Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Mitsu

Matyjas

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 21114
Login: Matyjas
Nick oskarżonego: Mitsu
Powód skargi: uciekł, nie zapłacił
Data zdarzenia: 16.11.2023
Dowody: https://www.youtube.com/watch?v=h0HPQ4poXXI
Opis sytuacji: wszystko widać na filmie, uderzył i uciekł. Jeszcze powiedział że jeżdzić nie potrafię, a to on z impetem pod górke wjechał i dachował...
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 1193894540_Beztytuu.png.b73126e090daad2419e64df821fa592e.png

Chcę również dostęp do dowodu, ponieważ możliwe, że wyciąłeś tak żeby nie było widać przelewu

W logach jest że wysłałem, najwidoczniej nie zobaczyłeś

Nie mówiłeś że chcesz więcej więc odjechałem

A teraz dosłałem 20$ na krem, którego nazwy nie będę wspominał

Widzę, że gracz przelał Ci 40$, ale rozumiem, że może to być za mało na naprawę, zatem proszę @Mitsu o dopłatę 60$ na konto @Matyjas w celu uregulowania kosztów za naprawę pojazdu.

Widzę, że środki zostały przelane. Skargę zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.