Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na ziomal37, roza_elo oraz Mateo1989

Krychuuu

Rekomendowane odpowiedzi

27 minut temu, Krychuuu napisał:

czemu pokazaliście tylko lokalizację "verona beach" a nie molo?

Skoro auto znajdowało się na verona beach to tam po prostu było, taką lokalizację pokazuje serwer. Myślisz, że lokalizację pojazdu samemu się wpisuje XD?

14 minut temu, Krychuuu napisał:

wcale nie znajduję się na krawędzi mola, tylko we wodzie

jakby było w wodzie to auto znajdowałoby się na parkingu policyjnym, a nie na molo

27 minut temu, Krychuuu napisał:

00:52 a na twoim, gdzie jesteście obok mostu niedaleko mola, godzina 00:54, przypadek

zaparkował auto i pojechaliśmy (mój sadler ma vmax 225, a walton coś koło 100, także logiczne że do sąsiedniego miasta udaliśmy się szybszym środkiem transportu

i nadal to, że tobie ktoś auto wrzucił do wody naszą trójkę średnio to interesuje.

Czekam na odpowiedź admina, ponieważ Ty zamiast iloczynu inteligencji masz iloraz. Nie będe Ci tłumaczył tej samej rzeczy kolejny raz z kolei. Nie zrozumiesz tego, bo po prostu jesteś na to za głupi.
Wszystko co miało być wyjaśnione, napisałem powyżej. W razię jakiś niejasności gracza @PaiR. odpowiem na zadane przez niego pytania.

XDDDDDDDDD  Przecież ty człowieku dziurę na dziurzę stawiasz, to jest bez sensu w ogóle to patrz tak:

3 minuty temu, roza_elo napisał:

Skoro auto znajdowało się na verona beach to tam po prostu było, taką lokalizację pokazuje serwer. Myślisz, że lokalizację pojazdu samemu się wpisuje XD?

Jest coś takiego jak informacje o pojeździe, w to można wejść i zrobić ss'a, tak jak to zrobiłem ja, w czym problem? "znajdowało się, to po prostu tam było" no tak, tak samo po prostu pojechał tam gracz ziomal37 z tobą o 00:52 i wrzucił je do wody, bo taką lokalizację pokazuje serwer, czy ty widzisz co właśnie bezsensownego napisałeś? Dowód powiesz? Tam jest u góry ss, że pojazd siedzi w wodzie, a ostatnim kierowcą był ziomal, w tym czasie nikt poza wami na molo nie był, w dodatku 2 minuty po zdarzeniu byliście blisko miejsca zdarzenia.

5 minut temu, roza_elo napisał:

jakby było w wodzie to auto znajdowałoby się na parkingu policyjnym, a nie na molo

Tak, tyle że auto idzie na parking policyjny po jakimś czasie, dodam też że jak kupiłem auto to już po paru sekundach znajdowało się na pp, a cała akcja sprzedaży nie trwała długo, a pojazd od razu nie respi się na pp.

6 minut temu, roza_elo napisał:

zaparkował auto i pojechaliśmy (mój sadler ma vmax 225, a walton coś koło 100, także logiczne że do sąsiedniego miasta udaliśmy się szybszym środkiem transportu

"zaparkował auto" we wodzie? jeśli nie we wodzie, a na molo, to poproszę dowód. Czemu nie przyjechaliście waltonem, walton jedzie 140, nie coś koło 100 więc wiesz, mógł też np. to auto zostawić na przecho. I ta twoja pogróżka po zakupie auta.. Nadal nie powiedziałeś o co ci chodziło.

8 minut temu, roza_elo napisał:

i nadal to, że tobie ktoś auto wrzucił do wody naszą trójkę średnio to interesuje.

ktoś? Hah, dobre, ktoś..

8 minut temu, roza_elo napisał:

Nie zrozumiesz tego, bo po prostu jesteś na to za głupi.

Tak, za głupi miażdżąc was na każdym kroku swym uargumentowaniem, gdzie wy unikacie wszelkich możliwości odpowiedzi na moje pytania i brak dowodów z waszej strony.

Podsumowując: Nie będę udzielał się w wątku dopóki nie odezwie się niżej ktoś z administracji serwera, gdyż spieranie się z tym człowiekiem działa na nerwy, no i po prostu spami jakimiś marnymi wytłumaczeniami. Pozdrawiam.

21 minut temu, Krychuuu napisał:

XDDDDDDDDD  Przecież ty człowieku dziurę na dziurzę stawiasz, to jest bez sensu w ogóle to patrz tak:

Jest coś takiego jak informacje o pojeździe, w to można wejść i zrobić ss'a, tak jak to zrobiłem ja, w czym problem? "znajdowało się, to po prostu tam było" no tak, tak samo po prostu pojechał tam gracz ziomal37 z tobą o 00:52 i wrzucił je do wody, bo taką lokalizację pokazuje serwer, czy ty widzisz co właśnie bezsensownego napisałeś? Dowód powiesz? Tam jest u góry ss, że pojazd siedzi w wodzie, a ostatnim kierowcą był ziomal, w tym czasie nikt poza wami na molo nie był, w dodatku 2 minuty po zdarzeniu byliście blisko miejsca zdarzenia.

Tak, tyle że auto idzie na parking policyjny po jakimś czasie, dodam też że jak kupiłem auto to już po paru sekundach znajdowało się na pp, a cała akcja sprzedaży nie trwała długo, a pojazd od razu nie respi się na pp.

"zaparkował auto" we wodzie? jeśli nie we wodzie, a na molo, to poproszę dowód. Czemu nie przyjechaliście waltonem, walton jedzie 140, nie coś koło 100 więc wiesz, mógł też np. to auto zostawić na przecho. I ta twoja pogróżka po zakupie auta.. Nadal nie powiedziałeś o co ci chodziło.

ktoś? Hah, dobre, ktoś..

Tak, za głupi miażdżąc was na każdym kroku swym uargumentowaniem, gdzie wy unikacie wszelkich możliwości odpowiedzi na moje pytania i brak dowodów z waszej strony.

Podsumowując: Nie będę udzielał się w wątku dopóki nie odezwie się niżej ktoś z administracji serwera, gdyż spieranie się z tym człowiekiem działa na nerwy, no i po prostu spami jakimiś marnymi wytłumaczeniami. Pozdrawiam.

Człowieku weź się za przeproszeniem zamknij, bo jedyne co potrafisz pisać to bajki które ci przychodzą do głowy. POKAŻ NAM DOWODY NA TO O CO NAS OSKARŻASZ A POTEM BĘDZIEMY ROZMAWIAĆ.

Zamknąć mam się dlatego że was rozwalam na łopatki a wy nie macie dobrych uzasadnień? W dodatku dowody są u góry, nie wiem na czego dowody Oczekujesz, bo wszystko jest u góry wystarczy chcieć popatrzeć, bo szukać nie trzeba, z tobą rozdział zakończyłem bo jesteś w to najmniej wmieszany, a i mówiłeś że już kończysz konwersacje, a nadal piszesz co świadczy o prawdzie twych słów  

Po pierwsze, caps off. Po drugie. Rozwalam argumentami bo jestem zwyczajnie mądrzejszy i to cie boli, po trzecie dowody na to jak mnie zwyzywaliście od 60-sionek na /g są, tylko trzeba się przyjrzeć, trzeba być ślepym żeby tego nie widzieć. Po czwarte Fakt, przepraszam może nie koniecznie zrobiłeś to ty, bo dowodów na to nie mam, a oskarżam cię o to kierując się na podstawie tego dlaczego nie będąc przy całej akcji sprzedaży itp. Napisales do mnie ze piszesz na mnie skargę za wyzywanie taran i groźby, co jest wrabianiem w 3 rzeczy pod rząd. A że nie widzisz nic u góry to twoja wina. Pozdro 

Przed chwilą, Krychuuu napisał:

Po pierwsze, caps off. Po drugie. Rozwalam argumentami bo jestem zwyczajnie mądrzejszy i to cie boli, po trzecie dowody na to jak mnie zwyzywaliście od 60-sionek na /g są, tylko trzeba się przyjrzeć, trzeba być ślepym żeby tego nie widzieć. Po czwarte Fakt, przepraszam może nie koniecznie zrobiłeś to ty, bo dowodów na to nie mam, a oskarżam cię o to kierując się na podstawie tego dlaczego nie będąc przy całej akcji sprzedaży itp. Napisales do mnie ze piszesz na mnie skargę za wyzywanie taran i groźby, co jest wrabianiem w 3 rzeczy pod rząd. A że nie widzisz nic u góry to twoja wina. Pozdro 

WEJDŹ NA SERWER I ZOBACZ JAK NA CZACIE PREMIUM KTOS KOGOS NAZYWA 60 TO ADMINISTRACJA NIC Z TYM NIE ROBI WIEC NAJWYRAZNIEJ NIE JEST TO OBRAZA KTORA ZASLUGUJE NA KARE TO RAZ, A DWA NAPISALEM DO CIEBIE ZE BEDZIE SKARGA NA CIEBIE BO ZWYCZAJCIE POMYLILEM ID

Na wepchnięcie dowodów nie mam, ale na to że mnie na czacie premium zwyzywales od 60-sionek mam, widnieje to u góry. 

ALE PISZE CI TO JUZ CHYBA DZIESIATY RAZ ZE NA CZACIE PREMIUM GDY KTOS NAZWIE KOGOS INNEGO 60 TO NIE DOSTAJE ZA TO KARY ZROZUM TO, TO NIE JEST AZ TAKIE WYZWISKO ZEBY NA KARE ZASLUGIWALO

1 minutę temu, Mateo1989 napisał:

NAPISALEM DO CIEBIE ZE BEDZIE SKARGA NA CIEBIE BO ZWYCZAJCIE POMYLILEM ID

To dlaczego myląc id, PRZYPADKIEM cóż, za zbieg okoliczności zaraz po odjeździe swych koleżków napisales to do mnie, no i zamiast napisać że pomyłka czy coś, wyłączyłeś tchórzliwie pw. 

To dlaczego myląc id, PRZYPADKIEM cóż, za zbieg okoliczności zaraz po odjeździe swych koleżków napisales to do mnie, no i zamiast napisać że pomyłka czy coś, wyłączyłeś tchórzliwie pw. 

Po pierwsze koleżkami nie jesteśmy to raz, dwa skąd miałem wiedzieć gdzie są i co robią? ja wtedy pracowałem na spłatę raty za auto nie miałem pojęcia gdzie owi gracze się znajdują, wyłączyłem pm bo po poinformowaniu o skardze nie miałem zamiaru z nim prowadzić konwersacji gdyby coś do mnie napisał

1 minutę temu, Krychuuu napisał:

Dobra, dzięki, no i co trudno było to od razu to napisać? Przepraszam za zamieszanie w takim razie, choć dodam że mówiłeś że za wyzwanie od 60tki nie ma kary, otóż jest jak wyzywali tak osinluj'a, ludzie dostawali muty

W takim razie skoro jest już wyjaśnione i jestem niewinny proszę administrację o ukaranie cię za kłamstwo, wrabianie mnie w czyny których nie popełniłem, marnowanie mojego czasu oraz szarpanie mi nerwów.

Przed chwilą, Mateo1989 napisał:

Podsumowując:

-Nie posiadasz na mnie dowodów że wepchnąłem ci auto do wody

-Nie posiadasz dowodów na to że cię zwyzywałem

-Posiadasz ss'a z czatu na którym widać że nazwałem Cię sześćdziesiątką co nie jest karane

1. Tak, to fakt

2. 60-siona to tzw. Konfident co jest obrazą, proszę odnieść się o pytanie wyżej 

3. Jest. 

Dobra, myślę że to czas na koniec tych klótni.

Podsumowując cała tę skargę.

@Mateo1989 nie zostaje ukarany ze względu na brak dowodu na wepchanie przez niego auta do wody. Uzasadnieniem tego moze być, to że każdy w czasie kiedy oni jechali mógł je wepchać do wody, wystarczy być wrednym. Ja też często zapominam ręcznego. To, czemu postawili tam auto nie jest akurat konkretną argumentacją, jak koledzy wyżej postawili ci odpowiedź, jako obecni wlaściciele mieli pełne prawo do postawienia go w tamtym miejscu. Może chcieli zostawić Ci go w mało zaludnionym miejscu, by nikt ci go nie zablokowal / zabrał na parking policyjny.

@roza_elo nie zostaje ukarany ze względu na brak konkretnego powodu oskarżenia. Jednocześnie upominam, by więcej nie prowokować. Bo o ile wyrażenie "60" nie jest niczym złym tak nadużywanie go w nadmierny sposób do prowokacji drugiego gracza już jest.

Ziomal37 natomiast zostaje zawezwany do zapłaty na ustaloną przez Ciebie kwotę, (nie może przekraczać kosztów porównywalnych do uszkodzeń) Uzasadnieniem jest uszkodzenie uwidocznione pod gui na f5. Auto nie niszczy się podczas trafiania na parking policyjny, nie niszczy się również jeżeli nie ma w nim właściciela. W związku z tym możemy wywnioskować że osoba musiała zniszczyć go przed sprzedażą mimo orzekniętego dobrego stanu.

Skargę zawieszam i czekam na załącznik od @Krychuuu o kosztach napraw a także o potwierdzeniu transakcji Ziomal37 -> Krychuuu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.