Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na (*Oliwkaa**) - Sprawdzić 06.12.2023r

Testo.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 5310
Login: Testosteron 
Nick oskarżonego: (*Oliwkaa**)
Powód skargi:  Nie spłacenie rat za pojazd 
Data zdarzenia: 11.10.2023
Dowody: 

Spoiler

mta-screen_2023-10-11_17-28-00.thumb.png.a0ca668973c56cc80c8e7e9681c18d92.png

Opis sytuacji: Witam, sprzedałem pojazd na raty jak widać na załączonym ss wyżej, gracz otrzymał maksymalną ilość dni na spłatę 205k lecz nie wywiązał się z swoich rat stąd ta skarga. Chciałbym zaznaczyć pisząc że gracz doskonale wiedział o terminie kiedy kończy się okres ratalny, przypominałem mu podajże 3 razy na pm o tym. Co przekłada się na olewcze podejście do sprawy ponieważ  przez okres 30 dni nie raz nie dwa miał gotówkę na oddanie mi pieniędzy. Wczorajszego dnia przypomniałem się o swoje pieniądze lecz otrzymałem informację że nie wyrobi się z spłatą wiec zaproponowałem mu zdemontowanie części z jakiegoś swojego pojazdu od tamtego momentu cisza raty podajże powinny się skończyć dziś o godzinie 17:40+/-. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Spoiler

image.thumb.png.8734ecc626b39384f7078accbb9b19d9.png

Zatem wyznaczam termin spłaty długu  do 06.12.2023 do godziny 23:59. Przelew należy zrealizować bezpośrednio do gracza, lub poprzez bank w Los Santos na uid 5310. Jeśli uda Ci się wcześniej spłacić te pieniądze to poinformuj mnie o tym w odpowiedzi do tej skargi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.