Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na ZioloPL

Natanekk

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Natanekk 
Nick oskarżonego: ZioloPL
Powód skargi: Brak kompetencji.
Data zdarzenia: 11.01 17:06-07 [Nie jestem pewny]
Dowody: https://imgur.com/a/0b0LeIx
Opis sytuacji: 
Człowiek nie kompetentny. Brak Obiektywności. Składam /raport na tego Supportera, sam klika "odrzuć" jak napisałem kolejny prawie identyczny raport (przypominam Spam to dopiero 3 wiadomości pod rząd TE SAME).
EDIT: Zapomniałem dokończyć myśli. Zostałem wyrzucony. 
Wcześniej na Bramkach, stałem dosłownie max minute i czekałem az kumpel szybko przeleje mi kasę. Zajechał drogę i wyteleportował obok bez mojej zgody. - Nie jestem pewny co do tej sytuacji czy jest słuszna, Więc proszę o podanie mi dokładnego punktu regulaminu jako iż Regulamin jest Informacją Publiczną która służy graczom. 
Kolejna sytuacja z dzisiaj : "XDDD" po tym jak napisałem że będzie leciała skarga. Brak kultury i nieprofesjonalizm.
Poczułem się urażony i zabolało mnie to. 

Proszę o nie wypowiadanie sie tego człowieka tutaj ponieważ jest to skarga o brak obiektywności. 

EDIT2: Dlaczego sądzę że jest niekompetenty i nieprofesjonalny ? 
"4. Administracja serwera ma obowiązek zachować kulturę wypowiedzi w stosunku do innych graczy i innych członków Administracji serwera."
"5. Obowiązkiem Administracji serwera jest godne reprezentowanie serwera na nim i poza nim."
"8. Graczowi pełniącemu funkcje administracyjne zezwala się stosować kary według własnej skali lecz wymaga się od niego sprawiedliwego wymierzania kary w stosunku do złamanych zasad Regulaminu Serwera."
4, 5 i 8 podpunkt są z : 

Hej na bramkach przeteleportowałem cię dlatego ,że blokowałeś przejazd zrobiłem to ,abyś dalej go nie blokował ponieważ  chwilę tam stałeś [2021-01-11 16:56:36] [Output] : (325) ZioloPL: jedz-wysłałem ci wiadomość na czacie abyś odjechał.Powątpiewam ,abyś czekał w tym czasie aż kolega przeleje kasę bo na czacie premium,oraz og pisałeś [2021-01-11 16:57:28] [Output] : G> Natanekk: poratuje ktos 20$?  OG Natanekk: poratuje ktos 20$ na bramki?.Jakieś kilkanaście minutek po tym gdy wszedłem na duty supportera zauważyłem reporta w którym coś odemnie chciałeś [treść rapsa-
 " Wysmiewanie sie z Graczy, Brak kultury. Czuje sie urazony (17:06)] Wtedy przeteleportowałem się do ciebie i zapytałem oco chodzi [było to już kilkanaście minut po zdarzeniu] Odnosząc się do rzekomego braku kultury proszę o przytoczenie jakiegokolwiek loga lub dowodu na to ,że napisałem coś niemiłego w twoją stronę.Jeżeli dla ciebie "XDD" to obraza i poczułeś się przez to urażony to nie mam pojęcia w jaki sposób odebrałbyś byś coś mocniejszego od innego gracza.

Tutaj logi po przeteleportowaniu się do gracza:

[2021-01-11 17:05:35] [Output] : (271) Natanekk: Skarga bedzie leciała, bo za duzo sobie pozwalacie jako Supporterzy

[2021-01-11 17:05:40] [Output] : (325) ZioloPL: no dobra
[2021-01-11 17:05:41] [Output] : (325) ZioloPL: czekam
[2021-01-11 17:05:41] [Output] : (271) Natanekk: ale na razie czasu nie mam
[2021-01-11 17:05:43] [Output] : (325) ZioloPL: na skarge
[2021-01-11 17:05:44] [Output] : (325) ZioloPL: luz
[2021-01-11 17:05:47] [Output] : (325) ZioloPL: nie no pisz teraz
[2021-01-11 17:05:49] [Output] : (325) ZioloPL: XDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.