Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Guliwer - oskarżony przez The0Bi.

BumbleBee*

Rekomendowane odpowiedzi

Skarga na [Nick oskarżonego pracownika] - oskarżony przez [Twój nick]

Nick pracownika: Guliwer
Data zdarzenia: 26.11.2023 Pomiędzy godziną 1:30 a 2:00.
Opis zdarzenia: Pracowałem na grzybiarzu gdzie w tym samym czasie stał mój flash na parkingu. Postanowiłem że nie będę już pracował i jadę na przecho odstawić furę, przychodze na parking ale patrze ze go nie ma. Spojrzalem na mape a kilka metrów od parkingu stoi Laweta a na niej moj flash. Guliwer mi zabrał pojazd z parkingu, gdzie dał powód jeszcze: Pojazd porzucony. Dowodów nie posiadam zbyt za dużych ponieważ nigdy takiej sytuacji nie miałem i nie spodziewałem się tego. W skrócie: Moj pojazd zostal zabrany z parkingu ( nie jest płatny ) przez Guliwera, który twierdzi że pojazd został PORZUCONY.
Dowody: https://imgur.com/a/T0Wrbgd

Uszanowanie z racji iż zostałem oskarżony wypowiem się na temat skargi jak z mojej perspektywy wyglądała sytuacja z odholowanym pojazdem Flash.

Podczas nocnego patrolu jednostką holowniczą zajechałem na kontrolę parkingu znajdującego się w Hrabstwie Flint County oraz w dzielnicy Flint County w której znajduje się praca dorywcza "Grzybiarz". Podczas kontrolowania pojazdów znajdujących się w wyznaczonej strefie parkingowej zauważyłem pojazd, który stał zaparkowany w sposób niewłaściwy. Podczas przeprowadzanej inspekcji na pojeździe marki Flash o numerze ID 26741 stwierdzono iż pojazd należy odholować na parking policyjny. Owy pojazd został zakolczykowany oraz przygotowany do transportu na parking policyjny. Po wyjeździe z terenu pracy dorywczej postanowiłem iż napiszę użytkownikowi The0Bi. iż pojazd zostaje skonfiskowany na parking policyjny aby nie musiał go szukać a był pewny że został odholowany. Jednakże nie zdążyłem wysłać użytkownikowi wiadomości gdyż sam podszedł do lawety i wskoczył na jej platformę. Dla jasności informowanie gracza o tym że pojazd jest odholowywany nie jest moim obowiązkiem lecz robię to jeżeli pojazd ewidentnie złamał zasady parkowania.

W czasie gdy użytkownik wskoczył na platformę lawety poprosiłem go aby z niej zszedł gdyż nie będę kontynuować jazdy jeżeli ktoś stoi mi na platformie. Owy użytkownik nie chciał zejść więc do sytuacji została poproszona interwencja obecnej na serwerze administracji aby użytkownik zszedł z platformy lawety i nie utrudniał pracy frakcji z prawidłowo odholowującym pojazdem.

Dodatkowo na koniec dla użytkownika The0Bi. podsyłam dokładne zdjęcia.

(1) Zdjęcie pojazdu podczas interwencji - Pojazd porzucony

Spoiler

CjBdWj7.png

oE7Q37Y.png

(2) Zdjęcie wyznaczonej strefy parkowania na pracy dorywczej Grzybiarz (Parking od początku do końca płotu)

Spoiler

lhukEUP.png

Link do działu kierujący do wyżej udostępnionego zdjęcia:

Sprawę pozostawiam do przeanalizowania przez Zarząd frakcji San Andreas Road Assistance

ins2.png.efb890c47e3d11c78c7bd1885497c665.png

Nigdy takiej sytuacji nie miałem. W takim razie dlaczego dałeś powód: Pojazd porzucony a nie źle zaparkowany?. Wiele aut nie raz stało które stały chociażby pod samym wejściem i nie widziałem nigdy żeby sara holowała. Czekamy na odpowiedź administracji/zarządu SARY.

Pojazd źle zaparkowany jest podawany tylko gdy pojazd stoi na  miejscu parkingowym i na przykład wykracza on poza linię parkingową. W tym przypadku pojazd został zakwalifikowany jako pojazd porzucony, ponieważ stał poza granicą parkingu. Pojazd został odholowany poprawnie, skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.