Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona skarga na Flex10

EndriuK

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 39725
Login: EndriuK
Nick oskarżonego: Flex10
Powód skargi: Odmowa odmiany auta, ktore nabył w rate 
Data zdarzenia: 24/25.11.2023
Dowody: logi w grze, jak trzeba wysle z dc 
Opis sytuacji: Wymieniłem sie z graczem autami ( jester na bullet) + gracz ma mi oddac 200k , lecz zapomnialem ze posiadam dług u gracza Neonka i Likomka i miałem im to oddac ze sprzedazy jestera, a wiem ze bulleta nie sprzedam w gotowce, poinformowałem gracza 3h po tranzakcji i nie chciał odmiany dzieki pozdro 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: >> [113] Flex10: informuje o skardze

Witam  wydaje mi się że nie ma powodu odmiany z mojej strony zrobiłem wszystko jak należy nie było żadnego oszustwa co do tuningu auta czy podobne a co do rat chciałem spłacić w ciągu 2 tygodni ale Endriuk napisał sam z siebie że może mi dać nawet miesiąc bo mu nie zależy bo i tak bullet zostaje u niego więc wydaje mi że jemu też nie zależało na odmianie i jak się decyzja nie zmieni to spłacę całą kwotę w odpowiednim czasie ale oczywiście czekam na decyzję administracji pozdrawiam Flex10

Edit: A co za pewność że jestera sprzedasz za gotówkę Auto jak każde inne plus fakt że masz kilka innych aut które też można sprzedać Wiec wydaje mi się że to głupi powód pisać apelacje bo tak sobie wymyśliłeś Konwersacja co do wymiany była tylko i wyłącznie na serwerze więc można sprawdzić w logach jak wyglądała😀

15 minut temu, Flex10 napisał:

Witam  wydaje mi się że nie ma powodu odmiany z mojej strony zrobiłem wszystko jak należy nie było żadnego oszustwa co do tuningu auta czy podobne a co do rat chciałem spłacić w ciągu 2 tygodni ale Endriuk napisał sam z siebie że może mi dać nawet miesiąc bo mu nie zależy bo i tak bullet zostaje u niego więc wydaje mi że jemu też nie zależało na odmianie i jak się decyzja nie zmieni to spłacę całą kwotę w odpowiednim czasie ale oczywiście czekam na decyzję administracji pozdrawiam Flex10

Edit: A co za pewność że jestera sprzedasz za gotówkę Auto jak każde inne plus fakt że masz kilka innych aut które też można sprzedać Wiec wydaje mi się że to głupi powód pisać apelacje bo tak sobie wymyśliłeś Konwersacja co do wymiany była tylko i wyłącznie na serwerze więc można sprawdzić w logach jak wyglądała😀

O dowody z dc, miałem na myśli, jak pisałem o odmianę, a co do mojej wymyślonej historii to możecie sprawdzić, czy posiadam długi u tych graczy, nawet bym nie chciał odmiany, aby nie ten fakt, że po prostu zapomniałem o tym.ps zarobiłem na tym bullecie dobre 500k bo ten jester jest wart jakies 2kk, wiec nw co miałbym sobie  wymyśleć 

jest to moja ostatnia wypowiedz 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.