Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Banan99, Szakal_ ( WKLEJONA )

Jacob.gg

Rekomendowane odpowiedzi

( Kolega ma ban na forum Więc będę za niego odpowiadał jego wiadomościami )

Login: JacoppPL

Nick oskarżonego: Banan99,Szakal_

Powód skargi: Bezpodstawne zbanowanie na forum i serwerze 

Data zdarzenia: 07.11.2023 około 20:00

Dowody: Link do wątku --> https://projectrpg.pl/topic/92371-ino-mi-jeszcze-roz-otwórz-to-pójdę-do-płokułatury/

Opis sytuacji: Witam drogich graczy, którzy to czytają,ale szczególnie administrację RCON. Chciałbym złożyć skargę na dwóch Administratorów Banan99 i Szakal_ 

Więc zacznę od tego że dzisiaj o godzinie 11:15 +/- edytowałem licytację, którą utworzyłem w niedzielę w dziale motoryzacji i zmieniłem datę zakończenia na 07.11.2023 11:20 i cenę wywoławczą na 1.5kk. Przed podjęciem tej decyzji przeanalizowałem regulamin licytacji i wywnioskowując z tego że nic nie stoi za przeszkodą żeby to zrobić. Więc zmieniłem to odrazu i po czasie, który ustawiłem napisałem żeby temat został zamknięty.Po tej wypowiedzi jeden z graczy napisał że przerwałem licytację. To mu odpisałem że licytacja się skończyła bo nigdzie nie jest napisane że nie można edytować daty zakończenia licytacji i ceny wywoławczej. Po tym temat widniał do wieczora bez zmian, aż na scene wkroczył drugi oskarżony czyli Szakal. Napisał że nie można edytować i przerywać licytacji( jeśli dobrze pamiętam bo moje konto zostało zablokowane, aż do 21 listopada przez pierwszego oskarżonego) wysyłając bodajże podpunkt 6 regulaminu rozgrywki że nie można oszukiwać graczy i Administracji i na nowo otworzył licytację przywracając ją do pierwotnej wersji. Odpisałem że nigdzie nie jest napisane w regulaminie że nie można przyspieszyć/edytować licytacji i ceny wywoławczej. Po tym usunąłem zdjęcia, nazwę tematu i opis. Po tym pierwszy oskarżony dodał jedną wypowiedź brzmiącą że złamałem regulamin działu licytacji bodajże pod punkt 23 Brzmiący tak "Twórca licytacji nie może przerwać trwającej licytacji" czyli przytakując drugiemu oskarżonemu. Po tym komentarzu zostałem zbanowany na serwerze z kuriozalną ilością dni czyli 60 z powodem złamaniem regulaminu licytacji i blokade konta na forum na okres 14 dni. Więc tak chciałbym,co pierwsze żeby Administracja RCON przyjrzała się temu, Pierwszego oskarżonego zdegradowano lub usunięto z grona administracji czyli Banana99,a drugiego oskarżonego ukarać zawieszeniem czyli Szakala.

Zostałeś ostrzeżony przez Szakala i zamiast nawet poczekać na wyjaśnienie do końca sprawy to postanowiłeś edytować post i całkowicie go prawie usunąć. Przed podjęciem jakichkolwiek działań ustalaliśmy z Administratorem RCON Volenirem w jaki sposób możemy interweniować i zachować się w twojej sytuacji. Kara zastosowana względem Ciebie była bardziej dotkliwa, ze względu na bogatą historię kar i całkowicie aroganckie i olewcze zachowanie względem Szakala i jego wiadomości. 

nie olałem Szakala tylko mu napisałem to co innym czyli wyjaśnienie i po tym usunąłem posta ponieważ dla mnie licytacja była zakończona. A ponowne jej otwarcie było głupotą, I mógł odrazu napisać że sprawa jest do wyjaśnienia z rcon i nic nie pisać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.