Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na <anie_to_witek420>

Zandarm

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 82816
Login: Zandarm
Nick oskarżonego: anie_to_witek420
Powód skargi: Zajechanie drogi, spowodowanie kolizji, brak rekompensaty, drifotowanie.
Data zdarzenia: 09.11.2023 14:37
Dowody: https://imgur.com/a/muz9FmP
Opis sytuacji: Jade sobie na spokojnie los santos, aż tu nagle widze Pana @anie_to_witek420driftującego między dwoma pasami lub Pan po prostu był pijany i nie trzymał pasa . Przy próbie wyminięcia go lewym pasem zgodnie z przepisami ruchu drogowego Pan Witold zajechał mi droge prawdopodobnie nie widząc mnie we wstecznym lusterku podczas kolejnej próby brawurowego driftu. W ostaniej chwili próbowałem jeszce zjechać na prawy pas, aby wyjśc z opresji,  jednak bezskutecznie. Skonforontowałem się z oskarżonym, aby zapłacicł za wyrządzone szkody, jednak w odpowiedzi usłyszałem tylko "ZA CO". Poinformowałego go, że albo płaci albo go zgłoszę, pan drifter odpowiedział wtedy "to sobie zgłaszaj" i odjechał.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/WsKDhBx

Kto zawinił dopiero ocenia administratorzy czy tam ktoś inny narazie nie mozesz mnie bezpodstawnie osądzać o coś czego nie zrobiłem

Chciałbym podkreślić że oskarżający nie podjął próby awaryjnego hamowania którego ucza na kazdym ezgzaminie do prawa jazdy. oskarżający zaczął sie bawić w kubice z myślał ze jak da gazu di spodu to mnie wyminie 

Sądzę ze wina jest po obu stronach jeśli osoba prawna która przyczyni sie do rozwiązania sytuacji napisze o pokrycie kosztów to oddam całą sume za naprawienie twojego pojazdu jeśli nie to nie i sadzimy sie dalej

Wina leży po stronie gracza @anie_to_witek420, jazda dwoma pasami ruchu oraz nagłe zajechanie drogi graczowi jadącemu za Tobą. 

Karą będzie przelanie 300$ na konto gracza @Zandarm, jeżeli nie spotkasz gracza na serwerze, możesz zrobić to przez bank w Los Santos, wykonując przelew na UID 82816.

Jak to zrobisz, poinformuj mnie tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.