Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Pogłoski o wielkiej stopie!

Burzkaa*dm

Rekomendowane odpowiedzi

spacer.pngspacer.png

Witam, Z tej strony Trainee @Burzkaa*dm z redakcji Project News. Dziś wyjmę parę faktów o wielkiej stopie na światło dzienne. Przeprowadzę również wywiad z osobami, które coś widziały bądź słyszały na ten temat. Zapraszam!
spacer.png

W tym artykule spróbujemy dowiedzieć się więcej na temat owej mistycznej kreatury. Jak wygląda? Gdzie ją widziano? Czy ktoś miał z nią bezpośredni kontakt? Czy jest agresywna?
spacer.png

Wygląd
Świadkowie, którzy twierdzą, że widzieli wielką stopę, zazwyczaj są zgodni w jej opisie. Ma od dwóch do trzech metrów wysokości jest dwunożna i człekopodobna. Zawsze pokrywa ją bardzo gęste, ale za to krótkie futro. Większość pytanych na temat koloru sierści odpowiada, że jest ona brązowa, lecz kilka osób twierdzi, że widziały ją w kolorze czarnym i szarym. Głowa wielkiej stopy wygląda niczym głowa goryla. Niskie czoło i para dużych oczu.
Miejsca występowania
Obszar, na którym spotykano wielką stopę, jest dość spory, ponieważ ludzie wskazują przeróżne lokalizacje, lecz najpopularniejszymi miejscami są Back o' Beyond,Shady Cabin, Whetstone, Flint County i Okolice Góry Chiliad.
Kontakt z Wielką stopą
Osoby, które miały styczność z tym stworzeniem mają różne wersje wydarzeń, jedni mówią, że było agresywne wobec nich i chciało zaatakować, drudzy mówią, że od razu, gdy ich zobaczyło, zaczęło uciekać w przeciwnym kierunku. Jedna rzecz łączy wszystkie historie tych ludzi, zawsze, gdy dochodziło do spotkania z wielką stopą, była noc w miejscach, które są odlegle od jakichkolwiek zabudowań, czyli lasy, góry lub bagna.

spacer.png
spacer.pngspacer.png

B: @Burzkaa*dm | M: Mieszkaniec Angel Pine

B: Witam. Tutaj Trainee @Burzkaa*dm z Redakcji Project News. Czy jest pan chętny opowiedzieć na kilka pytań w spawie wielkiej stopy?
M: Jak najbardziej, Przekaże Ci wszystko, co wiem na ten temat. Chcemy to nagłośnić, wtedy być może każdy dowie się prawdy.

B: Widział pan kiedykolwiek tę kreaturę na własne oczy? Jak wyglądała ?
M: Tak widziałem, Była wielka, mogę śmiało powiedzieć, że jakieś dwa razy większa niż człowiek.

B: W jakich okolicznościach zobaczył pan wielką stopę?
M: Była noc, już nie pamiętam, jakiego to było dnia, ale jakoś tuż po wakacjach szkolnych. Wracałem swoim samochodem z góry Chilliad. Po czym postanowiłem zatrzymać się, aby zapalić papierosa. Wtedy jakieś pięćdziesiąt metrów dalej lub może więcej, pamiętam, że zobaczyłem coś dziwnego przy samym końcu zasięgu moich lamp.

B: Jaka była pana reakcja na tę sytuację?
M: Na początku myślałem, że to jakieś zwierzę, lecz gdy wstało na dwie proste nogi, zamarłem, zdałem sobie sprawę z tego, co to jest. Stwór spojrzał na mnie przez jakaś krótka chwile i uciekł w głąb ciemności drzew daleko poza obszar światła.

B: Co pan zrobił dalej?
M: Gdy się otrząsnąłem, spanikowałem. Próbowałem zjechać z góry jak najszybciej. Już nigdy nie wybrałem się po zmroku w to miejsce sam.

B: Czy widział pan Wielką stopę po raz kolejny?
M: Nie już nigdy, lecz na górze dzieją się dziwne rzeczy. Można znaleźć tam wielkie odciski stóp.

B: Dobrze w Takim razie chyba już wyczerpaliśmy temat
M: Dziękuję za możliwość opowiedzenia o tej historii.

B: Również Dziękuję, za odpowiedzi i poszlaki!

spacer.png
spacer.png

B: @Burzkaa*dm| M: Były mieszkaniec Angel pine

B: Dzień dobry. Z tej strony Trainee @Burzkaa*dm z Redakcji Project News. Czy mógłbym zadać parę pytań na temat wielkiej stopy?
M: Tak, opowiem panu swoją historię. Spotkałem wielką stopę w okolicach Angel pine.

B: Jak doszło do spotkania?
M: Przechadzałem się z psem, był już późny wieczór, ale mimo to postanowiłem wejść do lasu, zawsze tak robiłem. Spuściłem psa ze smyczy i jak każdego dnia czekałem aż się wybiega. Po chwili usłyszałem szczekanie mojego zwierzaka, wiec poszedłem zobaczyć, co się dzieje. W oddali zauważyłem sylwetkę jakiejś postaci, była ogromna. Nie myślałem nawet chwili, zacząłem uciekać, wołając swojego pupila.

B: Czy widział pan coś jeszcze?
M: Tak cały czas obracałem się za siebie, by zobaczyć czy mój pies biegnie razem ze mną. Najgorsze w tym wszystkim było to, że te coś, nas goniło, im więcej razy się oglądałem, tym bliżej było, lecz gdy już widziałem miasto przed sobą, nagle owa postać rozpłynęła się w powietrzu.

B: Czy uważa pan, że owe „coś” chciało zrobić wam krzywdę?
M: Tak w mojej opinii, jak najbardziej. To był najstraszniejszy dzień w moim życiu.

B: Czy cała zaistniała sytuacja wymusiła na panu przeprowadzkę?
M: Między innymi właśnie z tych powodów wyprowadziłem się z tego miejsca. Nigdy więcej nie chce tam wracać. Czasem, gdy muszę przejechać przez owe tereny, przechodzi mnie gęsia skórka i wciskam zawsze gaz do dechy.

B: Rozumiem, w takim razie dziękuję za odpowiedzi na moje pytania.
M: Również dziękuję.

spacer.png
spacer.png
spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Udałem się w kilka miejsc wskazanych przez ludzi, którzy rzekomo widzieli wielką stopę, niestety nic ciekawego nie znalazłem poza jednym, w okolicach góry Chilliad faktycznie możemy znaleźć coś na wzór odcisków stóp tego futrzaka, lecz równie dobrze może to być coś innego. Zostawiam to do waszej oceny drodzy Czytelnicy. Zapraszam was również do innych artykułów z redakcji Project News, które znajdziecie na naszym pod-forum. Życzę wszystkim czytającym miłego dnia/nocy. Dziękuje za wasz czas! Do widzenia.

Project NEWS.png

Dla Redakcji Project News:

05XTsSA.pngAiishan.png.f4b38c52d5339e613042194ffb427ea8.pngsupervisor.png?ex=65ac21cc&is=6599accc&hm=c1048b059865752afec2df9b67147ea60fc440ee9867edba002d08d723887246&

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.