Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Przemo*

xzgrywson

Rekomendowane odpowiedzi

Login: pieniondze
Nick oskarżonego: Przemo*
Powód skargi: Kick z serwera bez żadnego ostrzeżenia.
Data zdarzenia: 10.01.2021r. Około 23:40
Dowody: https://prnt.sc/wkjfp2 - Screen ukazujący co napisałem na chacie, jeden jedyny raz. Nie było żadnego spamu ani nic. Po prostu bug chatu. https://prnt.sc/wkjgcy - scr z rozmowy z supporterem. 

Opis sytuacji: Sytuacja wygląda następująco, czekałem około godzinę aż ktoś zwolni mi sweepera aż w końcu się doczekałem. Pojechałem zbierać śmieci. Po kilkunastu minutach zbierania, zminimalizowałem na chwilę grę żeby coś sprawdzić. Po powrocie do gry niechący nacisnąłem czat. Przytrzymałem W przez co napisało mi się parenaście znaków, chciałem je usunąć lecz coś się zbugowało i nie mogłem więc nie myśląc o tym kliknąłem ENTER by sprawdzić czy się naprawi.  Nie zdawałem sobie sprawy że jak kliknę ESC to chat się wyłączy, a w odpowiedzi zwrotnej supporter mi właśnie to uświadomił, lecz chyba najpierw się tłumaczy później karze prawda?  Od razu po kilku sekundach od wysłania wiadomości dostałem kick'a z serwera bez żadnego ostrzeżenia ani nic podobne, żadnego upomnienia, nic. Po zalogowaniu na serwer chciałem polubownie dogadać się z supporterem aby zwrócił mi pieniądze które nazbierałem, bo nie było ich dużo, lecz ten odmówił. Uważam że każdy może popełnić błąd i nie rozumiem czemu jedni dostają ostrzeżenia a drudzy nie. Nie spamowałem ani nic. Przytrafiło mi się to pierwszy raz. Wydaje mi się że kick bez żadnego ostrzeżenia był niesłuszny.

Witaj, ja w mojej opinii nie popełniłem błędu. Tak jak napisałeś każdy może popełnić błąd, a ty za niego zostałeś ukarany, w tym przypadku kickiem. Porównanie, że jedni dostają ostrzeżenie, a ty akurat kicka jest zbędne. Tak samo, jedni dostaną 1 d prawa jazdy za skracanie, a drudzy dostaną ostrzeżenie. Nie mamy taryfikatora, którym możemy się wesprzeć, więc karamy tak jak uznamy za stosowne w granicach zdrowego rozsądku. Wracając do skargi - jeśli ARCON uzna, że popełniłem błąd przyjmę karę na klatę i zwrócę Ci pieniądze z nawiązką. 

Uważam, że popełniłem błąd owszem gdyż mogłem kliknąć ESC ale dopiero ty mi o tym uświadomiłeś. Nie macie taryfikatora rozumiem, lecz czy nie uważasz że każdemu należy się przynajmniej ostrzeżenie ? Napisałem tylko 1 wiadomość i to przez bug, dosłownie kilkanaście znaków, co się nie powtórzyło wcześniej ani później. Dlatego uważam że po prostu wystarczyło dać ostrzeżenie, cokolwiek. Przez to straciłem zarobiony pieniądze oraz śmieciarkę, o którą jak dobrze wiemy trzeba teraz bardzo długo się starać. Rozumiem twoje rozumowanie, lecz uważam że mogłeś postąpić inaczej i przyjrzeć się czy to się powtarza czy nie albo spytać o co chodzi. Trzeba czekać na RCONA na wypowiedz. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.