Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona skarga na TheDreamer

Scruufy

Rekomendowane odpowiedzi

Login: SpokoAntek
Nick oskarżonego: TheDreamer
Powód skargi: Zabranie prawka
Data zdarzenia: 11.11.23 godzina 20:10
Dowody: Niestety brak mozna zobaczyc w logach pv
Opis sytuacji:  Pracowalem se na kurierze jakas osoba rozjechala mnie 3 razy kiedy zawracalem wepchnela sie pod moj pojazd dowody dostarczyla Moderatorowi i dostalem prawko na 36 godzin z celowy taran . Taran byl poprzez zawracanie osoba oskarzajaca mnie celowo wepchnela sie pod moj pojazd Moderator zamiast zobaczyc to poprostu wlepil mi prawko

Po pierwsze kolego to nie cofales tylko jechales caly czas do tylu taranujac mnie do sciany 🙂 po drugie po 1 blokowaniu mi drzwi tylnych kuriera gdzie nie moglem wziac paczki napisalem do ciebie to twoja odpowiedz brzmiala " a ssij" no to napisalem reporta. Jak zgrywasz jakiegos kozaka i nie szanujesz innych czlonkow gry co bylo widac 😉 to pokaż klase i wez na klate a nie piszesz skargi. Dziekuje za pomoc moderatorwi i dobra rekacje.

Witam, krótko zwięźle i na temat. Odnośnie twojej kary, był na ciebie report, że blokujesz dla gracza możliwość wyciągania paczek z kurierki. Na twoje szczęście, zacząłem Cię specować dopiero od momentu w którym odjeżdżałeś już od gracza. Chwilę po odjechaniu stwierdziłeś, że będziesz jechał całą długość od gracza aż po samą przechowywalnie pojazdów chodnikiem. Dodatkowo w tym czasie przejechałeś też gracza który stał obok przechowywalni. Kontynuowałem obserwowanie Ciebie by zobaczyć czy faktycznie jeszcze coś zrobisz. W tym też momencie postanowiłem zweryfikować twoje kary, tam też zobaczyłem że dziś o godzinie 7 skończyła się 12 godzinna kara z powodem "Taranowanie graczy na giełdzie". Gdy już sprawdziłem kary czekałem czy zrobisz coś jeszcze, no i jak się okazało nie musiałem długo czekać bo faktycznie zablokowałeś później innego gracza z kurierki tym samym utrudniając mu możliwość wyciągnięcia paczki. Po tej sytuacji gracz napisał Ci abyś nie blokował natomiast ty odpowiedziałeś mu wulgarny sposób. I ostatnia sytuacja, nagle zacząłeś jechać do tyłu przez co gracz jadący za tobą wjechał w Ciebie, Ty zamiast się zatrzymać jechałeś dalej do tyłu tym samym "wciskając" go w ścianę. Wtedy też stwierdziłem, że więcej nie potrzebuje aby Cię ukarać. 

Po całej sytuacji napisałem Ci, że jeżeli posiadasz jakieś dowody na taran ze strony innego gracza wystarczy że mi go podeślesz. Nie mogę uwierzyć komuś "na słowo". Jeżeli nie widziałem danej sytuacji lub nie otrzymam dowodów to nie mogę ukarać innego gracza. Tyle ode mnie życzę miłego wieczoru/dnia. 

Nwm co ci tu odpisac wiem ze nie mozesz uwierzyc na slowo jezeli on i jego chyba kolega zablokowali mnie od dwoch stron boxami to ja nie mialem jak wyciagnac paczki nwm czy wtedy obserwolales jak jakis gosciu celowo rozjezdza mnie 3 razy to kazdy by sie wnerwil i docisnal go do sciany odbowiedzialem mu  w wulgarny sposob fakt ale co by mi zmienilo gdyby chlop dostal prawko za 3 krotnie rozjechanie mnie nic poprostu olalem to bo nie chce mi sie w to bawic zeby taranowac go bez powodu kiedy wczoraj dostalem prako musialbym byc skrajnie glupi wiec moze pomysl czy warto poklepac po glowce osoba ktora celowo zajechala mi droge dla nagrania umowmy sie gdybys nie mial moda i ktos by w cb 3 rzy wjechal i raz z kolega zaklinowal cie boxvillami to bys go docisnal do sciany a nie sie bawil w pisanaie skarg

gdybys juz mial mnie za cos karac to mi mute daj a nie zabierasz prawko .  kazdy ma czasem gorsze dni i kzdemu puszczaja nerwy z tego praawka sie robi gownoburza bo nie chcialo mi sie  pisac skargi szczerze ale jakos moglnys napisac mi ostrzezenie czy cos a nie ze se pisze gracz po tym jak rozjechal mnie 3 razy raz sam mn przycisnal z kolega

Chlopie nie mam zadnych kolegow  w tej grze jestem nowy na serwerze i nigdy w nie mialem na celu kogos rozjezdzac ja wyjascniam podjechalem pod paczke zablkowales mi dzwi napisalem reporta nie przyjeli potem podjechalem do cb napisalem do cb a ty ssij i wtedy po odjechaniu wsteczny i pchales mnie do sciany i napisalem kolejnego reporta ktorego przyjeli 🙂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.