Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Kapsonyy - Oskarżony przez Keicam.

Keicam.

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Kapsonyy
Data zdarzenia:  03.11.2023 
Opis zdarzenia:  Byłem na dm, motor stał obok, zauważyłem że pracownik SARA podjechał więc podbiegłem i wsiadłem na motor, dany pracownik założył mi blokadę po czym ZE MNĄ na motorze zabrał motor na pakę po czym ODJECHAŁ i zabrał mi pojazd bez podstawnie, proszę o ukaranie pracownika.
Dowody: https://imgur.com/a/GtC1ReM

Witam, Pracownik  Kapsonyy z SA Road Assistance!
A więc tak, dostałem wezwanie na 112 o porzuconych pojazdach a następnie udałem się  tam i faktycznie było to prawdą, jednym z pojazdów był pojazd Keicam., od razu przystąpiłem do pracy, gdyż nikogo przy pojazdach nie było https://imgur.com/M08DWxF, po chwili podbiegł Keicam. wraz z kolegami i zaczęli się zachowywać w moim kierunku niekulturalnie oraz arogancko i rzucali różnymi tekstami co można zobaczyć w logach, niestety nie mam mogę znaleźć ss, miałem już odjeżdżać ale postanowiłem, iż dam małą nauczkę i przetransportuję dany pojazd do przecho

Przypomnę ci że ty również zachowałeś się nie właściwie pisząc cytuję "idz sie uczyć na sprawdzian lepiej" "idz do szkoly"

Poza tym jak widać na moim ss siedziałem na motorze więc jakim prawem założyłeś ponownie blokadę i zholowałeś mi pojazd?

Nie tylko to pisałeś przypomnę ci to po pierwsze, a po drugie jak to sam napisałeś pózniej nie jesteśmy kolegami, nie jesteś z zarządu frakcji sara żeby tak pisać 

A małe przebiegnięcie się czy przejechanie do przecho to myślę, iż jest to dobra nauczka żeby następnym razem normalnie się zachowywać a nie pokazywać przed kolegami jaki to ty kozak jesteś w internecie 

Witam, po przeanalizowaniu skargi oraz logów z zaistniałej sytuacji uważamy, że zachowanie pracownika było karygodne. @Kapsonyy na przyszłość, ty nie jesteś od wymierzania sprawiedliwości i karania graczy za ich zachowanie ponieważ ciebie obowiązuje regulamin oraz taryfikator, następnym razem po prostu napisz reporta jeśli gracze zachowują się nieodpowiednio.

Ze względu na prowokacyjne zachowania pracownika oraz złamanie zasad zawartych w regulaminie, decyzją zarządu pracownik zostaje ukarany zawieszeniem na okres 5 dni - skargę przyjmuję oraz zamykam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.