużo tutaj osiągnąłeś?
HJ: Myślę, że osiągnąłem dość sporo jak na 2,5 tysiąca godzin. Tak właściwie, to osiągnąłem wszystko, czego kiedyś pragnąłem. Jestem liderem biznesu, v-liderem frakcji oraz wspaniałej organizacji, mam super grupkę znajomych i przyjaciół. Na dodatek jestem administratorem, co daje mi duże pole do działania. Czuję się dumny z moich osiągnięć.

L: To jest bardzo duże osiągnięcie na serwerze jak na tyle godzin grania tutaj. Jaka była Twoja reakcja przy rekrutacji na Supportera, że zobaczyłeś w wynikach swój nick?
HJ: Tak właściwie to nie miałem zbytnio wielkich oczekiwań, w dzień wyników bardzo wcześnie położyłem się spać i nie pomyślałem o tych wynikach. Następnego dnia obudziłem się z kilkunastoma wiadomościami gratulującymi mi dostania się do administracji, bardzo się zdziwiłem, bo nie przypuszczałem, że się dostane. Dobrze wspominam ten czas.

L: Również bardzo ciekawa historia, powiedz nam teraz, jak wyglądały, Twoje początki w biznesie Marquee: Outdoor Media oraz opowiedz nam, czy masz dużo, obowiązków będąc, liderem biznesu?
HJ: Wszystko zaczęło się w lutym 2022 roku, z racji tego, że już wielokrotnie współpracowałem z @ukashhh, to zdecydował się on zaciągnąć mnie w szeregi biznesu. Wykonywałem grafiki i pomagałem mu wraz z @LuKeJ w wewnętrznych sprawach. Efektem pracy było wystartowanie biznesu w czerwcu, byliśmy dumni z naszej roboty. Po otwarciu biznesu standardowo wykonywałem grafiki dla naszych klientów, po jakimś czasie awansowałem na v-lidera, a nieco później z powodu dymisji @ukashhhzostałem liderem. Obecnie, zajmuję się, zarządzaniem biznesem, przez co nieco odpuściłem z robieniem grafik dla zwykłych klientów, zajmuję się zleceniami wyższego priorytetu, na przykład frakcje i biznesy. Obowiązków jest dość sporo, ale przy pomocy moich drogich pracowników dajemy sobie radę.

L: Grafiki bardzo fajna sprawa oraz bardzo dobrze można na tym, wykorzystać, wolny czas robiąc grafiki, również się tym zajmuje, lecz jak na razie tylko dla siebie. Zresztą cały ten biznes w sumie polega na robieniu grafik. Opowiedz nam, jak wyglądała cała Twoja przygoda, od początku, aż do v-lidera we frakcji San Andreas Fire Department? Jakie są tam Twoje obowiązki na co dzień?
HJ: Moja przygoda z SAFD rozpoczęła się od procesu rekrutacyjnego, który obejmował napisanie podania i przeszkolenie teoretyczne oraz praktyczne. Podczas szkoleń uczyłem się obsługiwania sprzętu strażackiego, technik ratowniczych i działań w sytuacjach awaryjnych. Było to całkiem ciekawe zajęcie, tym bardziej że w tamtym momencie miałem zajawkę na takie rzeczy. Po zdaniu egzaminów zająłem się robieniem minut oraz reagowaniem na wezwania graczy. Praca we frakcji bywa niezwykle satysfakcjonująca. Daje szansę pomagania innym, chronienia życia i czynienia serwera troszkę lepszym, zabawniejszym i bezpieczniejszym miejscem. Współpraca z innymi członkami frakcji też jest kluczowa, ponieważ musimy działać jako zespół, aby skutecznie reagować na sytuacje awaryjne. Jakoś dwa lata temu zostałem awansowany na pierwszy stopień w zarządzie pomocniczym, było to dość spore wyzwanie, ale dzięki reszcie zarządu dałem sobie radę. Reszta w sumie nie była nie wiadomo jak ciekawa, pomagałem i wykonywałem standardowe prace zarządowe, u schyłku 2022 roku zostałem głównym egzaminatorem akademii oraz zostałem awansowany na zastępcę v-lidera frakcji. Tak właściwie to wtedy zaczęły się prawdziwe obowiązki, nadzorowanie pracowników, zarządzanie forum i panelem frakcyjnym, to dość czasochłonne zadania, które znacząco zmniejszyły czas, który przeznaczałem na siedzenie przeze mnie na służbie. Później, jakoś w kwietniu 2023 zostałem v-liderem, i jestem nim do dziś, pomimo braku czasu i innych przeszkód daje sobie jakoś radę.

h6NrQQH.gif

L:  Widzę, że frakcja SAFD bardzo Cię zafascynowała, tak samo, jak i ogólnie bycie strażakiem w prawdziwym życiu jest to bardzo ciekawa praca, którą się wykonuje, każda akcja dla takiej osoby jest bardzo niebezpieczna, za to również bardzo szanuję tę pracę, dlatego, że każdy w niej ryzykuje swoim życiem, by pomóc drugiej osobie. Wracając na chwilkę do Administracji, jak wspominasz ten cały czas przechodzący, aż od Supportera do tak wysokiej rangi, jaką jest Administrator?
HJ: Początek był dość ciężki, presja, którą narzucali gracze, odpowiedzialność oraz masa nowych komend do nauczenia, ale sumie to nic ciekawego nie robiłem aż do rangi moderatora. Mniej więcej w marcu tego roku dołączyłem, do zespołu grafików gdzie regularnie, pomagam Voleniorowi w pracy, uważam, że długi staż i wzięcie na barki tego dodatkowego zajęcia znacznie przyczyniło się do mojego awansu na Administratora.

L:  Czyli jednak grafiki nierobione tylko do biznesu, a lecz również dla Volenira, rozumiem. Przejdźmy dalej. Powracając jeszcze do Twoich początków na serwerze, pamiętasz może, jaki był Twój pierwszy pojazd na serwisie, a może nadal go posiadasz w swojej flocie pojazdów? Opowiedz coś o nim.
HJ: Oczywiście, że nadal go mam. Jest to niebieski Perennial VUID 4303, którego nie przerwanie od trzech lat posiadam w mojej kolekcji. Wspólnie z kolegą dojeżdżaliśmy nim do prac dorywczych i zwiedzaliśmy serwer, jest to dość sentymentalny pojazd.

L: Perennial bardzo dobry samochód na pierwszy pojazd początków na serwerze. Czy możesz nam, mniej więcej zdradzić, ile wynosi Twój cały majątek?
HJ: Myślę, że coś w granicach 3.5-3.7kk, nie jest tak duży, jak można, by było spodziewać się po przegranych godzinach i stanowiskach, na których się znajduję.

L: Życzę Ci powodzenia w powiększaniu swojego majątku. Jak jesteśmy jeszcze przy majątku, czy masz aktualnie jakiś "dream car" na serwerze, który bardzo chciałbyś go mieć w swojej flocie?
HJ: Obecnie nie mam takiego pojazdu, ale jeśli już to myślę o czymś unikatowym i wyjątkowym w swoim rodzaju.

L: Rozumiem, również życzę powodzenia w zdobyciu tego pojazdu. Możesz nam opowiedzieć, skąd wziął się akurat pomysł na taki nick-jak wygląda jego historia?
HJ: Historia nicku jest dość prosta, wraz z kumplem graliśmy na pewnym serwerze MTA, na którym bardzo nam się nudziło, dla zabawy postanowiliśmy zmienić nicki na śmieszne i udawać wnuczka i babcię. Patrząc na to dzisiaj, jest to cringowe, ale wtedy mieliśmy z tego niezły ubaw.

L: Wiadomo każdy miał kiedyś różne głupie pomysły co do nicków bądź też loginów. Przejdźmy dalej, zatem wspomniałeś na samym początku, że lubisz spędzać wolny czas na graniu w gry, oglądaniu filmów, czy też słuchaniu muzyki. W jakie jeszcze grasz gry poza MTA oraz jaki jest Twój ulubiony film i jakie gatunki filmów lubisz najbardziej oglądać?
HJ: Poza MTA i ProjectRPG pogrywam m.in. w War Thunder, czasem Minecraft, Fortnite no i w ukochane MovieStarPlanet. Moimi ulubionymi filmami są "Chłopaki z ferajny" i "Gridlock'd", moje ulubione gatunki to filmy dokumentalne, thrillery, detektywistyczne i oraz filmy akcji. Jeśli chodzi o muzykę, to gustuję w Funk'u, Hiphopie, R&B i Jazzie.

L:  Wow, dość nietypowe style muzyki lubisz, szanuje mega. Tym akcentem powoli będziemy kończyć wywiad, a zatem na koniec chcesz kogoś może pozdrowić?
HJ: Pewnie, pozdrawiam przede wszystkim Ciebie i dziękuję Ci za zrealizowanie tego wywiadu, do pozdrowień dołączam jeszcze całą organizację NieTykalni oraz frakcję SAFD!

L:  Dziękuje bardzo, również pozdrawiam całą organizację NieTykalni oraz frakcję SAFD! Dziękuje jeszcze raz bardzo za poświęcenie tej chwili czasu na udzielenie mi wywiadu. Na koniec życzę miłej nocy, dziękuje!
HJ: Dziękuje również!

XW8mNea.gif

NFAS945.png

MIDqn0e.pngAiishan.png.f4b38c52d5339e613042194ffb427ea8.pngimage.png.3ab872bc21848e0ee77162ad613e2285.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.