Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

2 razy znikneło mi lpg w pojezdzie.

czikiflopas

Rekomendowane odpowiedzi

Witam przychodze z problemem, w moim aucie id 39891 a pieniadze nie zostaly mi zrowcone i nikt mnie o tym nie powiadamial. Gdy chcialem sie dowiedziec kto jest odpowiedzialny za ta cala sytuacje nie dostawalem żanej konketnej odpowiedzi jedyne czego sie dowiedziaelm to "RCON". Chialbym odzyskac moje pieniadze badz LPG

Sytuacja wygląda następująco: Zamontowałem sobie instalacje LPG w moim pojeździe (id 39891), po raz pierwszy montowałem LPG u gracza Euzebiusz. Wszystko było jak należy aż około pół godziny później gdy po naprawie auta wsiadłem do auta LPG po prostu zniknęło. Było to dziwne, któryś ze supportów napisał że tą sytuacją zajmuje się Administracja RCON. Postanowiłem poczekać na odzew w moją stronę ze strony Administracji RCON. Zamontowałem LPG ponownie u gracza Dzik*. Wszystko było dobrze przez około dwa dni. Gdy w pewnym momencie wsiadłem do mojego auta LPG znowu nie było. Nie wiem co mam zrobić z cała tą zaistniałą sytuacją. Chciałbym nadmienić że mam dowody na to że LPG znajdowało się w tym pojeździe. Chciałbym odzyskać moje pieniądze (70.000$), bądź chociażby LPG. Podejrzewam że samo się to nie usunęło i jakiś z Administratorów RCON wie coś więcej o tej sprawie.

Pozdrawiam, liczę na pomoc z waszej strony.

Ten Schafter to diesel, więc w ogóle nie powinno być możliwości zamontowania do niego LPG i bardzo prawdopodobne, że w tym leżał problem ze znikaniem. Można to montować tylko w pojazdach benzynowych.

Błąd został już naprawiony i nie powinno być już możliwości zamontowania LPG. 

70,000$ zwróciłam na Twoje konto bankowe. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.