Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Nexusovkyy

Montana.DDL*

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Mis^MaliS.*
Nick oskarżonego: @Nexusovskyy
Powód skargi: Brak chęci wyjaśnienia nadania kary mute
Data zdarzenia: 09.01.2021
Dowody:  Brak,jedynie apelacja ,która jest w archiwum. 
Opis sytuacji: Dostałem dziś karę wyciszenia na serwerze za ,,prowokacje na czacie premium,, .Przyznam ,że powiedziałem kilka ostrzejszych słów na temat cocidarii ,lecz nie doszło do bezpośredniego wyzwiska drogiej Pani. Prosząc o dowody w postaci logów Pana Nexusovskiego w celu wyjaśnienia tego nieporozumienia zostałem odrzucony ,dlatego sprawę kieruje do opiekunów administracji ,ponieważ nie uzyskałem odpowiedzi na moje pytanie. Dziękuje i pozdrawiam Montana.

§ 1 Skarga złożona przez użytkownika musi być zgodna ze wzorem oraz regulaminem działu. 

W skrócie łamiesz te podpunkty.

§ 4 Oskarżony musi zostać poinformowany o skardze. Poinformowanie przed napisaniem skargi nie jest ważne.

§ 7 Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

Karę otrzymałeś słusznie co może potwierdzić poniżana przez Ciebie Pani @CiociaDaria, następnie pisałeś głupoty w reportach co potwierdzi @WhiteTiger od którego otrzymałeś kicka.

Dziękuję za uwagę.

1 minutę temu, Montana^MDMA.* napisał:

nie mam jak Cię poinformować ponieważ nie mam kontaktu do twojej osoby

Jest forum na którym są wiadomości prywatne, także nie wgaduj, że nie masz.

[2021-01-09 13:07:18] [Output] : G> Montana^MDMA.*: co wy macie z ta ciocia daria
[2021-01-09 13:07:21] [Output] : G> Montana^MDMA.*: ledwo 14 ma
[2021-01-09 13:07:24] [Output] : G> Montana^MDMA.*: a wy sie podniecacie

[2021-01-09 13:07:33] [Output] : G> Montana^MDMA.*: stuleje walone

[2021-01-09 13:08:45] [Output] : G> Montana^MDMA.*: Biale dupsko czarne figi

[2021-01-09 13:11:46] [Output] : G> Montana^MDMA.*: ale white dalby mi mute

[2021-01-09 13:12:34] [Output] : G> Montana^MDMA.*: zmywara robi wrrr wrrr

Drogi Graczu!

Na początku tego dosadnego rozpatrywania Twojej skargi na moje czynności oraz działania prowadzone na serwerze, zgodnie z tym co napisałem Tobie wyżej:

Spoiler

[2021-01-09 13:07:18] [Output] : G> Montana^MDMA.*: co wy macie z ta ciocia daria

[2021-01-09 13:07:21] [Output] : G> Montana^MDMA.*: ledwo 14 ma

[2021-01-09 13:07:24] [Output] : G> Montana^MDMA.*: a wy sie podniecacie

[2021-01-09 13:07:33] [Output] : G> Montana^MDMA.*: stuleje walone

[2021-01-09 13:08:45] [Output] : G> Montana^MDMA.*: Biale dupsko czarne figi

[2021-01-09 13:11:46] [Output] : G> Montana^MDMA.*: ale white dalby mi mute

[2021-01-09 13:12:34] [Output] : G> Montana^MDMA.*: zmywara robi wrrr wrrr

Do tego ostatnio wyzywałeś mnie na chatboxie od stulei (wrzucę ss w kolejnej odpowiedzi, gdy będę na telefonie)

Używasz słów „zmywara robi wrrr wrrr” „stuleje walone”, które w sposób karygodny reprezentują społeczność Naszego wspaniałego serwera na którym jest regulamin gry, który jasno oraz dokładnie głosi dlaczego otrzymałeś taką karę a nie inną. Odnosząc się do tego, że nie rozumiesz kary – nie jest to Mój problem, lecz Twój ponieważ źle interpretujesz treści zaksięgowane w regulaminie serwera. Odnosząc się do kolejnej kwestii, jaką jest dostarczenie dowodu przez mnie – nie muszę, ponieważ widziałem ten fakt na własne żywe oczy, które zarejestrowały Twoje haniebne zachowanie.

Życzę zdrowia,

Nexusovskyy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.