Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana skarga na Perfekt (spr. 25.12.2023)

Xenquu.

Rekomendowane odpowiedzi

UID:   71104
Login:  Xenqu.
Nick oskarżonego: @Perfekt
Powód skargi: Odroczenie rat od pożyczki 
Data zdarzenia: 25.10.2023

Dowody: Logi musicie zobaczyć bo nie mam ss mam tylko z dc

image.png.9827b6bae4c700fab8dd8759b5720908.png

Opis sytuacji: Pożyczałem  data Dogadaliśmy się z graczem o odroczenie rat na kolejne 4 tygodnie ponieważ nie wyrobi sie z spłatą. Mam nadzieję że Administrator udzieli zgodę na to

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.149a4679fcbbba6ffb2cafc05444b6a8.png

W dniu 28.11.2023 o 21:20, Mixsu napisał:

@Xenqu. średnio rozumiem, o co Ci chodzi. Możesz bardziej to doprecyzować?

Dogadałem się z @Perfekt  żebyście dali mu więcej  Czasu na spłatę kredytu i czekan na wypowiedź czy Administracja pozwala na takie coś  takie coś 

W porządku, w takim razie masz czas do 25.12.2023, godz. 23:59 na spłatę 475.000$ graczowi @Xenqu.. Pieniądze przelewasz bezpośrednio do gracza bądź przez bank w Los Santos na UID 71104.

Jak to zrobisz poinformuj mnie za pomocą odpowiedzi do tej skargi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.