Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na ZioloPL

SandeJ

Rekomendowane odpowiedzi

Login: SandeJ
Nick oskarżonego: ZioloPL
Powód skargi: Nadużywanie rangi
Data: 10.01.2021

Dowody daje bana ze wepchnięcie auta do wody na 5 dni w sensie prawko muta za to se pisałem ze się panoszy jako supporter

opis: jak wyżej napisałem prawko za wepchnięcie auta do wody na 5 dni to jest żałosne i mut za napisanie samej prawdy nie pozdrawiam 

§ 7
Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

§ 4
Oskarżony musi zostać poinformowany o skardze. Poinformowanie przed napisaniem skargi nie jest ważne.

Prawko dostałeś za to ,że staranowałeś gościa a następnie wepchnales go razem z naprawką którą niósł do wody.Mute natomiast dostałeś głównie za to:

LOCAL SandeJ [UID: 15563]: tzatzabawny jestes chuju jebany LOCAL SandeJ [UID: 15563]: jebac zilo pedala jebanego

[22:01]

chlopie zabawny jestes on staranowal pierwszy nie placil to dostal za swoje to ze wy nic z tym nie robicie tylko przychodzicie po 2 min pozniej to nie moja sprawa takze a ty ze masz supporta i myślisz ze jesteś Bóg wie kim to juz nie moj interes patrzcie lepiej kogo dodajecie bo pozniej odpierdala takim osobom nie pozdrawiam !

1 minutę temu, PieceOfArt napisał:

Wielkie +1 dla Pana SandeJa, byłem przy tym i został zbyt surowo ukarany jak za czyny których się dopuścił. Powinien oddać ziomkowi podwójnie za naprawkę i tyle. Jestem z zdjęciem mu kary!!!

i tak bym mu nie oddal niech sam buli dostal za swoje i tyle

5 minut temu, SandeJ napisał:

co prawda to prawda jak sie wyklucza za takie cos z gry na 5 dni 😄 a chlop pisal mi ze za wepchniecie do wody auta dostal kicka tylko a ty od razu 5 dni walisz 

Zapewne otrzymał on karę za wepchnięcie auta do wody pieszo natomiast ty wrzuciłeś auto gracza do wody podczas gdy on wyruszył po zestaw naprawczy ,gdy gracz wrócił ponownie wepchnaleś go do wody Nic więcej niemam do dodania pozdrawiam serdecznie i życzę miłej nocki  🥰.Czekam na decyzję administracji RCON.

Przed chwilą, ZioloPL napisał:

Zapewne otrzymał on karę za wepchnięcie auta do wody pieszo natomiast ty wrzuciłeś auto gracza do wody podczas gdy on wyruszył po zestaw naprawczy.Nic więcej niemam do dodania pozdrawiam serdecznie i życzę miłej nocki  🥰.Czekam na decyzję administracji RCON.

se wrzuciłem nie chcial placic to zaplaci 2 razy wiecej sie nie bede nad frajerem rozdrabnial z fartem

2 minuty temu, ZioloPL napisał:

Zapewne otrzymał on karę za wepchnięcie auta do wody pieszo natomiast ty wrzuciłeś auto gracza do wody podczas gdy on wyruszył po zestaw naprawczy.Nic więcej niemam do dodania pozdrawiam serdecznie i życzę miłej nocki  🥰.Czekam na decyzję administracji RCON.

po polsku ? xd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.