Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na dexterr

Watsoon

Rekomendowane odpowiedzi

1709752376_dowddd.png.463f9e36fafad2151065f1c6c5d98a0f.png

UID: 58683

Login: Watsoon

Nick oskarżonego: dexterr

Powód skargi: Taran, brak zapłaty, współdzielenie konta
Data zdarzenia: 04.11.2023
Dowody:https://imgur.com/4Ag5Z05
                   https://imgur.com/iYOEzBE

Opis sytuacji: Byłem na giełdzie, wystawiałem samochód gdy gracz dexterr wjechał we mnie duchomobilem uniemożliwiając wystawienie pojazdu. Wróciłem się do niego i powiedziałem że wszystko jest nagrywane i żeby zapłacił za wyrządzoną szkodę. Gracz dexterr stwierdził że nie zapłaci bez dowodu, ale na moją prośbę o wysłanie swojego discorda powiedział na voice chacie  że nie umie pisać i że jest na koncie brata po czym udawał płacz (XDDD)
Gdy zacząłem pisać reporta i gromadzić dowody gracz dexterr zabrał mój samochód i zaczął go pchać do wody. Zacząłem za nim biec ale było za późno. Zapomniałem nagrać tego jak odjeżdża swoim samochodem (Brakło mi 30metrów zeby go złapać), ale od razu napisałem reporta żeby ktoś sprawdził kto jedzie tą drogą zielonym samochodem. Z logów będzie można sprawdzić, że na moje pytanie do dexterr'a o jego samochód odpowiedział że porusza się on zielonym eurosem 🙂

PS dowody to wszystko co mam zapominałem co 30 sekund nagrywania włączać

Dowód na poinformowanie gracza o skardze jest o góry

Zobaczcie se w logach za szkode na gieldzie dexterr wyslal kase a to z tym spychaniem do wody to nie mam pojecia o czym mowa gosciu xdddd

Jeżeli chodzi o współdzielenie konta to jest to powiedziane również w formie żartu tak samo jak płacz i analfabetyzm. Jeżeli da się to jakoś udowodnić od strony dextera to z wielką chęcią. Piszę to za niego ponieważ ma bana na forum.

Dał stówe po tym jak poinformowalem go o skardze. Moge oddac mi to roznicy nie robi.

1 godzinę temu, Mlodyy. napisał:

Zobaczcie se w logach za szkode na gieldzie dexterr wyslal kase a to z tym spychaniem do wody to nie mam pojecia o czym mowa gosciu xdddd

Jeżeli chodzi o współdzielenie konta to jest to powiedziane również w formie żartu tak samo jak płacz i analfabetyzm. Jeżeli da się to jakoś udowodnić od strony dextera to z wielką chęcią. Piszę to za niego ponieważ ma bana na foru

Za taran widoczny na nagraniu, oskarżony zostaje ukarany zabraniem prawa jazdy na okres 1 dnia. Co do kwestii rzekomego współdzielenia konta, nie jestem w stanie zweryfikować kto mówi bez obrazu, jeżeli posiadasz takie dowody, to napisz osobną skargę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.