Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na yellowpreston (spr. 02.12.2023)

MLLC*OKRUCA

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 63564
Login: filip12345
Nick oskarżonego: yellowpreston
Powód skargi: brak spłaty rat
Data zdarzenia: 24.11.2023
Dowody: logi
Opis sytuacji: A więc dalem senta za moobeana + 210k + 90k  w rate mial oddac do 23.11.2023 ale napisal ze jest w 2 domu i ze do 18 sie wyrobi nie wyrobil sie nie ma go więc  pisze skarge
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: nie mam gdzie

Co ja mogę powiedzieć dziś nie byłem na serwie nawet można sprawdzić wracam dopiero jutro potrzebuje jeszcze troszkę czasu na spłatę adm widzi że nie mam takiej ilości kwoty wracam do domu sprzedaje senta i oddaje kaske postaram się z góry dziękuję:D

W takim razie daje Ci czas do 02.12.2023 na spłatę 90.000$ graczowi @AnDi_2396. Pieniądze przelewasz bezpośrednio do gracza, bądź przez bank w Los Santos na UID 63564.

Jak to zrobisz, poinformuj mnie tutaj, za pomocą odpowiedzi do tej skargi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.