Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Dycha.

zabijakaNs

Rekomendowane odpowiedzi

mta-screen_2023-11-11_20-17-40.thumb.png.6904cd5badfeb04c9b02822a6a0eb040.pngTwój nick: zabijakaNs
Nick oskarżonego: Dycha. 
Powód: Proszenie się o pochwałe na forum 
Dowody:

[2023-11-11 19:53:04] [Output] : (123) Dycha.: można liczyć na pochwałe?

[2023-11-11 19:55:20] [Output] : (123) Dycha.: jak napiszesdz pochwałe to mi napisz to ci serducho

Opis sytuacji: WW taxówkarz  był bardzo uprzejmy do czasu kiedy kilkukrotnie nie zapytał mnie czy mu napisze pochwałę napisałem mu że może napisze może nie po jakiś kilku minutach znów napisał do mnie na pm że jak napisze mu pochwałę mam mu dać znać co mnie to zirytowało  odpisałem graczowi że bede miał czas może napisze on mi odpisał że nie te id czyli jawnie prosi się o pochwały co jest to nie w porządku . 

mta-screen_2023-11-11_19-54-50.png

Wypowiedzieć się do tego mogę w 100%. To co napisałem to było w prawdą. Pomyliłem id lecz pisze do każdego żeby mi dał znać jak ma napisać pochwałe, mam to zbindowane że po udanym kursie liczę na pochwałę i daje link do tego.  Nie zależy mi na tym aż tak żeby prosić się o skargi graczy. Jeżeli zostałeś urażony, bądź poczułeś się nie przyjemnie to przepraszam. Pomylenie id to normalna sprawa i każdemu się to może zdarzyć.

Poza tym kto normalny będzie graczy prosił o pochwałę, chcą ludzie to niech piszą i tyle, napisałem bo mi odpowiedziałeś że okej jak będziesz miał czas. Zrozumiałem to i to.uszanowałem

10 minut temu, Dycha. napisał:

Wypowiedzieć się do tego mogę w 100%. To co napisałem to było w prawdą. Pomyliłem id lecz pisze do każdego żeby mi dał znać jak ma napisać pochwałe, mam to zbindowane że po udanym kursie liczę na pochwałę i daje link do tego.  Nie zależy mi na tym aż tak żeby prosić się o skargi graczy. Jeżeli zostałeś urażony, bądź poczułeś się nie przyjemnie to przepraszam. Pomylenie id to normalna sprawa i każdemu się to może zdarzyć.

o 19:53 napisałes besposrednio czy mozesz liczyć na pochwałę 

o 19:54 jechaliśmy 

Potem napisałeś znów czy napisałem pochwałę przez jakiś czas cisza jak ci odpisałem stwierdziłeś ze pomyliłeś id sądze ze nie pomyliłes id 

Po drugie nie uraziło mnie to lecz z tego co sie dowiedzialem jako pracownik taxi nie możesz Pytać/Prosić o pochwały dlatego ta skarga jest . 

Proszenie lub wspominanie o napisaniu pochwały nie jest niczym złym, ani zakazanym. Problem zaczyna się dopiero wtedy, gdy jest to natarczywe ze strony pracownika, tzn. dopytuje po kilka razy, mimo odpowiedzi "nie". Pracownik nie powinien również, wypisywać o napisanie pochwały w wiadomościach prywatnych, lecz jedynie wspomnieć o takiej możliwości na chacie lokalnym.

Skargę uważam za przyjętą, pracownik zostaje ukarany wewnętrznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.