Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Zniknięcie opłaty domku id 841 oraz usunięcie lokatora

Euzebiusz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam dziś rano wchodze na serwer respie się na domku id 841 nowe osiedle FC, i nagle widzę, że domek jest opłacony na 1 dzień jak się nie mylę, instatnowo opłacam na maxa by nie stracić i nagle uświadamiam sobie ,że nie zrobiłem ss, już tłumacze o co mi chodzi, ja mam tendencje, że zawsze opłacam domki na maxa codziennie przyjeżdzałem i opłacałem na maxa a dziś był na jeden dzien mimo ze wczoraj data była na nim do grudnia.. nie mam na to ss bo takiej akcji się nie spodziewałem, ale jest sprawa nr2 zniknął  mi lokator z domku, jak mówię działałem instantowo opłaciłem odrazu nie mam ss z wczoraj bo nie spodziewałem się takiej akcji jak i z dzisiaj bo pierw zrobiłem potem pomyślałem. moje pytanie brzmi dlaczego cofneło mi opłate domku i usuneło lokatora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.