Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Klocek

Kamcio.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kamcio.

Nick oskarżonego: Klocek

Powód skargi: Faworyzowanie organizacji Fame at Gloria, usuwanie moich wypowiedzi na forum, brak ukarania mnie na forum punkatmi, tylko usunięcie posta celem ochronienia swojej organizacji

Data zdarzenia: Dzisiaj ok. 23:00

Dowody: posty ukryte na forum widoczne dla administracji, 

Opis sytuacji: W apelacji gracza Kerion.  zostałem oskarżony, że udostępnił mi on jakąś mapkę, jest to mój dobry znajomy który wiedział, że mapkę dostałem od gościa z org Fame, po napisaniu posta w apelacji, (tak wiem nie powiniem sie wypowiadać tam i oczekuję warna) , ale Klocek woli chronić swoją organizację, niż działać sprawiedliwie dla serwera. 

@Zebra @Sky @Klocek proszę o w miarę możliwości jak najszybszą wypowiedź w skardze,  w szczególności chciałbym poznać zdanie Klocka,  dlaczego usunął, bądź ukrył mój post, który obwinił organizację Fama.

Dodatkowo dołączam dowód do skargi, że post był umieszczony w apelacji, ale Klocek go usunął celem ochrony swojej organizacji(jest tam w zarządzie).

received_328797449838174.jpeg

Edit3: Dodatkowo droga administracjo RCON, proszę o weryfikację logów osób, które posiadają odznakę za zbieranie duchów 2023, tak większość to osoby z organizacji Fame at Gloria. 

Druga sprawa tyczy się Ciebie @Klocek, mam pytanie dlaczego twierdzisz, że mapę robiły osoby głównie z org NieTykalni, a żadna osoba z Twojej org nie została zweryfikowana ? Odznaki pierwszych 10 osób które zebrały duchy posiadają osoby z org Fame At Gloria, a my gracze dalej mamy zamykać oczy na faworkę bo w zarządzie są administratorzy ? To wasza org robiła mapkę i pchali ją każdemu cejotwi przez discorda na lewo i prawo.

Ułatwiając, 6 z 10 osób które, dostało odznakę za znaleźli duchów jako pierwsi:  Emciok, bencownik, Tubas, reezen, Roczki, teez

Wszyscy z fame at gloria, jutro znajdę pozostałe 4 osoby.

Witam,
Nie wiem co ma ochrona organizacji, czy wręcz faworyzowanie jej które mi zarzucasz w stosunku do tego jakie kary a później jakie apelacje sprawdzam. Twój post jest po prostu ukryty na forum z uwagi na to że nie jest związany z jej tematem, nigdzie nie zginął. Fakt, moim błędem jest nienadanie Ci punktów za nieuprawione wypowiadanie się w apelacji zaraz po ukryciu posta, lecz nadal po ich nadaniu zostałbym on ukryty. O nic jeszcze Ciebie w temacie który napisał gracz nie oskarżyłem, wręcz apelacja niepowiązana z twoją karą nie jest miejscem do przedstawiania takich rzeczy. Gracza prosiłem jedynie o wyjaśnienie konwersacji jaką prowadziliście. Spora część nadanych kar związanych z mapami czy wskazówkami jest konsultowana z RCON. Nigdzie nie napisałem kto jest twórcom mapy, co więcej nie jestem w stanie nawet wytypować osoby która mogła to zrobić, nie jest to po prostu możliwe.

Klocek wyczerpał temat. Dodatkowo administracja RCON nie ukara nikogo tylko dlatego, że komuś się wydaje, że zrobił coś złego. Dopóki nie ma ewidentnych dowodów to można tylko rzucać oskarżeniami. Swoją drogą bezpodstawne oskarżenia też są krzywdzące i podchodzić mogą pod oczernianie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.