Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na zwinny.

(BOT)WhiteShadow

Rekomendowane odpowiedzi

Login: (BOT)WhiteShadow

Nick oskarżonego: Zwinny.

Powód skargi:  Niesłuszna/zawyżona kara
Data zdarzenia:  04.11.2023

Dowody:  [2023-11-04 21:50:47] [Output] : ⓘ Zostałeś wyciszony na 2 godziny przez zwinny. z powodem: BK na /g

[2023-11-04 21:47:45] [Output] : G> (BOT)WhiteShadow: sugar zamknij morde co i edison tezmta-screen_2023-11-04_21-53-02.thumb.png.de2b9f90fce5af0038476aba072703f0.png

Opis sytuacji:  Witam cała sytuacja wyglądała tak, że jeden z graczy floodował na chacie globalnym (/g) a drugi co chwilę używał wulgaryzmów więc napisałem aby "zamknęli mordy". Po całej sytuacji gracze zostali ukarani karami wyciszenia po czym dostałem ją także ja z powodem BK. Niby jest to kara krótka, bo są to tylko 2 godziny jednak sam fakt, że przez długi okres czasu nie miałem wyciszenia świadczy raczej o czymś prawda? Po całej sytuacji pojawił się gracz który napisał "Bydgoszcz j***e" (SS wyżej)i nie został ukarany nawet warnem dlatego też  czuję się pokrzywdzony i proszę o wyjaśnienie sytuacji.

Witam, w pierwszej kolejności powinieneś napisać apelację od nadanej kary. Wyciszenie otrzymałeś, ponieważ 2 dni temu miałeś ostrzeżenie, również związane z kulturą. Moim zdaniem mute w postaci dwóch godzin, jest jak najbardziej sprawiedliwą karą, a jako gracz z takim stażem, powinieneś wiedzieć, że nie wypada zwracać się tak w stronę graczy. Nawiązując do gracza o nicku Wilkus, niestety nie jesteśmy w stanie wszystkiego wychwycić, dlatego jest taka komenda jak /report, w momencie jak widzisz, że gracz łamie regulamin serwera, to z niej korzystaj. W tym momencie również nadaję karę wyciszenia dla tego gracza, dzięki zamieszczonemu screenu.

Nie przypominam sobie o warnie jednakże Ty masz wgląd w logi i to Tobie uwierzę. Nigdzie nie jest napisane, że najpierw apelacja potem skarga jednak nie o tym. Nie uważam, że kara została zawyżona a powód jest taki a nie inny ponieważ nie potrafiłem inaczej ubrać tego w słowa. Za wyjaśnienie dziękuję, chciałem tylko tyle a nie chciałem z reportów robić chatu czy czegoś podobnego. Z mojej strony to tyle, raz jeszcze za wyjaśnienie dziękuję a jeśli złapał cię stres gdy zobaczyłeś skargę z tytułem na Ciebie to przepraszam. Pozdrawiam i życzę miłej nocy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.