Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na ziomal37, roza_elo oraz Mateo1989

Krychuuu

Rekomendowane odpowiedzi

Zacznijmy od tego, ze skladasz skarge na trzy osoby na raz.

21 godzin temu, Krychuuu napisał:

[2021-01-10 00:59:33] [Output] : << [231] ziomal37: smialo auto bylo cale w momencie sprzedazy 

Gracz napisał wyraźnie, że auto było całe w momencie sprzedaży pojazdu. Jak będzie trzeba to się ogarnie ssa gdzie widać ze auto nie jest na PP.
Nawet jeśli by było, zapytałeś się gracza o to, gdzie się auto znajduje? Nie. Także Twoja jest wina.

A na lokalu /g moje id i " 60 nie polecam" to kto pisał? 

Za pisanie faktów nie ma kary - sprawdź regulamin serwera.

po zakupie auto stało na molo

Skoro po zakupie auto stało na molo to jaki masz problem? Udowadniasz swoją głupotę i to, że nikt z oskarżonych nie jest winny.

po zakupie wepchnął je do wody

Proszę o udanie się do specjalisty od głowy, ponieważ nie wiesz sam co piszesz. Auto stało na molo po zakupie czy było w wodzie? Zastanów się.

gracz o nicku roza_elo siedzi w temacie, a nawet się nie udzieli

Co ty myślisz człowieku, że ty składasz skargę i każdy ma się w niej wypowiedzieć po minucie?

bo gracz ziomal37 zostawił je na krawędzi mola a gracz @Mateo1989 po zakupie wepchnął je do wody

Proszę o dowody.
Jeśli gracz ziomal37 nie zostawił zaciągniętego ręcznego (bo po prostu zapomniał to jest tylko gra, a nie prawdziwe życie) to KAŻDY nawet TY mogłeś wepchnąć to auto do wody i to nadal nie jest wina gracza ziomal37. On był w tym czasie w urzędzie razem ze mną i sprzedawał Ci ten pojazd, także nikt z nas tego nie zrobił. Skarga jest totalnie bez sensu.

obsmarowali mnie na czacie lokalnym (cała trójka)

Poproszę dowody na to, ponieważ jest to zmyślone.

gracz @Mateo1989 po zakupie wepchnął je do wody

Również na to poproszę dowody.

Podsumowując złożyłeś skargę na trzech graczy za to, że kupiłeś auto i sam nie wiesz co piszesz. Wymyśliłeś sobię historie, która nawet się nie klei kupy i brniesz w to.

Pozdrawiam oraz życzę miłego dnia 😉 

No to wracając, bo tu sporo nieporozumień, 1. Tak, ale ty sam się dobiłeś tym że targuje się jak cebula i zobaczę co mnie czeka, więc co miałeś na myśli skoro nie wepchnięcie auta do wody? 2.Pisanie faktów nie ma kary? XD no ok ale jako zostałem nazwany 60-tka na /g co jest obraza to nie rozumiem o co ci chodzi w ogóle? W dodatku przeczytanie regulaminu serwera. Przeczytany, przed rozpoczęciem rozgrywki na serwerze, no i co? O co chodziło? 3.Wyciąłeś kawałek zdania i się czepiasz o coś, w dodatku mam dowód że na molo specjalnie pozostawił je gracz ziomal37 bo sam mi pisał że wraca z ls i był ostatnim kierowcą pojazdu, hmm ciekawe po co zostawił je bez ręcznego na samej krawędzi? 4. Sorry, po twych pogróżkach, fakt mój błąd, co nie zmienia faktu że to wasza sprawka 5. Skoro siedzi w nim 30 minut, czemu nie? 6. Tak, zapomniał zaciągnąć ręcznego na brzegu molo, cóż za przypadek... 7.U góry są ss'y widać że gracz nawet dobrze nie zapoznał się że skargą, a się udziela. 8. Dowód? Okej, dowodu nie mam ale wszystko się trzyma kupy i jest senswone, nie to co wasze wypowiedzi powyżej, oraz marne tłumaczenie 

Podsumowując :sprzedaliście mi grata, za którego się targowałem bo dla mnie każdy grosz się liczy, a wy nie potrafiliście tego uszanować i zamiast odmówić oferty sprzedaży poprostu się zemściliście. I ta twoja sugestia przed odjazdem spod urzędu. Gracz Mateo nie będąc pod urzędem napisał do mnie po chwili, powiadamiając mnie o jakiejś skardze że niby taran, obrażanie i zastraszanie, w co sam mnie próbował wrobić. I teraz najważniejsze pytanie. Skąd gracz o tym wszystkim niby wiedział skoro go przy tym nie było? Pozdrawiam i czekam na decyzję administracji 🙂

W cytacie 2 sam potwierdasz to, co napisaliście na mnie na lokalu, cała trójka a w cytacie 7 prosisz o dowód? Takich błędów z twojej strony można szukać non stop, co świadczy że gubisz się sam we własnej odpowiedzi, dlaczego? Bo łżysz, twierdząc jakieś głupstwa, a ukarani powinniście być jeszcze bardziej, bo sam mówisz że w czasie zakupu auto było na molo, a zostało wepchnięte do wody po zakupie, czyli naruszyliście moją własność dodam że gdy poprosiłem gracza Mateo o dowód że był w tym czasie na kutrach całkowicie ominął temat, teraz sami podkopaliście pod sobą dołek. 

40 minut temu, Krychuuu napisał:

am dowód że na molo specjalnie pozostawił je gracz ziomal37 bo sam mi pisał że wraca z ls i był ostatnim kierowcą pojazdu

logiczne chyba skoro był właścicielem pojazdu?? mógł go zostawić gdzie chce.

41 minut temu, Krychuuu napisał:

hmm ciekawe po co zostawił je bez ręcznego na samej krawędzi

dowód

41 minut temu, Krychuuu napisał:

nie to co wasze wypowiedzi powyżej, oraz marne tłumaczenie 

ja nie odpowiadam za to co pisał jakiś losowy gracz XD

38 minut temu, Krychuuu napisał:

gdy poprosiłem gracza Mateo o dowód że był w tym czasie na kutrach całkowicie ominął temat

myślisz, że jak ktoś pracuje to będzie robił wtedy akurat ssa, bo może się przyda? zastanów sie XD

40 minut temu, Krychuuu napisał:

bo sam mówisz że w czasie zakupu auto było na molo

gdzie tak piszę?

6 minut temu, PaiR. napisał:

Prosiłbym o poinformowanie gracza Ziomal37 o skardze a także poinformować, by założył konto na forum.

to niech tym się zajmie składający skargę, powodzenia 😄 niech kampi dopoki gracz ziomal37 nie wejdzie na serwer to sie nauczy, żeby nie marnować czasu porządnym osobom. 

Teraz drobne wyjaśnienia 

1. No to nie rób teraz z siebie i jego. niewiniątka 

2.Masz ssy człowieku, dlaczego nie zapoznałeś się ze skargą a się udzielasz? 

3.To się nie wtrącaj, w to co ciebie sie nie tyczy, tylko w to, co tyczy bo jak narazie to bronisz siebie i ziomala.

4.Dlaczego nie? Mógł poprostu napisać to co ty, a nie ominąć temat. 

5.

12 godzin temu, roza_elo napisał:

Skoro po zakupie auto stało na molo

??? 

21 minut temu, Krychuuu napisał:

@Mateo1989 jak narazie, to wy nie dajecie żadnych dowodów, widać że kolejny nie zapoznał się dobrze ze skargą, a i tak się udziela. Masz u góry ssy. 

Ale chłopie weź przestań ćpać albo nie wiem wyjdź na dwór bo nic do ciebie nie dociera, pisząc skargę TO TY MASZ PRZEDSTAWIĆ DOWODY NA OSKARŻONYCH A TEGO NIE ZROBIŁEŚ, JEŻELI NIE MA DOWODÓW SKARGA ZOSTANIE ODRZUCONA ZROZUM TO.

Jedyne co zrobiłem to napisałem że jesteś sześćdziesiątką ale tak jak @roza_elo napisał za stwierdzanie faktów nie ma kary, OSKARŻASZ MNIE O WEPCHNIĘCIE POJAZDU DO WODY - PROSZĘ O SSA/NAGRANIE GDZIE WIDAĆ JAK WPYCHAM CI TO AUTO DO WODY, OSKARŻASZ NAS O ZWYZYWANIE CIĘ ITD PROSZĘ O PRZEDSTAWIENIE SSA/LOGÓW NA TO

@Krychuuu jako twórca skargi poinformuj go osobiście a także powiedz, że ma 24h na wypowiedzenie się od teraz.

§ 4
Oskarżony musi zostać poinformowany o skardze. Poinformowanie przed napisaniem skargi nie jest ważne.

Prosiłbym również o dowody, że gracz @Mateo1989 faktycznie wrzucił ci auto do wody. Może być to obojętny zalącznik, screenshot bądź nagranie wystarczy. Dowody przedstawione wyżej nie są wystarczająco twarde, by wynieść jakiekolwiek konsekwencje.

Dodatkowo prosiłbym o ciszę w tym temacie do czasu wypowiedzenia się Ziomal37.

@PaiR. Gracz już był powiadomiony wczoraj, ale jak gdzies go dziś spotkam to mu przekażę, dowodów na wepchnięcie niestety nie mam, co nie świadczy że nie mam dowodów ze to ich sprawka, nie wliczając mateo, ale alibi mam dobre, w porównaniu do nich, ciągle zmieniają temat, lub go całkowicie omijają i nie odpowiadają na me pytania. Czekamy na wypowiedź ziomala, ale teraz te pytanie co zadałem wyżej proszę o odpowiedź gracza roza_elo niżej, np o co chodziło z tym zastraszeniem o moim cebulatwie, że się nauczę targować itp. Logi i ssy są wyżej. Pozdrawiam 

7 godzin temu, PaiR. napisał:

@Krychuuu jako twórca skargi poinformuj go osobiście a także powiedz, że ma 24h na wypowiedzenie się od teraz.

§ 4
Oskarżony musi zostać poinformowany o skardze. Poinformowanie przed napisaniem skargi nie jest ważne.

Prosiłbym również o dowody, że gracz @Mateo1989 faktycznie wrzucił ci auto do wody. Może być to obojętny zalącznik, screenshot bądź nagranie wystarczy. Dowody przedstawione wyżej nie są wystarczająco twarde, by wynieść jakiekolwiek konsekwencje.

Dodatkowo prosiłbym o ciszę w tym temacie do czasu wypowiedzenia się Ziomal37.

@PaiR.
Witam, wypowiem się za gracza ziomal37, ponieważ ma problemy z założeniem konta.

W jego wypowiedzi prosił mnie abym przesłał tutaj dowód, który potwierdza jego niewinność.

Na ssie widać, że auto znajduję się na Verona Beach, Los Santos i ma się dobrze. (godzina 00:54:03 prawy dolny róg ssa) i wtedy podwoziłem już gracza już do urzędu SF także niemożliwe jest, że gracz ziomal37 wepchnął to auto do wody.

Myślę, że ten zrzut ekranu rozjaśnił sytuacje oraz proszę o ukaranie gracza @Krychuuu za kłamanie oraz próbe wrobienia trzech niewinnych graczy.

137585652_166098128220425_9037533307053032877_n.thumb.png.e77285c13d02bc9ef9a54e37e4d38f66.png

No i jak to jest, że chwilę przed sprzedażą wracaliście właśnie z tego molo, po co tam to auto zostało postawione na samej krawędzi? [2021-01-10 00:57:58] [Output] : (358)  No i rodzi się nadal pytanie, na którego odpowiedź czekam już od wczoraj : [Output] : (358) roza_elo: jak cos [2021-01-10 00:57:29] [Output] : (358) roza_elo: jak cebula roza_elo: zobaczysz
[2021-01-10 00:58:03] [Output] : (358) roza_elo: milej jazdy

pytając o co chodzi z tym że oduczę się targować jak cebula, grzecznie i kulturalnie gracz odjeżdżając dodał to

[Output] : (358) roza_elo: jak cebula roza_elo: zobaczysz
[2021-01-10 00:58:03] [Output] : (358) roza_elo: milej jazdy

A więc o co chodziło?

24 minuty temu, roza_elo napisał:

Na ssie widać, że auto znajduję się na Verona Beach, Los Santos i ma się dobrze.

Nie, nie widać że ma się dobrze, a w dodatku czemu pokazaliście tylko lokalizację "verona beach" a nie molo? Ja śmiało pokażę, nie krępujcie się. 

mta-screen_2021-01-10_01-06-36.png

Ależ chwila, moment. Mam! Mam dowód na to, że auto wcale nie znajduję się na krawędzi mola, tylko we wodzie! Przy dobrym zbliżeniu da się to wywnioskować, proszę spojrzeć na dół, jeśli tak nie było, proszę o któregoś z tych 3 graczy o inne wytłumaczenie 😄 

P.S Tak, jakość nie powala, ale to jest mega zoom, aby było widać że to woda, a nie molo.

dowód.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.