Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na CiociaDaria

Hawciu

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Hawciu.
Nick oskarżonego: CiociaDaria.
Powód skargi: Taranowanie, brak chęci zapłaty oraz prowokacja. (Z prowokacją chodzi o to że miałem mute a ona coś tam pisała że wiadomo czemu mam mute itp.)
Data zdarzenia: Kilkadziesiąt minut temu.
Dowody: 

Opis sytuacji: Jechałem spokojnie przez rondo, nagle CiociaDaria wjechała we mnie v-maxem i kazała płacić. Według niej stałem na drodze i afczyłem.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/m6QeZ6x

Czekam na oddanie pieniędzy.

Przed chwilą, CiociaDaria napisał:

A ty tytułem tego film mnie właśnie obraziłeś :))

A po 2  cie nie prowokowałam xddd skad mogłam widzieć że masz muta, za ty używałeś dziwnych animek :)) 

Tytuł filmu nie ma nic do rzeczy, z tym co jest przedstawione na filmie.

§ 3
W skardze mogą wypowiadać się jedynie: oskarżający; osoba oskarżona oraz administrator rozpatrujący wniosek.

Punkty dla: @Natanica @Looserek

ps. Od kiedy na rondzie jest pierwszeństwo kto z której strony jedzie jako 1'szy? Myślałem że ten kto pierwszy znajduje się na rondzie ma pierwszeństwo.

Witam.

Z filmu można wywnioskować że gracz @Hawciu Driftuje w okół Ronda w Las Venturas po czym gracz @CiociaDaria wjechała w niego z impetem (czyt. dużą prędkością) i uszkodziła pojazd. Kiedy driftujemy na drodze gdzie przemieszcza się duża ilość graczy wypada patrzeć jak się bawimy bądź kręcimy bączki.

Druga sprawa, SATC? Z SATC oskarżający musi się dogadać.

Podsumowując:
Zapłać dla SATC po dogadaniu się i zapłać dla @CiociaDaria.

Ma być to zrobione jak najszybciej, najlepiej w ciągu 6H od momentu tej wiadomości.

§ 3
W skardze mogą wypowiadać się jedynie: oskarżający; osoba oskarżona oraz administrator rozpatrujący wniosek.

@Natanica @Looserek @Cherry^ otrzymują punkty za nieuprawnione wypowiadanie się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.