Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Wywiad z byłym EMS Trainee - Shino808

Rekomendowane odpowiedzi

wywiadHeader.png.58f4771b78c1b68c133d2283bc967457.png

Witajcie z tej strony @Luzny_Cls Supervisor of hospital press office, moim dzisiejszym gościem wywiadu jest @Shino808 były EMS Trainee

w San Andreas Medical Department. 

𝙒𝙔𝙒𝙄𝘼𝘿

L-Hej, z tej strony Luzny_Cls Supervisor of hospital press office, moim dzisiejszym gościem wywiadu jest @Shino808

S-Witam z tej strony EMR I Shino808 z San Andreas Medical Department.

L-Na samym początku chciałbym, abyś opowiedział nam troszkę o sobie, jak masz na imię ile masz lat oraz z kąt pochodzisz?

S-Jestem Marek, 16-latkiem z Lublina. Jestem młodym, ambitnym nastolatkiem który dąży do zapewnienia graczom przyjemności bez niepożądanych incydentów, Mój zapał do tego, co robię, jest widoczny w moich działaniach. Pochodzę z malowniczego Lublina w województwie lubelskim, co dodaje mojej historii lokalny klimat.

L-Skąd wziął się pomysł na to, aby dołączyć do frakcji San Andreas Medical Department?

S-Zacząłem moją przygodę na serwerze ProjectRPG z chęcią pomocy innym graczom. Od samego początku zastanawiałem się, jak wygląda praca w różnych frakcjach i jakie mają one podejście do udzielania pomocy. Mój pomysł narodził się po tym, jak byłem świadkiem wypadku z udziałem różnych frakcji, które miały na celu udzielanie pomocy innym graczom. To zainspirowało mnie do dołączenia do jednej z tych frakcji i pełnienia roli pomagającej innym. Wybór padł na Frakcję SAMD, która przyciągnęła mnie swoim unikalnym podejściem do roleplayu.

L-Jakie masz doświadczenie związane z medycyną lub służbą zdrowia?

S-Mówiąc, szczerze nie posiadam żadnego doświadczenia w medycynie czy służbie zdrowia, lecz od początku akademii poszerzałem swoją wiedzę wraz z nadchodzącymi szkoleniami, które zapewniały mi doświadczenia nie do zapomnienia.

L-Jak radzisz sobie w sytuacjach stresujących lub pilnych?

S-W sytuacjach wyjątkowo stresujących lub pilnych, utrzymuję spokój, korzystając z głębokich oddechów i dbając o zdrowy styl życia. To pomaga mojemu ciału radzić sobie z nagłymi wyzwaniami.

L-Jak oceniasz atmosferę i współpracę wśród członków San Andreas Medical Department?

S-Osobiście uważam, że atmosfera w obecnej służbie jest bardzo przyjemna, spokojna, pełna humoru, co sprawia, że cała frakcja wydaje się jak rodzina. To sugeruje, że wybór tego kierunku był trafny.

L-Czy doświadczyłeś/łaś kiedyś sytuacji, która była dla Ciebie szczególnie wyzwaniem podczas służby medycznej w San Andreas Medical Department? Jak sobie z nią poradziłeś/poradziłaś?

S-Od mojego debiutu w frakcji SAMD spotkała mnie sytuacja, która była dla mnie dużym wyzwaniem psychicznym – mój pierwszy epizod roleplayu. Przytłaczający stres sprawił, że łatwo mogłem popełnić błąd, który zakończyłby moją karierę służbową. Jednak dzięki pomocy moich wspaniałych szkoleniowców w tamtym czasie oraz radom przełożonych udało mi się utrzymać spokój. Doradzili mi, abym wziął głęboki oddech i przypomniał sobie krok po kroku, co należało zrobić od A do Z w tamtej sytuacji. To doświadczenie było kluczowe dla mojego rozwoju w służbie.

L-jakie umiejętności uważasz za najważniejsze w roli medyka w San Andreas Medical Department?

S-Uważam, że kluczowymi umiejętnościami dla medyka są skupienie i odwaga. Bez względu na okoliczności, należy pamiętać, że ważne jest drugie ludzkie życie, o które musimy zadbać, przywracając je do zdrowia. W służbie zdrowia istotne jest rozumienie, że nawet najmniejszy gest może mieć ogromne znaczenie w całym scenariuszu roleplayu.

L-Dziękuje za poświęcony czas na nasz wywiad, czy chciałbyś przesłać komuś swoje pozdrowienia?

S-Dziękuje Panu bardzo za współprace oraz spędzony razem czas, chciałbym pozdrowić całą wspaniałą frakcję SAMD oraz mojego serdecznego brata(fajne to banshee).

separator_new.png.55cbe37406580c8282123b380baf1aed.png

W dzisiejszym wywiadzie to będzie na tyle, jeszcze raz chce podziękować byłem akademikowi @Shino808 za podzielenie się z nami 

swoimi doświadczeniami ze służby jako akademik frakcji San Andreas Medical Depratment.

osoby chętne do następnego wywiadu mogą zgłaszać się do mnie w wiadomości prywatnej.

Wywiad prowadził: @Luzny_Cls

Grafiki do wywiadu robił: @arwi74
separator_new_lower.png.71e04c078306eb25428673ca56a11978.png

Edytowane przez Szender
  • Super 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.